De levering zelf was correct. Het enige minpuntje is dat de beloofde korting van 5% bij het liken van de site niet in mindering wordt gebracht. Vorige keer toen ik dit mailde kreeg ik een compen... Toon meer
goeie site, veel peperzaden. Heb er stuk of 10 besteld, veel keuzes om te experimenteren. Niet alles was in voorraad, maar waarschijnlijk omdat laat in seizoen (peperzaden best zo vroeg mogelijk in he... Toon meer
Ik heb Carolina Reaper zaden besteld, ze zaten luchtdicht verpakt wat ik een goed punt vind. Ik heb ze een nachtje laten weken in Camille thee en dan in een hydrocultuur gelegd om te kiemen. We zijn... Toon meer
zaden waren goed verpakt en zelfs een bonuszakje van een peper die ik niet had besteld. enige tip die ik zou geven is mmss hersluitbare zakjes mee te sturen . 1 week na het kiemproces te starten b... Toon meer
Ben je geïnteresseerd in chilipepers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment bevat meer dan 280 chilipeper variëteiten.
Nederland
- peperzaden.be
aanrader heel tevreden
enige tip die ik zou geven is mmss hersluitbare zakjes mee te sturen .
1 week na het kiemproces te starten beginnen de eerste plantjes al boven de grond te komen

Antwoord van Peperzaden.be
Snelle levering, ontkiemen relatief snel.
Peperzaden werden snel geleverd. Instructies via de site zijn heel duidelijk. De zaden van zowel Inca Red Drop als Dragon's Breath zijn aan het ontkiemen.
Heel benieuwd naar de pepers in de zomer!
Super !!!!
Goede en snelle service, netjes verpakt en het extraatje was heel fijn . En nu hopen dat ik er mooie vruchtjes van zal krijgen . Was eerste maar zeker niet laatste bestelling .
Snelle en betrouwbare levering!
Snelle en betrouwbare levering!
Altijd een gratis verassing!
Super snelle levering
Super snelle levering, veel variatie, en op de website zelf ook een deftige uitleg over hoe je aan de slag moet!
Zaadjes zijn allemaal mooi uitgekomen
Zaadjes zijn allemaal mooi uitgekomen. Dit waren verse zaden en geen oude zaden die niet kiemen zoals andere bedrijven! Volgend jaar bestel ik opnieuw een lading.
Het valt nog af te wachten of de zaden…
Het valt nog af te wachten of de zaden een goede kiemkracht hebben natuurlijk, maar de levering was zeker in orde en snel ontvangen. De prijs van verzending en verwerking voor dit vindt ik echter te hoog daarom 4 sterren ipv 5 sterren.
Tip voor website + tevreden
Het hele proces is eigenlijk vrij vlot en goed. Vanaf het bestellen op de site tot de levering aan de deur gaat alles vrij vlot. Ik heb nog nooit problemen ervaren.
Het enige wat ik misschien wel kan aanraden is een categorie op de website met de makkelijk kweekbare pepers/planten voor beginners of voor makkelijk kweekbare pepers/planten voor het klimaat waar we mee zitten in België en Nederland. Ik ben er van overtuigd dat dit voor meer bestellingen zou zorgen aangezien er een drempel wegenomen wordt voor de niet zo ervaren kwekers.

Antwoord van Peperzaden.be
Snelle levering en geeft wat ze…
Snelle levering en geeft wat ze beloven. Enkele zaadjes zijn al uitgekomen =)