24-11-2023 gebeld door Pimxl ivm. slechte review. Pimxl inmiddels gestopt met verkoop Olimpia airco apparatuur.Olimpia geeft geen enkele respons op klachten. Voorstel aankoop Olimpia 12hp retour.... Toon meer

Gemakkelijk bestelproces; snelle en zakelijke communicatie over de levering/factuur/enz. Producten werden snel geleverd en prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed. Enig minpunt: het gaat allemaal wel b... Toon meer

Een kast ontvangen met waardeloze handleiding en zeer matige kwaliteit materiaal. Tweede kast, ondanks herhaaldelijk reclameren tot op heden nog nooit ontvangen, maar wel al lang betaald. Omdat de k... Toon meer

Geweldig bedrijf met top service. Kleine schade aan geleverde kast werd na melding direct in behandeling genomen en binnen 1,5 dag werd het betreffende onderdeel via DHL bij mij thuis geleverd. Echt... Toon meer

1. Gereedschapwinkel
  6. Tuincentrum
  7. Ketel- en verwarmingsdienst
  8. Hobbywinkel
  9. Lampenwinkel

Op PimXL vindt u een compleet assortiment voor de doe-het-zelver. U vindt hier gereedschap, verlichting, huishoudelijke artikelen, tuinmeubelen, werkkleding, sneeuwkettingen, opbergsystemen, gereedschapskoffers, klimaatbeheersing, sloten & beveiliging, sensorlampen en nog veel meer.

3,7

Gemiddeld

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,7

Alle reviews

(3.697)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

hulp

had per ongeluk verkeerd huis nummer ingevuld, is heel goed opgelost.

15 maart 2022

Beste Klant,

Bedankt voor uw review! Graag gedaan natuurlijk, ik wens u nog veel plezier van de bestelling.

Team PimXL

Snel geleverd en producten zoals…

Snel geleverd en producten zoals beschreven! Beste prijs.

14 maart 2022

Beste Delgado,

Bedankt voor uw review en bestelling. Veel plezier gewenst van de aankoop en graag tot ziens!

Goedemiddag Jacky,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de bestelling en hopen u nog eens van dienst te mogen zijn.

goede service

9 maart 2022

Beste Leo,

Bedankt voor je review en bestelling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer :)

Team PimXL

Mijn product nog steeds niet ontvangen

Mijn product nog steeds niet ontvangen, dus weet mijn ervaring niet, vandaar slecht ingevuld.

6 maart 2022

Goedemorgen meneer/mevrouw Van den Herik,

Wat vervelend te lezen dat u uw bestelde product nog niet heeft ontvangen. Helaas zie ik in ons systeem geen bestelling terug. Zou u ons de bestelbevestiging willen doorsturen naar info@pimxl.nl? Dan ga ik meteen kijken wat de status is van uw bestelling.

Mocht u geen bestelbevestiging hebben ontvangen dan zou het fijn zijn als u wilt controleren of het aankoopbedrag wel is afgeschreven van de rekening. Als dit het geval is dan mag u een kopietje van het bankafschrift mailen; dan kunnen we verder uitzoeken wat er is mis gegaan.

Alvast bedankt! We lossen dit natuurlijk graag voor u op.

Team PimXL

Jammer dat er een onderdeel van de kast…

Jammer dat er een onderdeel van de kast kapot was. Dit zag ik pas toen de kast in elkaar zat en ik krijg de kast niet meer uit elkaaar.

4 maart 2022

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor uw bestelling via PimXL. Vervelend dat er een onderdeel kapot was. Normaal kunnen we deze natuurlijk kosteloos vervangen voor u, maar als de kast eenmaal in elkaar is gezet is het lastig om dit er nog uit te halen.

Als u wil mag u wel een foto sturen van het probleempje, en deze samen met uw bestelnummer mailen naar info@pimxl.nl. Dan kunnen we zeker bekijken of er nog een andere oplossing of compensatie mogelijk is.

Alvast bedankt!

Beste H.K,

Bedankt voor uw beoordeling met 5 sterren. Goed om te lezen dat u klantvriendelijk en behulpzaam bent geholpen. Dat is ons streven! Graag tot een volgende keer.

Team PimXL

PimXl heeft het prima gedaan

PimXl heeft het prima gedaan, de bezorgdienst niet zo goed (DHL) verkeerd gesorteerd dus bestelling is een dag later gekomen. Dat was in dit geval geen probleem vwb het artikel maar is niet de eerste keer bij DHL

2 maart 2022

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review en voor uw bestelling. Jammer dat de bestelling een dagje later kwam door DHL, ik kan me voorstellen dat dat vervelend is.

Hopelijk heeft u toch veel plezier van de bestelling en zien we u nog eens terug bij PimXL :)

Team PimXL

Via bol.com 2 rollen noppenfolie…

Via bol.com 2 rollen noppenfolie gekocht.Er werd maar 1 rol geleverd.Willen graag ons geld retour voor niet geleverde rol

27 februari 2022

Goedemorgen Tisha,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat er iets ontbrak in het pakket. In ons systeem zie ik nog geen contact vanuit u terug, graag ontvangen we een mail of WhatsApp-bericht van u met daarin uw bestelgegevens zodat we u verder kunnen helpen.

25 februari 2022

Beste Klant,

Bedankt voor uw bestelling en voor de review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen u veel plezier van de aankoop en graag tot ziens bij PimXL :)

snelle levering

23 februari 2022

Beste Paul,

Bedankt voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de bestelling, en graag tot een volgende keer bij PimXL.

