Hele fijne kleding ! Model en maatvoering klopt, het aller belangrijkste is dat merinowol doet wat het beloofd ! 5 dagen de kleding gedragen, in de nacht laten luchten; geen geuren, Top. Ik heb een t-... Toon meer
Trustpilot-reviews Review over Pehmea Meeuwis 13 reviews NL Beoordeeld met 5 van de 5 sterren 9 jun 2026 Aanvankelijk sceptisch over deze… Aanvankelijk sceptisch over deze aanbieding. Is... Toon meer
Net 4 dagen met de motor in de Eifel en Luxemburg gereden met een merinowollen shirt onder de doorwaaijas. Ook bij 35 graden zit dat lekker. Het is natuurlijk wel warm maar het kleeft niet aan je lich... Toon meer
Pakketaanbieding besteld via Motorrijders.nl. Producten kortgeleden ontvangen, en weet nog niet hoe 't na enige tijd gebruik is. Kwaliteit is goed. Maatvoering (XL bij mij) zeker niet te klein, als 't... Toon meer
Pehmea | Wear nature. 100% Merinowol onderkleding voor motorrijders
Vaandrig 7, 4208 AS, Gorinchem, Nederland
- info@pehmea.nl
- pehmea.nl
Vraagt klanten om een review
Snelle levering en ruilen is in overleg…
Snelle levering en ruilen is in overleg goed gegaan.
Super onderkleding
Topadvies gekregen. Daarop toen mijn keuze gebaseerd. De (onder)kleding is helemaal top bij de hoge temperaturen op onze reis naar Slovenië. Fijn bedrijf met persoonlijke benadering.
Mooi product.
Geweldig shirt voor de motorrijder.
Geweldig shirt voor de motorrijder. Via de chat/mail een advies omtrent artikelkeuze en maat gekregen. Communicatie is prima en na enkele dagen heb ik het shirt ontvangen. Zit heerlijk en doet wat er op de site is beloofd
op korte termijn op zoek naar…
Ik was op korte termijn op zoek naar een warmteregulerend shirt. Ik vond dat op deze site. De prijs op de site was echter niet accuraat. De eigenaar van de site belde me op om me hierop te wijzen en maakte het teveel overgemaakte bedrag weer terug. Tijdens dat gesprek kwamen allerlei andere nuttige adviezen naar voren. Buitengewoon aardig
Na bestelling zeer snelle levering.
Na bestelling zeer snelle levering.
Vind de bovenkant van de legging voor het mooie aan de bovenkant iets te klein/kort. Ik heb een L besteld. Dames hebben vaak wat bredere heupen. Voor de rest zit het goed en voelt het goed.
prima product
prima product. heb het t shirt al alle dagen aan vanaf het moment dat ik ze heb ontvangen.
draagt heel prettig
Mijn bestelling kwam supersnel
Mijn bestelling kwam supersnel, het wasmiddel is perfect voor wollen truien, mijn truien zijn na het wassen goed schoon, zachter en zien er mooier uit!
Heel snelle service
Heel snelle service. Ziet er goed uit en de weckwarmer voelt heerlijk aan. Volgende week ga ik hem echt gebruiken. Ben benieuwd.
Goede service, advies en verzending!
Goede service, advies en verzending!
Ik heb van te voren telefonisch advies gekregen over wat het beste is om te kopen, er is veel keus.
Ik ben een vrouw 164 en 53 kg.
Gebruik de kleding onder mijn textiel motorpak.
- Nekwarmer, ideaal zit heerlijk en super zacht.
- Maat S - Merino Performance Merino 200 Mountain Ladies dames all season/winter thermo shirt met lange mouwen en ritskraag, zacht en zit comfortabel. Rits is fijn, kan je lekker open zetten als het nodig is. Ik draag hem ook vaak thuis :-)
- Maat S - Merino Performance Merino 200 Ice Ladies dames all season/winter thermo legging lang.
Is hetzelfde materiaal maar heel los, voor mij te groot.
Fijn bedrijf dat afspraken goed nakomt.
Communiceert erg snel en goed. Doet niet moeilijk over verkeerde maat en komt meteen met een oplossing.
Mooie shirts!
De producten zijn heel fijn.
De producten zijn heel fijn.
Ik draag elke dag wel iets van deze spullen.
Verder was alles heel goed verzorgd van a tot z.
Snel en vriendelijk gehandeld.
Fijn materiaal en goede service
Fijn materiaal als basislaag voor onder motorpak, zowel in warm als in kouder weer. Geen vieze luchtjes na transpireren, dus ideaal voor op vakantie. Goede klantenservice. Goed, vriendelijk en snel geholpen en producten snel in huis. Zeker een aanrader!
merino wol set
Onlangs een merino wol set aangeschaft (shirt, broek, sokken) en meer dan tevreden 🥰👌✅.
Het zit als gegoten en een einde aan vervelende luchtjes, ook na een warme zomerdag!
Zeer mooi product
Duidelijke product omschrijving website, bestelgemak, snelle levering en zeer mooie broek en shirt.
Zeer behulpzaam geholpen met de keuze…
Zeer behulpzaam geholpen met de keuze aan spullen die ze hebben.
Draag de spullen niet alleen met motor rijden maar ook met andere activiteiten en zelfs naar het werk als onderlaag. Zeer comfortabel. Een aanrader merinowol.