Vi har lige fået lagt PU-gulv i vores køkken/stue og kan kun give vores bedste anbefalinger! Det er lagt med stor omhyggelighed! Hele vejen er der ydet tryg og god service, hvilket har skabt st... Toon meer
Persson har lavet nye PU-gulve i vores gang og køkken-alrum, og vi kan kun give ham de allerbedste anbefalinger. Lige fra rådgivning om type af gulv og farver til aftaler og selvfølgelig selve udførsl... Toon meer
Gennemført resultat og service i topklasse Perssons Gulvteknik har for nylig lavet PU-gulv i hele mit hus, og resultatet er simpelthen gennemført lækkert. Finishen, detaljerne og det samlede... Toon meer
Jeg har aldrig været så glad for valget af gulvmand . De er utroligt professionelle, leverer præcist det de lover, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Arbejdet blev udført effektivt, med høj... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Polyurethangulve / PU-gulve
- Vinylgulve
- Flakegulve
- Spartling af gulve
Oplev dit kommende gulv i vores Showroom eller prøv vores Visualisering direkte på hjemmesiden, hvor du kan se vores gulve hos dig.
Vil du booke tid til showroom eller have et "frækt tilbud" på det perfekte gulv, er du altid velkommen til at kontakte os på: 40528354 eller perssons@perssonsgulvteknik.dk
Du er også meget velkommen til, at gå på opdagelse i vores anmeldelser her på siden. Vi er sikre på et du finder noget som du synes om - Det gør vi i hvert fald.
Perssons Gulvteknik ApS
- Altid klar med et "frækt tilbud"
Erhvervsvej 17, 2600, Glostrup, Denemarken
- perssons@perssonsgulvteknik.dk
- perssonsgulvteknik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kompetente og ærlige!
Perssons har lige lavet PU gulv i vores kælder og vi er mere end tilfredse med resultatet. Ærlig og meget dygtig gulvmand der har styr på det han laver. Vi fik også tilbud fra andet gulvfirma og der var ikke samme vejledning og ærlighed, så trods at vi kunne “spare” penge, så valgte vi uden at tvivle Perssons og er meget glade for den beslutning.
Desuden er de nok nogle af de første håndværkere vi har haft igennem vores renovering af vores hus, der har holdt deres aftaler ☺️
Pålidelig håndværker…
Første gang vi har haft en håndværker der overholdt sin aftale. Virkeligt godt håndværk, flot arbejde og ikke mindst bliver der sørget for pæn og ordentlig oprydning og afdækning.
Skal klart bruge Persson igen når resten af huset skal laves med nyt gulv.
Lone og Jack
Professionelt håndværk - flot PU-gulv
Vi har fået lavet et meget flot PU-gulv i vores underetage af Persson, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Persson er faglig dygtig, enormt ærekær og slipper ikke projektet, før han er sikker på, at det er leveret perfekt. Persson har udvist stor fleksibilitet ift at få vores projekt passet ind med kort varsel, og har løst opgaven til vores fulde tilfredshed og vil få klart genvalg herfra, hvis vi skal have lavet lignende projekter.
Top professionel
Top professionel. Vi blev så tilfreds med vores ny PU gulv. Kan i hvertfaldt anbefale Persson!
Håndværk der bare er i orden
Persson kom ud til os efter, at en anden håndværker havde givet op, og vi stod med håret i postkassen og et ødelagt kældergulv.
Persson gav os god vejledning og fik lagt en god og hurtig plan, og Lucas og Mark lavede et super flot PU gulv, som vi er utrolig glade for.
Usædvanlig højt serviceniveau, god kommunikation hele vejen igennem, ærekærhed om håndværket og et rigtig flot resultat.
Vi er meget tilfredse og kan kun give Persson vores allerbedste anbefalinger.
Mindre end perfekt accepteres ikke
En rigtig god oplevelse at bruge Perssons Gulvteknik. En lille opgave i en udestue, men top professionel og ærekær i deres arbejde og super flot resultat.
Hurtig udrykning og perfekt vejledning
Jeg kontaktede perssons Gulvteknik og fik fat i Jacob, forklarede min udfordring med et gammelt slidt kældergulv som jeg nu skulle have kontor lokale i . De kom ud dagen efter og gennemgik det hele med mig , lyttede til mine ønsker og vi lavede en aftale med kort varsel .. Nu har jeg det flotteste og modstandsdygtige gulv og min egen tidsplan kunne holdes da Jacob og hans hold knoklede for at kunne blive færdige … uden tvivl bruger jeg Persson igen ved næste opgave..
Kort sagt kvalitet til tiden
Kort sagt kvalitet til tiden.
Flot arbejde til Go pris, og holdt alle aftaler.
Super fleksibel, fik os presse ind trods travlhed.
Super flot design gulv, meget tilfredse.
Seriøst håndværk og god humor😃
Seriøst håndværk og god humor😃
Efter vandskade i hele stueetagen lavede Jacob det flotteste PU gulv. Alt spillede, gode råd og god service, han overholdt alle aftaler og samtidig leverede han gode grin.
De varmeste anbefalinger her fra.
flotte slidstærke gulve
Vi er meget glade for vores gulv som vi har lagt i vores cafe i Tisvilde. Jeg har desuden brugt Persson via mine indretninger til private kunder, hvor han har leveret et flot resultat.
