24-11-2023 gebeld door Pimxl ivm. slechte review. Pimxl inmiddels gestopt met verkoop Olimpia airco apparatuur.Olimpia geeft geen enkele respons op klachten. Voorstel aankoop Olimpia 12hp retour.... Toon meer

Gemakkelijk bestelproces; snelle en zakelijke communicatie over de levering/factuur/enz. Producten werden snel geleverd en prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed. Enig minpunt: het gaat allemaal wel b... Toon meer

Een kast ontvangen met waardeloze handleiding en zeer matige kwaliteit materiaal. Tweede kast, ondanks herhaaldelijk reclameren tot op heden nog nooit ontvangen, maar wel al lang betaald. Omdat de k... Toon meer

Geweldig bedrijf met top service. Kleine schade aan geleverde kast werd na melding direct in behandeling genomen en binnen 1,5 dag werd het betreffende onderdeel via DHL bij mij thuis geleverd. Echt... Toon meer

1. Gereedschapwinkel
  6. Tuincentrum
  7. Ketel- en verwarmingsdienst
  8. Hobbywinkel
  9. Lampenwinkel

Op PimXL vindt u een compleet assortiment voor de doe-het-zelver. U vindt hier gereedschap, verlichting, huishoudelijke artikelen, tuinmeubelen, werkkleding, sneeuwkettingen, opbergsystemen, gereedschapskoffers, klimaatbeheersing, sloten & beveiliging, sensorlampen en nog veel meer.

3,7

Gemiddeld

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,7

Alle reviews

(3.697)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het duurt lang voordat het geld wordt…

Het duurt lang voordat het geld wordt teruggestort als het product wordt teruggestuurd

Beste Frans,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat spijtig dat u zo lang heeft moeten wachten op uw geld. Dat is zeker niet de bedoeling! Hopelijk heeft u het aankoopbedrag al wel terug ontvangen?

Mocht dit niet het geval zijn, dan wil ik u graag vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt ons mailen op info@pimxl.nl of bellen op het volgende nummer: 0499-462828.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering en normale prijzen.

Beste Fen65gert,

Dank u wel voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent met onze levering en prijs/kwaliteit verhouding.

Hopelijk tot een volgende keer!

Winbag XL

Had snel 4 Winbag xl nodig, na telefonisch contact kon ik ze dezelfde dag nog ophalen! De Winbags zijn van uitstekende kwaliteit.

Beste Eduard,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn dat het zo geregeld kon worden en dat het artikel naar wens is.

Veel plezier van de aankoop!

Vlugge levering!

Vlugge levering!
Er ontbrak ook een onderdeel van een kastje, maar na 2 dagen werd het al nageleverd.
Vriendelijk personeel aan de telefoon!

18 oktober 2021

Beste A.V.A,

Dank u wel voor uw review.

Wat fijn dat de levering en service naar wens is. Ook zijn we blij om te horen dat u ondanks het incomplete product, het ontbrekende onderdeel snel heeft ontvangen.

Veel plezier van uw aankoop!

Team PimXL

Heel snelle levering en betrouwbare producten!

Heel snelle levering! Is niet de eerste keer dat we bij hun bestellen. Wij zijn zeer tevreden over levering en producten!

14 oktober 2021

Beste mevrouw Penders,

Dank u wel voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze levering en producten.

Wij wensen u veel plezier van uw aankopen en hopelijk tot snel!

Team PimXL

Snelle levering en goede kwaliteit.Ga…

Snelle levering en goede kwaliteit.Ga zo door.

14 oktober 2021

Beste Joke,

Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over de levering en het kwaliteit van het product.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer!

Beste Mido,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het pakketje snel geleverd is.

Heel veel plezier van uw aankoop!

We hadden 2 kasten gekocht

We hadden 2 kasten gekocht. 1 kast was goed en 1 kast had schade. Hoekstukken afgebroken.

11 oktober 2021

Beste klant,

Dank u wel voor uw beoordeling. Wat spijtig om te horen dat één van de kasten schade heeft opgelopen. Dat is zeker niet de kwaliteit waar wij naar streven.