Team PimXL

Snelle levering! Mooi product, prijs/ kwaliteit in balans

23 februari 2022

Beste Silvana,

Hartelijk dank voor uw review en de complimenten! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier van de aankoop :)

Team PimXL

Een week na bestelling en betaling…Niets...

Een week na bestelling en betaling helemaal... niets. Geen bestelbevestiging, geen verzendbevestiging, niets... Vraag me af of er ooit nog wel iets gaat komen. De aangeboden Whatsapp service lijkt weinig of geen informatie/meerwaarde te bieden.

21 februari 2022

Goedemorgen Jo Vermeulen,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de status van uw bestelling niet duidelijk is. De bestelbevestiging is maandag 14-2 direct na het plaatsen van uw bestelling ontvangen op uw e-mailadres. U geeft aan de mail niet ontvangen te hebben, ik vermoed daarom dat de mail in uw spambox / ongewenste mail terecht is gekomen.

Helaas zie ik in onze WhatsApp geen bericht van u terug. Wij zijn met WhatsApp bereikbaar op +31 499 462828.

Ik zie dat uw bestelling gister is verzonden. Als het goed is heeft u de Track&Trace-gegevens inmiddels ontvangen per mail (wellicht ook in de spambox terechtgekomen). Voor de zekerheid zal ik u nog een mailtje sturen met daarin de gegevens.

Hopelijk heb ik uw zorgen wat weggenomen, de bestelling is onderweg :) U ontvangt zo nog een mailtje van ons. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, of mochten we nog iets kunnen betekenen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Snel geleverd

Snel geleverd. Nog niet gemonteerd, dus daar kan ik nog niets over vertellen.

19 februari 2022

Beste Klant,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. We wensen u er alvast veel plezier van :)

Niet alles geleverd

Levering enkele dagen later dan verwacht. Eén van de bestelde artikelen zat niet in het pakket, terwijl het wel op de lijst stond van geleverde artikelen. De volgende dag stuurde Pim hier zelf pas bericht over. Communicatie daarna was wel goed.

18 februari 2022

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bestelling en voor uw review. Jammer dat niet alles vlekkeloos is verlopen met de levering. Hopelijk heeft u toch veel plezier van de bestelling. Mochten wij nog iets kunnen betekenen dan horen we het graag.

Team PimXL

Tafel gekocht die niet leverbaar was

Tafel gekocht maar die bleek helemaal niet beschikbaar. Correct geld teruggekregen maar wel een minpuntje dat een product wordt aangeboden terwijl het niet leverbaar is. Dit was al de tweede keer want dat tafeltje willen we graag hebben.

17 februari 2022

Beste Marja,

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de bestelde tafel niet leverbaar bleek. De voorraad op de website is bijna altijd actueel, echter kan het voorkomen dat er toch een (magazijn)verschil ontstaat. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat uw bestelling wordt geannuleerd terwijl u de tafel graag wil hebben.

Helaas is het een seizoensartikel dat we niet op korte termijn weer op voorraad verwachten. Ik hoop dat u bij een andere verkoper een mooi alternatief kunt vinden.

Mijn excuses voor het ongemak!

Website is prima

Website is prima, snelle levering!
Alleen is de kast van Keter echt een instabiel product en zeer snel kapot.
Ik zou deze uit het assortiment halen want hier kunnen alleen maar klachten op komen.

17 februari 2022

Beste Jarno,

Bedankt voor uw feedback! Wat jammer dat u niet tevreden bent over uw bestelling. U heeft 30 dagen zichttermijn, dus mocht u de bestelling liever retourneren voor een terugbetaling dan is dit mogelijk. Mocht dit wenselijk zijn dan mag u even mailen naar retouren@pimxl.nl zodat we u verder kunnen helpen.

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Te laat besteld om de zending op te halen en zending is niet aangeboden op het adres maar gelijk retour gegaan.

15 februari 2022

Beste A A,

Bedankt voor uw review. Mocht u een bestelling af willen halen dan is dit zeker mogelijk, echter dient hiervoor wel een afspraak gemaakt te worden. Uw bestelling is 's avonds geplaatst en hierdoor automatisch in het verzendproces gegaan. Op onze site kunt u de werkwijze vinden voor wanneer u een bestelling wilt afhalen.

snelle aflevering en facturatie

snelle aflevering en facturatie .
een aanrader voor de zakelijke klant

14 februari 2022

Goedemorgen T. van der Heul,

Vriendelijke bedankt voor uw bestelling en beoordeling hiervan. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de bestelling en aflevering er van. Veel plezier gewenst van uw aankoop en wij hopen u nog eens van dienst te mogen zijn.

Team PimXL

Dank voor de bestelde artikelen

Dank voor de bestelde artikelen. Precies wat is nodig heb.
In eerste instantie was een fout aantal geleverd door een misverstand bij de orderpicker maar dat is na een melding van mij kant direct rechtgezet en de ontbrekende onderdelen zijn direct nagetsuurd. Prima service.

14 februari 2022

Goedemorgen Joep,

Bedankt voor uw review! Jammer dat er eerst iets verkeerd is gegaan, maar fijn dat het snel is gecorrigeerd en dat u blij bent met de bestelling. We wensen u er veel plezier van en graag tot een volgende keer bij PimXL :)