Plasti Dip BelgiëReviews

3,5

jammer dat ik niet eerder de recencies had gelezen , er wordt niet geleverd ,en ook geen geld terug gestort,op mail wordt niet gereageerd, zo te lezen is het een beste oplichter, iemand die weet wie... Toon meer

UPDATE: PROBLEEM IS OPGELOST. 4 bussen besteld waarvan 2 niet goed werken en dus onbruikbaar zijn. na contactopname met de eigenaar bevestigde hij dat dit niet normaal was en beloofde ons een oplos... Toon meer

Ik gebruik plasti dip al jaren en het heeft altijd gedaan wat het beloofd. Nog nooit prullen mee gehad om het te spuiten en ook nooit met het er achteraf terug afhalen. Al spiegels mee van kleur veran... Toon meer

Bestelling geplaatst, kreeg bericht dat verzending was aangemeld bij PostNL maar daarna niks meer. Reageren niet op mails/WhatsApp. Update: net mailtje ontvangen dat producten in backorder staan. Z... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Plasti Dip België - Originele Plasti Dip Performix van de USA

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niets ontvangen en van de communicatie wordt je ook niet beter van

Bestelling geplaatst op 16/11/2022. Pakket eerst spoorloos, vandaag na 23 dagen ontvangen. Hopelijk werken de spuitbussen goed. Communicatie kan stukken beter, diverse mails onbeantwoord. Uit de vele reviews van leveringsproblemen is het moeilijk op te maken waar de vertragingen zitten. Alvast een werkpunt tussen Plasti Dip en PostNL.

5 december 2022

Kleuren en pearls spuitbus zijn goed

Kleuren en pearls spuitbus zijn goed, 1 opmerking heb ik wel, de ventiels zijn slecht, die kunnen veel beter zonder lekken en druppels. Voor de rest is de bestelling goed gegaan en de kleuren dekken goed.

11 november 2022

De spuitbussen lekken waardoor je…

De spuitbussen lekken waardoor je tijdens het spuiten druppels op u velgen krijgt en ik heb glos gekocht ook die verbied er goe opgespoten maar er blinkt niets het zwarte dat ik eerst moest spuiten blonk meer dan na het vernis op spuiten ik heb nu matte velgen trekt op niets 👎

15 oktober 2022

Hallo,

Als de spuitbussen "lekken" dan komt dit omdat u deze niet of niet voldoende heeft opgewarmd.
De spuitbussen moeten warm aanvoelen voor gebruik, en moeten daarvoor opgewarmd worden in bv warm water, dit is verplicht bij lagere omgevingstemperaturen.

Mvg,
Plasti Dip Benelux

Vlotte afhandeling van de bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling. Ook de afhaling verliep vlot, zelfs als er niemand aanwezig is staat je bestelling klaar en word je van op afstand binnengelaten en kan je de bestelling meenemen.

5 september 2022

Al gansebottel gedaan en nog geen…

Al gansebottel gedaan en nog geen verschil gewoon geskuurd en her verf al wat werken

21 augustus 2022

Hallo,
Helaas begrijpen we de inhoud van je review niet helemaal.
Kan u aub een email sturen met meer informatie? Mogelijk kunnen we u helpen.
Mvg,

Helaas geen pakket ontvangen

Helaas geen pakket ontvangen. Postnl is geen betrouwbare partner, dat zou toch al duidelijk moeten zijn....
Opnieuw opsturen kan pas met maand vertraging omdat de stock op is...
Teleurstellende afhandeling

Antwoord op onderstaande reactie van Plastidip.
Wat doen jullie eigenlijk ? Ik heb MAAR 1 review geschreven. Dat er altijd dezelfde soort reviews zijn en toevallig van iemand met dezelfde voornaam betekent eerder dat jullie een keer die problematiek moeten aanpakken ipv klanten te beschuldigen. Het is jullie keuze om met PostNl in zee te blijven gaan, ook al blijkt dat ze niet betrouwbaar zijn.
Na uw reactie weet ik nu wel zeker dat dit mijn laatste bestelling bij u was.

11 augustus 2022

Hallo Eric,

U bombardeert ons met reviews, om iets wat uit onze eigen handen ligt.

Daarbij zou ik ook willen vragen om geen meerder reviews te schrijven, met ook nog verschillende profielen, over dezelfde bestelling, dit komt erg lasterlijk over.

Indien u uw bestelling wenst te annuleren dan kan u dit per kerende laten weten. Helaas kunnen we op dit moment niet meer voor u betekenen.