Heeft u in de tussentijd contact gehad met onze klantenservice? In veel gevallen kunnen wij namelijk losse onderdelen nasturen waarmee u de kast compleet kunt maken. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan zorgen wij uiteraard voor een andere oplossing.

Graag ontvangen wij foto's van de beschadigde kast en de bijhorende onderdeelcodes (deze vindt u in de handleiding), zodat we u hier verder mee kunnen helpen. U mag deze mailen naar info@pimxl.nl. Mocht u liever bellen, dan kan dat met het volgende telefoonnummer: 0499-462828.

Wij wachten graag uw reactie af.

Team PimXL

Doen wat ze moeten doen.

Goede prijzen, snelle levering en lekker duidelijk allemaal.

5 oktober 2021

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat de levering en prijs/kwaliteit verhouding goed is bevallen.

Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Beste N. Sijm,

Dank u wel voor uw review.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent!

Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer.

Team PimXL

Goede info en mooie services en op tijd…

Goede info en mooie services en op tijd geleverd door goede chauffeur

30 september 2021

Beste Sonnemans,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u de bestelling tijdig heeft ontvangen en tevreden bent met onze geboden service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Tevreden

De levering kwam niet binnen de aangegeven tijd. Mail gestuurd en binnen een half uur een reactie terug ontvangen dat er iets fout was, maar dat werd meteen hersteld. Volgende dag had ik netjes mijn pakket binnen.

26 september 2021

Beste Me,

Dank u wel voor uw beoordeling.

Wat spijtig dat u de levering niet op tijd heeft ontvangen. Maar fijn dat we het probleem alsnog snel voor u hebben kunnen oplossen!

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer.

Maat klopt niet.

Maat klopt niet.ik heb besteld 80x44x182.
Maar heb nu 78x42x180

26 september 2021

Beste Savci,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u de verkeerde maat kast heeft ontvangen.

Heeft u hier al contact over gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan wil ik u graag vragen om een mail te sturen naar: info@pimxl.nl of te bellen naar: 0499-462828.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Team PimXL

Super tevreden en snelle levering

Super tevreden en snelle levering, ik was niet thuis maar de bezorger heeft het pakket achter het huis onder één kap achter gelaten… Super dus.

20 september 2021

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer.

Team PimXL

Opbergdoos met deksel past perfect onder het bed.

Keurig op tijd geleverd, afgezet op de afgesproken plaats. Goed product, stevige contructie.

20 september 2021

Beste Pol,

Dank u wel voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de levering en dat het bestelde artikel naar wens is.

Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop!

Team PimXL

Zeer tevreden over de super snelle…

Zeer tevreden over de super snelle levering.

14 september 2021

Beste Carla,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat u de bestelling snel heeft ontvangen!

Hele veel plezier van uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer.

Team PimXL

Snelle levering, prima kwaliteit.

Op zondag 2 opbergrekken besteld, maandagochtend om 9:15u al ontvangen! Prima service, snelle afwikkeling. De opbergrekken zijn van goede kwaliteit en voor een nette prijs.

13 september 2021

Beste H. van Dongen,

Dank u wel voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en prijs/kwaliteit verhouding.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!

Beste Frans,

Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u de bestelling op tijd heeft ontvangen.

Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer.

Prima stellingkast

Prima stellingkast, maar matige handleiding......

Prima stellingkast besteld voor in de berging. Vlot bezorgd, maar het in elkaar zetten zou eenvoudiger voor ons zijn geweest wanneer de gebruiksaanwijzing wat uitgebreider zou zijn. Nu was het nog een hele klus.

11 september 2021

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u de bestelling snel heeft ontvangen!

Wel vinden we het vervelend om te horen dat de handleiding te beperkt is. Wij gaan dit communiceren naar de leverancier, zodat zij kunnen zorgen voor een betere handleiding.

We wensen u ondanks de beperkte handleiding veel plezier van uw aankoop.