Aktivitetsrum i topklasse!!
Vi havde et specielt behov, da vores garage hovedsageligt skal anvendes til aktivitetsrum og sammen med Jacob fra Perssons Gulvteknik fandt vi den helt rigtige gulvløsning, hvor slutresultatet er blevet så fantastisk. Jacob har fået nogle særlige stjerner hos vores børn, som bare elsker deres nye aktivitetsrum, som er udført så professionelt 🏅🏅🏅🏅🏅
Alt har bare spillet og ønsker du topklasse service samt rådgivning er det Perssons Gulvteknik du helt sikkert skal kontakte.
Jacob får vores varmeste anbefalinger
Fantastisk arbejde
Jacob og hans team har lavet vores køkken og entre - et resultat vi er fantastisk glade for!
Vi stod og havde akut brug for at få…
Vi stod og havde akut brug for at få ordnet vores kældergulv, og fik anbefalet Perssons Gulvteknik. De kunne heldigvis hjælpe os på trods af et kort varsel, og de fik lavet et super flot kældergulv. Det var en meget kompetent og ikke mindst høflig gulvmand, som lavede arbejdet hos os.
Kendte ikke firmaet i forvejen
Kendte ikke firmaet i forvejen - så valgte det ud fra trustpilot - og blev ikke skuffet! Virkelig god service hele vejen igennem. Noget man desværre ikke oplever særligt ofte.
Flot epoxy gulv - tusind tak for den usædvanligt høje standard🏅🏅🏅🏅🏅
Har fået lavet epoxy gulv af Perssons…
Har fået lavet epoxy gulv af Perssons Gulvteknik , alt spillede bare fra dag 1, god kontakt , vendte hurtigt tilbage , hurtigt kundebesøg , følte mig tryg fra start til slut , super professionel behandling hele vejen , og yderst kompetent arbejde , fantastisk resultat .
Jeg har været igennem 3-5 firmaer der laver epoxy , med dårligt resultat til følge , men her fandt jeg firmaet !
Mine varmemeste anbefalinger herfra .
10000 stjerner og stor anbefaling
Jeg vil nu anbefale Perssons Gulvteknik endnu engang!! Han er og bliver verdens bedste, til det han laver. Du får ikke bare Danmarks flotteste PU gulv, men du får også en service med, som ikke er til at finde andre steder. Vi havde uheldigvis fået skabt en misfarvning i gulvet grundet en våd kasse, der var trukket ned, men Persson kom os til undsætning og fiksede det med et smil. Som han selv sagde "Når I køber et gulv hos mig, så har I også fuld service med". Det kan man VIRKELIG mærke. KÆMPE anbefaling.
Perssons!
Perssons!
Skal du have det bedste og flotteste PU gulv, så er det Perssons! Hands down!
Service og dialog er i absolut topklasse.
Resultat af gulv - vanvittig flot!
Er i stand til at forstå hvad kunden ønsker og ramme plet. Det skal siges, at dette ikke nødvendigvis er nemt med et PU gulv, da det ofte skal laves på een gang og ofte er rigtigt mange M2, som i vores tilfælde. Det skal være flot og efter ens ønsker alle steder. Mange PU gulve har indbygget "spil i" Dette er en kunst at få til at blive præcis som kunden ønsker det.
Det kan Perssons!
De bedste indenfor epoxygulv Perssons Gulvteknik
Jeg har brugt Perssons Gulvteknik til Bygma KBH flagship og Nøj de har leveret til punkt og prikke.
De gutter derude sammen med Persson er en fornøjelse.
Jeg kan varmt anbefale dem til jeres projekter
Mvh.
Vicneas K.S
IKT-Leder
Z-Design Arkitekter ApS
PU gulv i privat hjem. Helt perfekt.
Vi fik lavet PU gulv i hele vores kælder og køkken/hall af Persson. Og det hele var SÅ professionelt!
Persson var de eneste håndværkere, der tjekkede vores kældergulv for fugt, inden de lovede os et gulv.
Vi fik lavet beton-look i kælderen og ensfarvet i køkken/hall, og begge gulve er smukke. Det holder bare!
Feber-redning af vores butiksåbning, med excellent reultat
Vores virksomhed, DeliDrop.dk, skulle åbne et iværksætterstade for nye upcomming Foodtrends i TorrvehallerneKBH.
Den visuelle identitet var udformet af et par dygtige og erfarne Retail Space Designers, men byggebranchen har været så presset at det har været komplet umuligt at finde en leverandør, der kunne leve op til budget, design og tidsplan.
Vi endte med at være super pressede og havde stort set besluttet os for at droppe design-gulvet, da vi fik kontakt til Perssons Gulvteknik.
Persson står selv for at kommunikation, kom med super værdifuld sparring der var forankret i erfaring med gulve til den type brug vi skulle have.
Vores gulv blev for det første et andet end vi havde forestillet os (et PU-designgulv frem for et epoxy), der er bedre holdbarhed, gulvet levede op til vores designforventning pga. grundig vejledning i materiale og farvevalg, og det hele blev udført hurtigere end tidsplanen havde lagt op til og til et bedre budget end vi oprindeligt gik i markedet med.
Se selv det super flotte resultat i DeliDrop FoodLab i TorvehallerneKBH eller på DeliDrop's instagram.
5 ud af 5 herfra!