Bestilte maling (special blandet spray) fik at vide at bundfarven (jeg også havde købt der) var OK,brugte den grå grunder ,resultat: det lignede mere sølvgrå , end den ønskede perlemorshvid kont... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hej jeg skulle købe maling og fik den bedste og fineste service af en rar mand. Jeg skal male kalkmaling på min ene stuevæg. Han fortalte omkring hvad farve jeg havde tænkt mig og fik 3 farvekort,... Toon meer
Jeg er vild med mine paneler. De er smukke, og nemme at sætte op. Jeg lavede jeres beregner inde på siden med hvor meget lim og fuge jeg skulle bruge. Og købte det I anbefalede. Grunden til kun 4... Toon meer
Jeg har nu indkøbt til fuld makeover af mit køkken og jeg troede ikke der i dagens Danmark stadig kunne findes så god service via et opkald. Jeg var i tvivl i forhold til hvilke maling, farve kombin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Picment er en 100% danskejet virksomhed med butikker i både Silkeborg, Aarhus og København. Vi sælger og producerer tapet, maling, fototapet, stuk, selvklæbende folie og meget mere til både private og erhverv. Vi skaber oplevelser gennem colourful changes og det har vi gjort siden 1983.
Contactgegevens
Bredhøjvej 23, 8600, Silkeborg, Denemarken
- +4570278010
- info@picment.dk
- picment.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ringe kundeservice...
Opdatering: De rakte faktisk ud efter min anmeldelse for at ville sende mig et nyt sengebord. Jeg svarer tilbage og ender i samme situation som sidst: i spam mappen. Det er selvfølgelig ærgerligt at det sker igen, men er positivt overrasket over de forsøgte at rette deres fejl. Som så endte i spam igen 🙈
Købte for et halvt års tid siden et sengebord på hjemmesiden, som desværre havde nogle kvaster og lignende huller i træet, der kunne pilles ud, hvilket gjorde overfladen træls både at kigge på og bruge. Skrev hurtigt til kundeservice, hvor jeg intet svar fik. Skrev igen da min fortrydelsesret var ved at udløbe, igen intet svar. Derudover holdt jeg en smule øje med hjemmesiden, og måtte konkludere, at de simpelthen fjernede det sengebord jeg havde købt fra hjemmesiden. Troede derfor det var scam, og opgav at få hjælp til ombytning eller reparation. Gav op og måtte fikse skaderne selv, til trods for et sengebord til knap 1000 kr. Men vil blot advare andre købere om deres kundeservice ud fra denne oplevelse :-)
Picment Silkeborg leverer altid god…
Picment Silkeborg leverer altid god service, produkter og sparring.
Hurtig levering og produkt som det var…
Hurtig levering og produkt som det var beskrevet. Fint indpakning.
Virkelig god hjælpsomhed fra firmaets…
Virkelig god hjælpsomhed fra firmaets side, da vi fandt ud af, at det produkt jeg havde købt, desværre ikke kunne bruges.
Ualmindelig dårlig service i Tapetforum
Jeg var i dag i Tapetforum for at købe farveprøver og fik ualmindelig dårlig kundeservice. Der var en ansættelsessamtale i gang midt i butikken og jeg stod pænt og ventede. Da, hvad jeg tror var butikschefen, så kommer hen, allerede meget ukoncentreret, fortæller jeg, at jeg skal have et par farveprøver og spørger ind til en farve. Ekspedienten spørger mig hurtigt om det skal være Jotun og hvorfor, hvor jeg fortæller at der hvor jeg skal købe malingen, skal det helst være Jotun. Herfra bliver hun meget spids og fortæller mig, at de jo kun vejleder hvis man køber malingen hos dem og skælder mig nærmest ud, mens hun ikke kan få øjnene væk fra den samtale der er i gang 1 m fra os. Derfra er hun allerede på vej væk fra mig og vil ikke ekspedere mig færdigt. Efter et par minutter får jeg lov at købe mine farveprøver af hendes søde kollega. Jeg er tilmed ved at glemme min jakke og taske på vej ud, fordi jeg er blevet så paf.
1. Jeg har fuld forståelse for at der er travlt, at man tilfældigvis har en ansættelsessamtale, eller noget tredje mens jeg er der - men så fortæl mig pænt “lige et øjeblik” e.l. i stedet for knap nok at kigge på mig imens jeg bliver ekspederet, udstråle “hvornår er vi færdige” og gå midt i det hele.
2. Lad os lege med præmissen om, at man ikke kan svare kunder på et spørgsmål med mindre de lægger x antal kr. Så kan man som minimum sige det pænt og lade mig købe det jeg kom for.
3. Jeg er selv butiksuddannet og det er simpelthen SÅ dårlig service. Jeg har også set i et andet opslag herinde, at i modargumenterer med, at man som kunde jo ikke betaler medarbejderne en timepris for deres vejledning, som argument for at man så “betaler” for vejledningen ved at lægge en større ordre. Det er simpelthen en dårlig måde at drive butik på. Jeg havde ikke i sinde at lægge en større ordre nu, korrekt. Men havde jeg fået en ordentlig behandling og vejledning, havde jeg med stor sandsynlighed gjort det i fremtiden. I stedet får i nu en dårlig anmeldelse herinde, i min omgangskreds og minimum en potentiel fremtidig kunde mindre.

