24-11-2023 gebeld door Pimxl ivm. slechte review. Pimxl inmiddels gestopt met verkoop Olimpia airco apparatuur.Olimpia geeft geen enkele respons op klachten. Voorstel aankoop Olimpia 12hp retour.... Toon meer
Gemakkelijk bestelproces; snelle en zakelijke communicatie over de levering/factuur/enz. Producten werden snel geleverd en prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed. Enig minpunt: het gaat allemaal wel b... Toon meer
Een kast ontvangen met waardeloze handleiding en zeer matige kwaliteit materiaal. Tweede kast, ondanks herhaaldelijk reclameren tot op heden nog nooit ontvangen, maar wel al lang betaald. Omdat de k... Toon meer
Geweldig bedrijf met top service. Kleine schade aan geleverde kast werd na melding direct in behandeling genomen en binnen 1,5 dag werd het betreffende onderdeel via DHL bij mij thuis geleverd. Echt... Toon meer
- Gereedschapwinkel
- Tuincentrum
- Ketel- en verwarmingsdienst
- Hobbywinkel
- Lampenwinkel
Op PimXL vindt u een compleet assortiment voor de doe-het-zelver. U vindt hier gereedschap, verlichting, huishoudelijke artikelen, tuinmeubelen, werkkleding, sneeuwkettingen, opbergsystemen, gereedschapskoffers, klimaatbeheersing, sloten & beveiliging, sensorlampen en nog veel meer.
De Scheper 309, 5688 HP, Oirschot, Nederland
- 0499-462828
- info@pimxl.nl
- pimxl.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van PimXL
Snel geleverd en producten zoals…
Snel geleverd en producten zoals beschreven! Beste prijs.

Antwoord van PimXL
Mijn product nog steeds niet ontvangen
Mijn product nog steeds niet ontvangen, dus weet mijn ervaring niet, vandaar slecht ingevuld.

Antwoord van PimXL
Jammer dat er een onderdeel van de kast…
Jammer dat er een onderdeel van de kast kapot was. Dit zag ik pas toen de kast in elkaar zat en ik krijg de kast niet meer uit elkaaar.

Antwoord van PimXL
PimXl heeft het prima gedaan
PimXl heeft het prima gedaan, de bezorgdienst niet zo goed (DHL) verkeerd gesorteerd dus bestelling is een dag later gekomen. Dat was in dit geval geen probleem vwb het artikel maar is niet de eerste keer bij DHL

Antwoord van PimXL
Via bol.com 2 rollen noppenfolie…
Via bol.com 2 rollen noppenfolie gekocht.Er werd maar 1 rol geleverd.Willen graag ons geld retour voor niet geleverde rol

Antwoord van PimXL
Een week na bestelling en betaling…Niets...
Een week na bestelling en betaling helemaal... niets. Geen bestelbevestiging, geen verzendbevestiging, niets... Vraag me af of er ooit nog wel iets gaat komen. De aangeboden Whatsapp service lijkt weinig of geen informatie/meerwaarde te bieden.

Snel geleverd
Snel geleverd. Nog niet gemonteerd, dus daar kan ik nog niets over vertellen.

Niet alles geleverd
Levering enkele dagen later dan verwacht. Eén van de bestelde artikelen zat niet in het pakket, terwijl het wel op de lijst stond van geleverde artikelen. De volgende dag stuurde Pim hier zelf pas bericht over. Communicatie daarna was wel goed.

Antwoord van PimXL
Tafel gekocht die niet leverbaar was
Tafel gekocht maar die bleek helemaal niet beschikbaar. Correct geld teruggekregen maar wel een minpuntje dat een product wordt aangeboden terwijl het niet leverbaar is. Dit was al de tweede keer want dat tafeltje willen we graag hebben.

Website is prima
Website is prima, snelle levering!
Alleen is de kast van Keter echt een instabiel product en zeer snel kapot.
Ik zou deze uit het assortiment halen want hier kunnen alleen maar klachten op komen.

Slechte ervaring
Slechte ervaring. Te laat besteld om de zending op te halen en zending is niet aangeboden op het adres maar gelijk retour gegaan.

snelle aflevering en facturatie
snelle aflevering en facturatie .
een aanrader voor de zakelijke klant

Antwoord van PimXL
Dank voor de bestelde artikelen
Dank voor de bestelde artikelen. Precies wat is nodig heb.
In eerste instantie was een fout aantal geleverd door een misverstand bij de orderpicker maar dat is na een melding van mij kant direct rechtgezet en de ontbrekende onderdelen zijn direct nagetsuurd. Prima service.