Onbetrouwbaar! Besteld en betaald via Groupon actie , maar niets ontvangen. Op emails wordt niet gereageerd. Pure oplichting dus.
Perfectdeal via VakantieVeilingen begint er niet aan.Reageren niet op e-mails en VakantieVeilingen schuift alles naar hun door.het is een logistiek bedrijf in opdracht van een kweker of kwekers dys... Toon meer
Lime planten in slechte staat en te klein Plant in a box stuurde mij drie limeboom planten. De planten lagen uit het potje, waren beschadigd, onvoldoende geworteld en te klein. Klagen helpt niet. O... Toon meer
Onbetrouwbaar
Teleurgesteld: Slechte kwaliteit en geen service
Ik heb vier palmplanten besteld bij Perfect Plant Deal bv, maar helaas ben ik erg teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de planten als de klantenservice. Bij aankomst zag ik al dat één van de planten zwakker was dan de rest. Omdat ik vertrouwen had in het product, besloot ik deze goed te verzorgen en af te wachten.
Nu, slechts een paar weken later, is de betreffende plant helemaal geel en ziet er duidelijk ongezond uit, terwijl de andere planten het prima doen onder exact dezelfde verzorging. Dit geeft aan dat de plant al vanaf het begin niet in goede conditie was.
Ik heb contact opgenomen met het bedrijf, maar in plaats van een oplossing of enige vorm van service kreeg ik simpelweg te horen dat ik 'meer water moet geven'—alsof ik niet weet hoe ik een plant moet verzorgen. Het feit dat de andere drie planten gezond zijn, bewijst dat het niet aan mijn verzorging ligt, maar aan de zwakke kwaliteit van deze ene plant.
Dat een plant het binnen zes weken al begeeft, is onacceptabel, en de manier waarop het bedrijf met mijn klacht omgaat, laat veel te wensen over. Geen hulp, geen begrip, alleen afschuiven. Erg teleurstellend. Ik had betere service verwacht en kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring helaas niet aanbevelen.
Super leuke winkel met mooie spulletjes…
Super leuke winkel met mooie spulletjes voor in huis😁
Leuke woonaccessoires,mooie boeketten en plantjes en goede service en advies!
Topfirma
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst bij deze firma (plant in a box), voornamelijk de bijzondere kamerplant jatropha, de flessenplant. Elke keer krijg ik mooie planten toegestuurd. Deze firma doet er alles aan om de levering optimaal te laten verlopen, er zit zelfs een warmhoudzakje in de doos. Als er toch een plant wat schade heeft geleden, krijg je ofwel een nieuwe ofwel geld terug. Dit is een topfirma. Ik ben een tevreden klant.
Set van drie Japanse esdoorns
Ik heb hier drie Japanse esdoorns besteld via DealDonkey, maar omdat het vrij lang duurde voordat GLS het bezorgde, ging ik eens op zoek naar reviews en daar schrok ik eigenlijk een beetje van. Dat bleek echter geheel onterecht! want vandaag werden drie mooie en gezonde planten bezorgd; vol in het blad en zorgvuldig verpakt. Ik ben er erg blij mee en ze krijgen een mooi plekje in onze tuin!
Pakket tillandsia…
Ik had niet verwacht dat al zo groot waren. Maar netje ingepakt, goed en op tijd ontvangen.
Voor herhaling vatbaar
prachtige planten en goed verpakt. Mijn Monstera had schade, en dit werd snel en correct opgelost. Ik koop opnieuw!
Prachtig mooie Annebelle voor mijn…
Prachtig mooie Annebelle voor mijn moeder gekocht.
klantenservice is vriendelijke en reageert erg snel. Aanrader!
Aanrader
Palm via vakantieveilingen gewonnen. Grote leveringsproblemen van GLS. Klantenservice Vakantieveilingen waardeloos. Geen meedenken over oplossing. Door direct contact met plant in a box is probleem buiten vakantieveilingen om heel netjes opgelost. Perfect.