Ingen svar på reklamationer
Jeg købte 2 forskellige slags tapet, og det ene passede fuldstændigt i mønstret.
Det andet passede ikke; hvis det passede et sted, var mønstret forskudt både oppe og nede.
Jeg har skrevet mail omkring dette, men intet svar fået, heller ikke da jeg sendte mailen på ny, og gjorde opmærksom på jeg endnu ikke havde fået svar.
Ærgerligt at bruge knapt 2.000kr på noget man aldrig bliver helt tilfreds med, da man altid vil kunne se fejlene.
Alt er bare i orden
God betjening
Hurtig betjening, med svar på afhentning af varen.
Elendige leverings vilkår
Produktet lever op til forventningerne, men leveringsprocessen er helt håbløs.
Picment bruger JD Delivery, som først kl. 9:30 på leveringsdagen sender besked om, at varen kommer samme dag. For de fleste er det umuligt at tage fri med så kort varsel.
Kan man ikke tage imod varen, sendes den retur til Fyn – ingen pakkeshop, ingen mulighed for at vælge leveringsdag.
Det er alt for ringe service, og jeg kan ikke anbefale Picment medmkndre du har tid til at sidde hjemme og vente i dagevis.
Jeg ville på det kraftigste anbefale Picment at lave et system hvor man som et minimum kan vælge en dag produktet skal leveres på

Hurtig ekspedition
Rådgivning i Silkeborg butik
Skulle bruge noget maling til en altan, og gik ind i butikken i Silkeborg.
Havde på forhånd haft fat i et epoxy firma som sagde at det ikke var nødvendigt at male med epoxy.
I butikken mente ekspedienten at jeg skulle male med epoxy, hvor jeg sagde at jeg havde haft fat i et epoxy fiirma som mente at det ikke var nødvendigt.
Herefter skal jeg love for at det gik galt, jeg fik at vide at det havde vi ikke forstand på, og samtalen endte ud i at jeg gik.
Jeg havde brug for rådgivning, men fik bare et ubehageligt temperament at føle. Jøsses.
God oplevelse
Stort udvalg, fine priser og hurtig levering.
Kundeservice på telefonen var nem at få fat i og jeg fik hurtigt svar på mit spørgsmål.
Returnering fungerede også hurtigt og nemt.
Så alt i alt ingen problemer og vil handle der igen efter behov.

God og hurtig service 👍😀😃

Dårlig stil!
Dårlig stil!! Skal aldrig anbefale den forretning til nogen som helst. Fik bestilt tapet b2b og privat kunde bestilte samme ordre og fik prisen billigere trods tapeten b2b skulle være det billigste. Helt til grin.!
Virkelig fin service
Virkelig fin service, og hurtig levering trods tapeten først skulle bestilles i England. Kan klart anbefales.
Lees meer over geverifieerde reviews.