Peperzaden.be Reviews 43

4,5

De levering zelf was correct. Het enige minpuntje is dat de beloofde korting van 5% bij het liken van de site niet in mindering wordt gebracht. Vorige keer toen ik dit mailde kreeg ik een compen... Toon meer

goeie site, veel peperzaden. Heb er stuk of 10 besteld, veel keuzes om te experimenteren. Niet alles was in voorraad, maar waarschijnlijk omdat laat in seizoen (peperzaden best zo vroeg mogelijk in he... Toon meer

Ik heb Carolina Reaper zaden besteld, ze zaten luchtdicht verpakt wat ik een goed punt vind. Ik heb ze een nachtje laten weken in Camille thee en dan in een hydrocultuur gelegd om te kiemen. We zijn... Toon meer

zaden waren goed verpakt en zelfs een bonuszakje van een peper die ik niet had besteld. enige tip die ik zou geven is mmss hersluitbare zakjes mee te sturen . 1 week na het kiemproces te starten b... Toon meer

Ben je geïnteresseerd in chilipepers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment bevat meer dan 280 chilipeper variëteiten.

4,5

Uitstekend

5 % korting????

De levering zelf was correct.

Vorige keer toen ik dit mailde kreeg ik een compensatie, deze keer geen reactie!

22 november 2023

Tevreden klant.

Snel en verzorgd toegekomen. Bestel hier elk jaar en ben zeer tevreden, zowel van service als van kwaliteit.

11 november 2023

Geen levering ontvangen …

Order geplaatst op 9/11 en bevestiging ontvangen, 2 weken later nog steeds geen levering ontvangen

9 november 2023

Antwoord van Peperzaden.be

Hallo Kurt, de bestelling was op 9 november verzonden en toen we een email van je kregen dat deze nog steeds niet binnen was hebben we gezegd dat het soms iets langer kan duren dan aangegeven. Maar we begrijpen nu via deze review dat de bestelling er nog steeds niet is. Hierbij dan ook de bevestiging dat de bestelling opnieuw verzonden is. We hopen dat je hem nu wel ontvangt!

Al jaren klant.

Ik koop al jaren mijn zaden voor pepers bij peperzaden; komen altijd goed op en het is altijd de variëteit die ik koop. Ik plant ze over een paar maanden en heb er alle vertrouwen in dat het goede kwaliteit is.

23 oktober 2023

Top service

Snelle, vlotte levering en heel vriendelijk contact. Na bestelling bleek er een soort niet meer voorradig te zijn. Ze hebben contact met mij opgenomen en gevraagd of ik graag een alternatief had. De zaden zelf heb ik nog niet kunnen testen.

11 oktober 2023

Zeer goed

Keurig ingepakt, alles was erbij en niet lang moeten wachten. Fijne ervaring.

17 september 2023

Goede webshop

Ik bestel hier al enkele jaren zaden.
Telkens een vlotte en correcte levering.

3 september 2023

Antwoord van Peperzaden.be

Hallo Nathan, bedankt voor je review!

Carolina Reaper op hydrocultuur

We zijn nu 12 dagen verder en 7 zaden zijn gekiemd, ze hebben allemaal de eerste set bladeren, ééntje heeft zelfs al zijn tweede set op 12 dagen, drie doen nog niets, maar normaal duurt het tot 5 weken voor ze kiemen, ik geeft ze nog wat tijd en liefde.

12 juli 2023

Levering is zeer zeer snel.

Levering is zeer zeer snel.
Zaden zijn van goede kwaliteit, wanneer er twijfel is over het ontkiemen, worden er extra zaden voorzien.
Vaak zaden gekocht via deze weg, zeer veel geleerd over pepers en zeer, zeer veel plezier aan beleefd!

25 juni 2023

super

altijd tevreden. goede levertijd, goede kwaliteit producten en goede service

20 juni 2023

Antwoord van Peperzaden.be

Hallo Yann, leuk om te horen! Bedankt!

10/10 would recomand

zeer behulpzaam ik had een paar vragen en die hebben ze ook rap en goed beantwoord mijn hot sauce is goed aangekomen en heel lekker maar vooral zeer heet heb al in het verleden meerdere peperzaden besteld komen altijd goed uit

15 juni 2023