UPDATE: PROBLEEM IS OPGELOST. 4 bussen besteld waarvan 2 niet goed werken en dus onbruikbaar zijn. na contactopname met de eigenaar bevestigde hij dat dit niet normaal was en beloofde ons een oplos... Toon meer
Ik gebruik plasti dip al jaren en het heeft altijd gedaan wat het beloofd. Nog nooit prullen mee gehad om het te spuiten en ook nooit met het er achteraf terug afhalen. Al spiegels mee van kleur veran... Toon meer
Bestelling geplaatst, kreeg bericht dat verzending was aangemeld bij PostNL maar daarna niks meer. Reageren niet op mails/WhatsApp. Update: net mailtje ontvangen dat producten in backorder staan. Z... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Plasti Dip België - Originele Plasti Dip Performix van de USA
Waterrijtstraat 9B, 3900, PELT, België
- +3289449233
- info@plastidip.be
- plastidip.be
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
jammer dat ik niet eerder de recencies…
jammer dat ik niet eerder de recencies had gelezen , er wordt niet geleverd ,en ook geen geld terug gestort,op mail wordt niet gereageerd, zo te lezen is het een beste oplichter, iemand die weet wie het is of zijn ??
en is het een bestaand adres ??
Niets ontvangen na 1,5 maand!
Niets ontvangen na 1,5 maand!
KOOP HIER NIETS!!!!
Ze reageren niet op mails en niet op whatsapp!
Het is een spook site…
26 juni PlastiDip besteld en betaald
26 juni PlastiDip besteld en betaald, na twee maanden nog steeds niets geleverd en geen reacties op mail.
Niets ontvangen
Niets ontvangen, geen antwoord op mails en ik kan ze nergens contacteren. Koop hier niet!
Na een half jaar niks ontvangen…
Na een half jaar niks ontvangen whatsapp support bijna onbestaande 1 x iemand gechat maar werd er ni veel wijzer van oplichting!!!!!!!!!!!!!!!!
Na 4 weke nog niks geleverd
Na 4 weke nog niks geleverd ook al staat er op de site dat het in stock is... Na 4 weke nog niks veranderd op site buiten dat whatsapp en mail niemeer werkt.. Anno 2023 is dit schandalig!!!
BLIJF ER WEG!!!.
Weken later nog niks ontvangen, heb even contact gehad voor een refund... Week later nog niks ontvange toch staat bij de bestelling "afgerond"... Nogmaals slechte ervaring dus bespaar u de stress en bestel er niks.
Na twee mails en 2 weke nog niks veranderd
N.b. zijn 1ste adres was op overpelt industrie, vorig adres was in bree en nu gouda.. heb wel betaald aan overpelts adres... Bedrijf geeft me een vibe van die nederlandse car-hifi shop in hasselt 20jaar terug...
Spijtig, de aangeboden producten blijven een leuk product...
Oplichters, ze leveren niet en reageren niet
Halverwege juli een gallon glossifier besteld, nooit geleverd en reageren niet op ingevuld contactformulier. De whatsapp knop werkt niet. Ik wil mijn geld terug!! Lijken zelfde eigenaren te zijn als plasti-dip.nl (ze hadden tegelijk vakantie heel toevallig)
Besteld via hun site HIKvision België…
Besteld via hun site HIKvision België meer dan een week geleden. Geen nieuws, geen enkele reactie van wanneer het geleverd zal worden! Niets bestellen hier!
zijn echt de slechtste verkopers aller…
zijn echt de slechtste verkopers aller tijden, dit bedrijf zou moeten gesloten worden door de juiste instanties, ik probeer al meer dan een week te telefoneren, te mailen via de livechat, nergens krijg ik antwoord over mijn bestelling. bij deze zijn jullie verwittigd dat ik stappen zal ondernemen om jullie boeltje te laten sluiten, alsook ga ik contact opnemen met perfomix zodat jullie geen leveringen meer zullen kunnen plaatsten, jullie zijn prutsers eerste klasse, en niet waard dat jullie een bedrijf hebben, ik raad dan ook de mensen aan om niet meer te bestellen bij jullie maar bij fulldip daar krijg je steeds direct antwoord en uitleg.
Niks ontvangen van bestelling
Bestelling geplaatst op 24 april, tot op heden niks vernomen. Geen gehoor op mails, whatsapp, telefoon of livechat
Track en trace code hebben we helemaal niks aan want die staat nog op te versturen.
Zeer slecht!
Slechte communicatie
Op de site staat dat het pakket zou moeten worden geleverd na 3 dagen. Uiteindelijk al 3 weken verder en nog niks ontvangen. Proberen ze te bereiken via mail en whatsapp maar krijgen niks van antwoord! Heel erg jammer dit, doe hiet iets aan aub..
1,5 maand na bestelling wordt pakket…
1,5 maand na bestelling wordt pakket ineens verzonden. Reageren niet via Whatsapp. Waardeloze service.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Via chat niet vriendelijk en wordt afgesloten zonder deftig antwoird. Mails niet beantwoordt
Dip disolver
Bestelling geplaatst van 4 stuks dip dissolver direct mail ontvangen dat bestelling ontvangen was en afgerond.
Tot op heden niks ontvangen.
Na 1 week via de website chat directe reactie gekregen met een track and trace code . Waarbij de bestelling onderweg is maar datum van levering onbekend...
Nu toe meerdere malen gemaild gebeld wazzap....
Helaas geen reactie niet meer ... Ook niet via de website chat...
Zeer frustrerend.
zomervelgen gedipt
zomervelgen gedipt, goed gelukt, makkelijk in gebruik
kaartjes waren misschien nog wel handig geweest
Al jaren fan van dit top product!!
Al jaren fan van dit top product!!
Velgen net gedipt, werkt perfect
Bijna een maand moeten wachten op…
Bijna een maand moeten wachten op leveren. Na klacht zou men mij een spuitstuk cadeau doen en toevoegen aan de levering. Nooit ontvangen! Ontvangen artikel was beschadigd door gebruik van te kleine verpakking. Gelukkig was de spuitbus zelf nog bruikbaar. Enig pluspunt: de klantendienst reageerde snel op mijn eerste contact maar niet meer op mijn 2e vraag.

