Een geweldige ervaring! Perfect Day heeft een cyber security scan bij ons uitgevoerd. Dat resulteerde in een duidelijk overzicht met aanbevelingen. Ook heeft Perfect Day ons voorzien van een aantal s... Toon meer
In een gesprek van ruim 1 1/2 uur werd mijn bedrijf (ZZP) doorgenomen op ICT en AVG-gevaren. Zeer bruikbare tips werden verstrekt waarmee direct aan de slag is gegaan. Een must om je bedrijf goed te b... Toon meer
Een webinar gevolgd welk aangeboden werd door onze verzekeringsmaatschappij. Van daar uit een cybercheck georganiseerd en deze gaf ons ongelooflijk veel inzicht in onze sterke en zwakke punten.... Toon meer
Perfect Day is dé partij voor cyber & data security in het mkb. Je kunt bij ons terecht voor advies en oplossingen. Daarvoor brengen we altijd eerst het grote plaatje van jouw bedrijf in kaart. Dat bestaat uit techniek, medewerkers, processen en wetgeving (avg). We maken dreigingen en kwetsbaarheden inzichtelijk. En helpen ze aan te pakken. Met een effectieve mix van persoonlijk advies en de juiste producten. Praktisch, persoonlijk en betaalbaar.
Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK, Den Haag, Nederland
Een geweldige ervaring!
Perfect Day heeft een cyber security scan bij ons uitgevoerd. Dat resulteerde in een duidelijk overzicht met aanbevelingen. Ook heeft Perfect Day ons voorzien van een aantal standaard documenten. Wij hebben direct een abonnement afgesloten.

Antwoord van Perfect Day
Een heel verhelderend gesprek en een verslag waar ik zo mee aan de gang kon. Het heeft de cyber veiligheid van mijn bedrijf goed gedaan

Antwoord van Perfect Day
Eind juli een bezoek van Perfect Day gehad.
Ik kon mijn vragen stellen en daardoor een goed beeld kunnen krijgen van de problematiek op cyber/avg gebied.
Met het heldere rapport kan ik aan het werk.

Antwoord van Perfect Day
Zeer verhelderend; het rapport geeft niet alleen inzicht - in Jip en Janneke taal - maar stimuleert ook tot nadenken. Heel fijn contact (en duidelijk) contact gehad. Wij adviseren iedereen om een rapport te laten maken.

Antwoord van Perfect Day
Professionele organisatie. Een aanrader om een goede scan te laten uitvoeren tegen 'aanvallen' van virussen, spyware en procedure daarin.

Antwoord van Perfect Day
Hele goede ervaring. Marc vraagt en legt helder en vlot uit, ook in Jip en Janneke taal wanneer dat nodig blijkt. Het rapport is overzichtelijk en begrijpelijk. Ik heb gewoon zin om er maandag mee aan de slag te gaan!

Antwoord van Perfect Day
Ik raad het iedereen aan om hier gebruik van te maken. Het is verhelderend. Het rapport is eenvoudig van taal, zeer duidelijk en praktisch. Geeft gelijk aan waar je direct aan kan gaan werken. Erg prettig. Daarnaast de belofte 'doen wat je zegt' goed nagekomen.

Antwoord van Perfect Day
Arthur is bij ons op kantoor geweest en heeft de cyberscan goed met ons doorgenomen en ook praktische tips en uitleg gegeven. Voor ons was dit echt een eye opener. Ik zou zeggen, doe allemaal de cyberscan en wees voorbereid. Voorkomen is beter dan genezen

Antwoord van Perfect Day
Perfect Day heeft een cyber security scan bij ons uitgevoerd. Dat was een goede ervaring: een prettige gesprekspartner met kennis van zaken en een duidelijk, kort en overzichtelijk rapport met concrete aanbevelingen, waarmee we direct aan de slag konden gaan. Voor een volgende scan weten we de weg naar Perfect Day weer te vinden!

Antwoord van Perfect Day
Op advies hebben wij deze check door Perfect Day laten doen en we zijn heel wat wijzer geworden. Was zeer nuttig, waarvoor dank!

Antwoord van Perfect Day
Echt blij dat ik dit gedaan heb. Je hoort en leest zo veel dingen mis kunnen gaan, maar ik had geen idee waar te beginnen. Je wordt stap voor stap door de belangrijkste zaken heen geleid en geholpen met een oplossing. Ik zie het als een professionaliseringsslag voor mijn bedrijf dat ik dit heb gedaan.
Zeer verhelderend om eens alle cyberrisico's na te lopen in een persoonlijk gesprek. Prettig ook dat reële oplossingen worden aangereikt.

Antwoord van Perfect Day
Snelle, duidelijke maar vooral zeer complete cyberscan van mijn digitale werkomgeving. Concrete en snel toepasbare adviezen.

Antwoord van Perfect Day
Zeer vakkundig. Weet de technische bevindingen van de cyberscan duidelijk te vertalen naar een concrete en begrijpelijke actiepuntenlijst. Vriendelijk, transparant en denkt goed mee. Een prettige sparringpartner op het gebied van Cyber-risico.

Antwoord van Perfect Day
Heldere bespreking en analyse van risicofactoren, alsmede advies over te nemen (vaak eenvoudige) maatregelen om tot een aanzienlijke risicobeperking te komen. Goede informatieverstrekking, uitgebreide (ook voor de leek goed leesbare) rapportage.

Antwoord van Perfect Day
Via een prettig gesprek gaan ogen open. Waar je denkt het redelijk op orde te hebben, komen er toch wat aandachtspunten boven water. En daar was het om te doen. De bevindingen van het gesprek zijn in een helder rapport weergegeven. Makkelijk om de vervolgstappen te ondernemen. Dus zeer waardevol.

Antwoord van Perfect Day
Een goed open ontspannen gesprek waarbij op een prettige wijze met vraag en antwoord een spiegel voorgehouden wordt over de stand van zaken. Een goed rapport wat samen nog eens wordt doorgenomen. Alles bij elkaar zinvol en van toegevoegde waarde om verder stappen te ondernemen.

Antwoord van Perfect Day
In een korte tijd, één gesprek, krijg je een heel helder rapport met acties waar je concreet mee aan de slag kan. Ook zorgen ze ervoor dat er nog een nagesprek plaatsvindt over hoe het gegaan is. Erg fijn traject zou het zeker aanraden.

Antwoord van Perfect Day
Zeer prettige ervaring met Marc van PerfectDay. Het was zeer leerzaam traject en naast de goede adviezen worden de punten die al op orde zijn ook bevestigd.
De toelichting rondom de verbeterpunten is duidelijk en zeker uitvoerbaar.

Antwoord van Perfect Day
Erg prettig en open gesprek gehad met Marc van Vliet van Perfect Day. Heeft mij gewezen op verschillende zaken die wij kunnen verbeteren op het gebied van Cyber security