*Zeer teleurstellende ervaring met Leen…
*Zeer teleurstellende ervaring met Leen Bakker en Plant In A Box*
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij Leen Bakker, waar ik een aantal Yucca's (kamerpalmen) had besteld. Tot mijn verbazing bleek dat deze planten niet door Leen Bakker zelf geleverd werden, maar door een derde partij genaamd Plant In A Box. Dit was nergens duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.
Bij de levering bleek dat ik 1 typefout gemaakt heb in de postcode, waardoor de zending niet bij mij werd afgeleverd maar teruggestuurd werd naar de verkooppartner "PLANT IN A BOX" van Leen Bakker. Het adres en de plaats waren correct, maar door het ene afwijkende cijfer in de postcode ontstond er een aflever probleem. Ik heb contact opgenomen met "PLANT IN A BOX" om de correcte postcode door te geven, maar tot mijn grote frustratie werd mij medegedeeld dat de planten nooit nageleverd worden als deze niet afgeleverd kunnen worden en inmiddels waren vernietigd. Ik had pech. Geen nalevering!
Deze hele situatie getuigt van een schokkend gebrek aan klantvriendelijkheid en service. Zowel Leen Bakker als Plant In A Box boden geen enkele oplossing aan. Dit is absoluut onacceptabel en ik raad ten zeerste af om bij deze bedrijven te bestellen.
Kortom, een dikke loden leeuw voor Plant In A Box en een flinke onvoldoende voor Leen Bakker.
Ik bestel hier nooit meer
Ik bestel hier nooit meer. Wat een ellende, dagelijks mails van GLS, de verzending is onderweg, geleverd wat niet zo was. Is terug mee naar depot, dag nadien de bezorger is onderweg........ elke dag andere info. Noch GLS nog deze firma kan je contacteren. Bestel hier niet, je ziet geen enkele plant, ze zijn enkel met je geld weg. Oplichting
Wat een waardeloze plant heb ik…
Wat een waardeloze plant heb ik ontvangen. de foto komt totaal niet overeen met de plant die ik heb ontvangen. Oplichters, want ze geven ook geen geld terug want ze beroepen zich op 1 of andere iets. Ze vergeten niet dat ze mensen misleiden. Dus pas op.
Heel frusterende koop
besteld bij Bol daar hebben ze een andere naam Plant in A box.. Maar na veel zoeken is het adres en alle andere gegevens van dit bedrijf..Dat is al heel vreemd. Na bestellen blijkt dat het 7 dagen gaat duren ben select lid dus dat gebeurd nooit. Dezefde avond wil ik door omstandigheden de bestelling annuleren wat kan bij Bol als het niet is verzonden. De eerste keer lukte dat niet nog een keer weer niet en de derde keer is die mogelijkheid weg,,, Kan niet annuleren op 29 Mei, bezorging 4 of 5 Juni toen nog. Op 30 Mei om 8.17 pakket is aangemeld bij GLS op 31 Mei krijg ik die link van Bol geplande bezorging zaterdag 1 Juni tussen 9 en 11 en betalen (achteraf is nu mogelijk). Vrijdags in de tuin plaats gemaakt agenda veranderd dat ik thuis ben vooruit dan maar.. Niks niks en niks dan is het bij GLS Maandag 4 Juni geworden en toen zag ik pas dat het pakket alleen is aangemeld maar nog steeds niet VERZONDEN. Als het niet is VERZONDEN moet ik het kunnen ANNULEREN... Piep.. Gemaild via Bol naar het bedrijf geen reactie. Bol gebeld ze zou het voor me gaan regelen dat het geannuleerd word ik zou wat horen van het bedrijf uren laten niks niks en niks. Nog steeds is het pakket alleen aangemeld bij GLS zaterdagmiddag. De kans is dus klein dat ik het maandag zou krijgen. Onder de noemer bederfelijke waar heb ik volgens het bedrijf geen herroepingsrecht en kan ik niks terug sturen (6 plantjes) maar hun mogen mij wel belazeren de afgelopen dagen??? Goede planten bederven niet heel snel dus die snap ik niet. Verder vind ik deze gang van zaken ZEER klantonvriendelijk te noemen. Ik raad het dus niet aan om hier iets te kopen... Struisvogelpolitiek...