Heel slechte
Heel slechte, veel te late levering.
Indien items niet leverbaar zijn kon men toch op voorhand verwittigen via hun website dat items niet leverbaar zijn.
Nog steeds aant wachten...

Bestelling 4 januari gedaan
Bestelling 4 januari gedaan, krijg ik mail van postNL dat ze pakket ontvangen hebben van hun maar dat leverdag onbekend is. Blijft er een hele tijd opstaan zo in de track and trace.
Als ik ze dan contacteer via hun site zeggen ze dat er een probleem is met de verzending maar dat ze me in de namiddag iets gaan laten weten via mail.
Als ik PostNL contacteer zeggen ze me dat het inderdaad raar is dat pakket nog niet geleverd is en dat de verkoper contact moet opnemen voor dossier te openen. Als ik de dag nadien nog steeds niet vernomen heb van hun en opnieuw contacteer op de site, zeggen ze opnieuw dat ze zelf nog geen nieuws gehad hebben en dat er al een dossier open staat bij PostNL en dat ze me verder op de hoogte gaan houden via mail. Dan krijg ik savonds wel mail van hun terug: ´Door een verzendprobleem heeft je bestelling helaas vertraging opgelopen.
We zijn momenteel bezig met alle vertragingen weg te werken. De levering zal vervolgens plaatsvinden tussen 16/01 en 19/01.
Ter compensatie ontvangt u een spuitbuspistool bij je order.
Onze excuses voor het ongemak.´
Maar dus eerst zeggen ze tegen mij dat ze me de dag zelf iets laten weten, wat niet gebeurd, om dan de dag nadien dan te zeggen dat ze me niet geantwoord hebben omdat ze zelf op nieuws van postnl aant wachten zijn, en dan kunnen ze ineens een spuitbus bij in de doos steken, van de doos die zogezegd al verzonden was..
Ik wacht tot op vandaag nog steeds op het pakket, en op de site staat er verzending 1 tot 3dagen.. en als compensatie zeggen ze dan een spuitpistool waarvan ik er al 3 heb liggen..
Op hun site staat ook contact via whatsapp, daar in het begin ook naar gestuurd en helemaal niks antwoord op..
Als ik hun antwoorde op hun mail gewoon geen reactie..
Dus na 13dagen nog steeds gee´ product ontvangen, belogen geweest dat het hun schuld niet was terwijl de vertragingen wel gewoon bij hun waren, en een prul van compensatie krijgen.. ik hoop dat ik de producten nog ga krijgen en het zal dan ook de laatste keer zijn daar...

Verschrikkelijke service
Goed product, verschrikkelijke service.
Bestelling is maar deels (te laat) geleverd.
Deel van de bestelling nooit geleverd maar wel betaald.
Geen reactie meer via email of whatsapp