Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt over flere omgange og go service med hurtig levering. 2 gange nu inden for få måneder er det leveret forkert, først hos pakkeboks og dernæst forkert vin Du skriver på hjemmesid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

købte 4 flasker ældre vine fra hhv 1973 og 1974. Pinochar (Poul Victor) reserverede dem medens vi var på ferie (god service). Da vi kom hjem betalte vi for dem mandag, de blev sendt tirsdag og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte for ca. 2 måneder siden, 2 stk. Bourgogne vinglas fra Zalto. Et særpræget produkt med finesse ned til mindste deltalje. Det ene gik uheldigvis i stykker, under vask med varmt vand, og j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min vin blev i første omgang ikke leveret, da flaskerne blev beskadiget under transport. Pinochar reagerede prompte efter de blev gjort opmærksom herpå. Der blev straks kvitteret med en ny sending, hv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel

Geschreven door het bedrijf

Vine med personlighed og karakter fra passionerede vinbønder fra Bourgogne · Champagne · Rhône · Piemonte · Toscana · Alsace - Rheinhessen

4,1

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Altid kanon service

Altid kanon service - og så nok én af Danmarks mest interessante udbud af vine.

7 februari 2021

Tusind tak for de pæne ord. MVH Poul Victor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en proptrækker på…

Jeg købte en proptrækker på hjemmesiden, som desværre var i restordre på bestillingstidspunktet. Hele vejen igennem blev jeg informeret om forløbet og varens levering - som i øvrigt var super hurtig efterfølgende.

Super god og professionel service :-)

11 december 2020

Antwoord van Pinochar Wine

Tusind tak for de pæne ord - det glæder mig du var tilfreds. MVH Poul Victor Jensen

Fremragende vinpusher

Flot udvalg af gode seriøse vine, fair priser, spændende nyheder og smagekasser samt fin service - fremragende!

24 juli 2020

Tak Martin. BH Poul Victor

Er næsten forelsket i Pinochar

Er næsten forelsket i Pinochar! Hold nu op hvor har de bare landets fedeste vintage liste, med gamle vine der holder klasse, og virkelig rimelige priser! Derudover også et fantastisk udvalg af især Bourgogne vine, men hele deres sortiment er super. Ejeren Poul yder en utrolig professionel og personlig betjening, og man kan virkelig mærke, at han brænder for at give sine kunder value for money og ekstraordinære vinoplevelser.

Varmeste anbefalinger herfra.

8 juli 2020

Hej Søren. Tusind tak for de pæne ord. BH Poul Victor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske vine og intet væsenligt at…

Fantastiske vine og intet væsenligt at sætte en finger på.

Jeg forventer ikke et rumskib af en webshop når jeg går ind på pinochar, så alle forventninger opfyldes til trods for et layout der kunne være pænere 😉

Hurtig fragt i forsvarlig indpakning.

1 mei 2020

Antwoord van Pinochar Wine

Tak Michael. Og ja det er desværre en lidt skrabet webshop, som skal forbedres. Der kommer en ny på et tidspunkt....

Topkvalitet

Virkelig gennemført og personlig service - fantastiske champagner i flot indpakning leveret med fin lille beskrivelse og så mulighed for at fordybe sig i husenes baggrund hos PV selv eller på hans ualmindelig vidende hjemmeside

24 december 2019

Tak Ole! God jul og godt nytår! BH Poul Victor

13/12-2019

13/12-2019
Seriøs sælger. Har kun haft positv oplevelse.

13 december 2019

Tusind tak for anmeldelsen Leif. BH Poul Victor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot service og skønne champagner

Jeg har handlet flere gange via Webshoppen og hver gang med imponerende hurtig ekspedition og sikker levering. Jeg har smagt en del forskellige champagner fra sortimentet; de er fra meget gode til fremragende og alle gode køb til prisen. Jeg anbefaler på det varmeste at handle her!

26 november 2019

Tusind tak for anmeldelsen Paul - det er pænt af dig. BH Poul Victor

Fremragende service

Har besøgt Poul Victor et par gange og er hver gang kommet hjem med fremragende vine. Når man ikke selv er sikker i vin, så er det fedt at komme ud til en mand der hjælper og vejleder så professionelt. Jeg kan klart anbefale køb ved Pinochar.

14 november 2019

Tusind tak for anmeldelsen - vi ses. BH Poul Victor

Troværdig !

Stol trygt på Poul Victor.

8 november 2019

Tak for anmeldelsen Kim.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pinochar Wine er et fortryllende…

Pinochar Wine er et fortryllende eventyrland for voksne med uimodståelig vin til alt for venlige priser.

For det ikke skulle være nok, er Poul Victor et mindre gení til at finde sande vin-perler og lytte til kundens ønsker.

Jeg har tidligere haft skuffende oplevelseR med vine efter at være blevet vildledt af en vinhandler. Sådan er det ikke med Poul Victor. Samtlige vine, som jeg har købt hos Pinochar har markant oversteget mine forventninger, hvilket også gør, at jeg kommer igen og igen.

Kan absolut ikke give andet end mine bedste anbefalinger til Pinochar Wine. Prøv det - du vil ikke blive skuffet !

27 oktober 2019

Antwoord van Pinochar Wine

Tak for de pæne ord Kasper - altid en fornøjelse at have dig på besøg.

Et sikkert valg

Poul Victor leverer service, som man ikke normalt forbinder med webshops. Der er hurtige svar, god kommunikation og ikke mindst formidabel service. Det er Ikke sidste gang, jeg lægger en ordre hos Pinochar Wine!

18 oktober 2019

Antwoord van Pinochar Wine

Tusind tak for tilliden Kasper.
Bedste hilsner
Poul Victor Jensen

En stor fornøjelse

En stor fornøjelse at handle hos Pinochar vine. Virkelig god service og høj kvalitet.
Jeg vender 100% tilbage...

Et meget spændende udvalg samt en imponerende kælderliste.

11 juli 2019

Antwoord van Pinochar Wine

Og altid en fornøjelse af have dig på besøg.
Bedste hilsner
Poul Victor

Altid perfekt

Altid perfekt. Sikker og hurtig levering!

6 juli 2019

Tak Morten!

Vin for voksne

Personlig, troværdig no-nonsense service, krævende og seriøse vine. Handler nødigt andre steder, ser frem til udvidelse af sortimentet. Ingen rosé😃

30 mei 2019

Antwoord van Pinochar Wine

Tusind tak for de pæne ord Tim.
Og dit brød er i absolut verdensklasse - tak!
BH Poul Vicor

Lees meer over geverifieerde reviews.