1. Babykledingwinkel

Bij Petite Amé bieden wij een veelzijdige en met liefde samengestelde collectie van hoogwaardige baby- en kinderkleding die voldoet aan de eisen van het moderne ouderschap. Shop lieve rompertjes, jurkjes & rokjes, zachte newborn pakjes, broekjes en leggings, schattige blousjes en bijpassende accessoires om elk outfitje compleet te maken. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen en is zowel trendy als tijdloos, zodat je kindje er altijd stijlvol uitziet. Onze collectie is moeiteloos met elkaar te combineren. Of je nu op zoek bent naar iets schattigs voor een speciale gelegenheid of gewoon een comfortabele outfit voor een dagje thuis, onze collectie biedt alles wat je nodig hebt.

4,4

Uitstekend

Wat een service en kwaliteit

Wat een service en kwaliteit! Een enorm snelle levering en wat voor een.. Er zat een handgeschreven kaartje bij, de kleding is van hoge kwaliteit en dan nog maar te zwijgen over hoe mooi ze zijn! Als je twijfelt, gewoon doen 😉 thank me later! Maureen, je handgeschreven kaartje is zo’n enorme meerwaarde! Dankjewel voor de wondermooie kleertjes en service!

12 december 2025

Echt helemaal fan van dit merkje

Echt helemaal fan van dit merkje! De kleertjes zijn van super goede kwaliteit, zitten heerlijk en zien er altijd schattig uit. Perfect voor speeldagen én speciale momentjes. Na het wassen blijft alles ook heel erg mooi! Super fijne en snelle service 🩷

17 september 2025

Wat een onwijs lieve verkoopster

Wat een onwijs lieve verkoopster. Altijd heel goed bereikbaar en wát een mooie artikelen. Ongelofelijke kwaliteit en ik krijg heel veel complimenten altijd van iedereen over mijn dochters kleding. Het gaat heel lang mee en blijft mooi na het wassen. Meest luxe mooie kleding heb ik absoluut van dit merkje💗

16 september 2025

Erg mooi!

Super blij met de snelle levering. De items waren mooi op tijd voor de eerste verjaardag van mij dochter. Kwaliteit erg goed en mooi. Ze kreeg veel complimenten over haar outfit die dag.

22 augustus 2025

Erg happy!

Vorige week een aantal items besteld. Ik ben op slag verliefd! Alles is zo cute en de kwaliteit is heel fijn! Ga hier zeker meer bestellen.

22 augustus 2025
Toon reviews in alle talen. (14 reviews)