jammer dat ik niet eerder de recencies had gelezen , er wordt niet geleverd ,en ook geen geld terug gestort,op mail wordt niet gereageerd, zo te lezen is het een beste oplichter, iemand die weet wie... Toon meer
UPDATE: PROBLEEM IS OPGELOST. 4 bussen besteld waarvan 2 niet goed werken en dus onbruikbaar zijn. na contactopname met de eigenaar bevestigde hij dat dit niet normaal was en beloofde ons een oplos... Toon meer
Ik gebruik plasti dip al jaren en het heeft altijd gedaan wat het beloofd. Nog nooit prullen mee gehad om het te spuiten en ook nooit met het er achteraf terug afhalen. Al spiegels mee van kleur veran... Toon meer
Bestelling geplaatst, kreeg bericht dat verzending was aangemeld bij PostNL maar daarna niks meer. Reageren niet op mails/WhatsApp. Update: net mailtje ontvangen dat producten in backorder staan. Z... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Plasti Dip België - Originele Plasti Dip Performix van de USA
Waterrijtstraat 9B, 3900, PELT, België
- +3289449233
- info@plastidip.be
- plastidip.be
Onzin webwinkel
Leveringsdatum veranderd telkens. Eerst 14-12-20 daarna op 20-12-20 een mail ontvangen dat het nog langer gaat duren.
6 dagen nadat ik heb gewacht op informatie over mijn levering krijg ik dus te horen dat het nog langer gaat duren.
NOOIT MEER DEZE ONZIN.
Slechtste service ooit.

Antwoord van Plasti Dip België
Hier van het zelfde leverings datum…
Hier van het zelfde leverings datum blijft wijzigen spul staat te wachten om te spuite maar ze mogen netjes geld terug over maken

Slechte service!!
Bestelling 2 december. Verwachte levertijd 14/15 december. 20dagen later nog steeds niets ontvangen, ook geen update over mijn pakket. Dit is dan een “uitstekende service” met een “1 á 2 werkdagen” levertijd zoals vermeld onderaan op de website?..

Antwoord van Plasti Dip België
Goederen niet geleverd. Geen antwoord op mail met vraag naar update
Bestelling doorgevoerd rekening houdend met aangegeven levertijd (1 week). Op dag van voorziene levering krijg ik melding dat het nog een week langer gaat duren.
Ondertussen is ook deze datum verstreken, krijg ik geen antwoord op mijn mail en zijn de bestelde goederen nog steeds niet geleverd.

Onbetrouwbaar
Deze site is niet te vertrouwen! Zeker geen aanrader! Zoek je plasti dip, op Amazon en andere webshops heb je meer dan genoeg keuze.

Wintervelgen gespoten met Plasti Dip
Wintervelgen gespoten met Plasti Dip, net resultaat.
Werkt heel goed.
Na meer dan 2 maanden nog steeds geen…
Na meer dan 2 maanden nog steeds geen levering! Wat een klucht!

Antwoord van Plasti Dip België
Helemaal top :) dank voor de snelle…
Helemaal top :) dank voor de snelle verzending.
30 mei 2020 voor €58,95,- spuitbussen…
30 mei 2020 voor €58,95,- spuitbussen besteld. En na meerdere mailtjes nog steeds niks geleverd of reactie op mijn e-mails. Ik ga er alles aan doen om mijn geld terug te krijgen!!!

Top product
Top product. Mountainbike en wintervelgen zwart gemaakt.
Levering liet even op zich wachten door PostNL.
Bestelling ontvangen na 3 dagen dus…
Bestelling ontvangen na 3 dagen dus prima !
Top product
Top product. Snelle levering!
Velgen zijn weer klaar voor de winter.
Scam...
Scam.... Geen reactie op mails geen levering... Bezoekje aan de deur brengen bij deze heren deze week!

Niks ontvangen
Op 9/11 een velgen kit besteld via de website. Tot op heden nog niks ontvangen en krijg ook maar enkele keren reactie op de 10 keer dat ik een bericht verstuurd heb. Ik gok dat ze het druk hebben met de klachten.
Als ik deze week nog niks hoor ga ik aangifte doen voor internet oplichting. Hoop dat ik op deze manier nog iets terug kan krijgen.
Jesper
Top product en snelke verzending (pro…
Top product en snelke verzending (pro carkit gunmetal).
Ontvangen!
7-12 is mijn bestelling binnen gekomen. Er zat nog eens drie dagen vertraging op wegens drukte bij de ptt post maat daar kan Plastidip uiteraard niets aan doen.
Helaas is het pakket niet compleet. Ik mis 1 spuitbus. Dus maar weer een bericht via Whatsapp gestuurd, en uiteraard nog geen reactie gehad.
De communicatie is echt een groot probleem.
Mvg Rob,
..........
27-11
Ik wacht ondertussen nog steeds op mijn bestelling van 9 november. Krijg geen contact of bevredigende antwoorden. Ook geen reactie gekregen dat ik mijn geld terug wil.
Ik raad iedereen aan met dezelfde ervaring naar de site van de politie te gaan en ook aangifte te doen (kan de link niet in de review plakken)
* politie.nl
* aangifte-of-melding-doen
* aangifte-van-internetoplichting-niets-ontvangen.
groet Rob,
28-11
Deze review heeft ervoor gezorgd dat ik een reactie heb ontvangen met daarin een nieuwe voorgestelde datum. Ik wacht de levering met enige reserve af.
Hopelijk wordt de voorgestelde leverdatum van 2 DEC gehaald en kan ik mijn review bijstellen.
Groet Rob

Antwoord van Plasti Dip België
Al 3 maanden aan t wachten...
Ik heb begin augustus een bestelling gedaan. (103€) tot op heden niets ontvangen. Ze zijn enkel te bereiken op whatsapp?? En ze reageren niet wanneer je een vraag stelt over de bestelling. Volgens mij is dit een scam.