Een groot aantal planten besteld via…
Een groot aantal planten besteld via VeePee. Totaal voor €330 besteld
Lavendel 18 planten voor €90. De lavendel 15 a20 cm hoogte beloofd. waren nauwelijks 5cm en zijn in erbarmelijke staat. Hebben het niet overleefd. Allemaal dood.
Dan twee planten Rotsheide voor €30 besteld zijn niet geleverd.
Dus ik ben serieus opgelicht door deze firma.
Veel te duur en je krijgt alleen maar rotzooi.
Ik heb 4 Japanse esdoorns besteld via…
Ik heb 4 Japanse esdoorns besteld via Outspot en geleverd gekregen. De rode esdoorn was verdord en ik zag dat er 2 larven uit de pot kwamen. Heb perfect plant om een nieuwe gevraagd wat mij toegezegd werd.
Nu in ene komen ze met het verhaal dat mijn garantie van 14 dagen voorbij is en daarom niets voor mij gedaan kan worden. Ik bestel nooit meer iets bij perfect plant. Slechte levering niet verwacht.
antwoord perfect plant is.
Hartelijk dank voor uw bericht.
We begrijpen uw reactie, we kwamen er later tot onze verbazing achter dat de bestelling van 2 maanden terug is. wat betreft het ongedierte dan zijn wij helaas 2 maanden na ontvangst niet verantwoordelijk in deze.
onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groeten,
Latifa - Plant in a Box
Van Palmboom naar Treurboom
Begrijpt u de hint! Doe het niet, ook niet via "Sla je slag". Het loopt uit op een treurige plant met allemaal dode punten. Rijp voor de groenbak.
Direct opgelost
Geleverde plant voldeed absoluut niet aan de verwachting. Dit via actievandedag doorgegeven aan perfectplant. Het aankoopbedrag is incl. verzendkosten per omgaande teruggestort. Zo hoort het.
Service zoals het hoort.
Had via een partner een plant besteld, deze was helaas niet zo mooi als op de site, binnen een dag reactie gehad van de klanten service,…. en n.a.v de mee gestuurde foto’s is het aankoop brdrag terug gestort. Dat is nog eens service geen gezeik, maar actie. BEDANKT Perfect Plant
Bezint eer u hier gaat bestellen...
Bestelde via outspot.nl 6 lavendelstruiken, deze werden enkele dagen later geleverd door Perfect Plant Deal en zijn direct door mij volgens handleiding geplant en bewatert.
Na enkele dagen stierf al één struik en weer enkele dagen een tweede. Na eerst een klacht ingestuurd te hebben bij outspot.nl kreeg ik na een week pas antwoord dat ik mijn klacht direct bij de leverancier Perfect Plant Deal moest indienen.
En die claimen nu heel binair dat het langer dan 14 dagen geleden is en dat klacht ongegrond is. Zonder enig verder overleg, of coulance gewoon aan de kant gezet en de klacht is gesloten. Een schandalige manier van afhandeling van klachten.
Pas op met dit bedrijf, denk twee keer na voor u hier gaat bestellen!
Zeer slechte service en enorm traag bedrijf
Op 1 juni via vakantievelingen 6 verschillende Hebe mix gekocht. Bij levering zit er een dubbele in en een die ik weg kon gooien(dood). Ik heb middels een ticket daar melding van gemaakt met een foto erbij. Reactie daarop...we kunnen de foto niet openen. Bij die mail heb ik een nieuwe foto geplaatst. Geen reactie! Ik heb daarop boos contact opgenomen met Vakantieveilingen en de situatie uitgelegd. Een paar dagen later krijg ik nieuwe plantjes binnen....echter ook hier WEER een aantal dezelfde plantjes. Ik word er niet goed van. Hoe simpel kan het zijn. Nu krijg ik op 22 juni van Mirela van Perfect plant deal een mail dat ze de foto niet kunnen openen. Ze reageren dus pas na ca 14 dagen! Dat was voor mij de reden om deze negatieve review te plaatsen. Voor mij GEEN perfect plant deal meer. Deze naam past overigens niet bij hen.