Platesesbjerg Reviews 128

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Restaurant Plates i Esbjerg får mine varmeste anbefalinger. Maden var super lækker – smukt anrettet og fuld af smag. Man kan virkelig mærke, at der er kælet for detaljerne. Tjenerne var dygt... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi var på et ophold med gode venner. Middagen fredag aften var utrolig dårlig. Brødet var så hårdt og sejt, at det faktisk var umuligt at spise. Kedelig gris til hovedret med næsten intet tilbehør.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Besøgte restauranten til Valentin, hvor der tydeligt var gjort ekstra for gæsterne. Udover deres lækre menu, kunne man få 2 glas bobler for éns pris, eller eventuelt nyde en "Date Night" Cocktail med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var en vennegruppe som havde en helt igennem fantastisk aften på Restaurant Plates. Maden smagte suverænt, og blev serveret af de sødeste tjenere. Der blev sørget for alt i løbet af aftenen. Heri... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Brød så hård som sten

Det eneste gode ved opholdet var morgenmaden,

13 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Restaurant Plates i Esbjerg får mine…

Restaurant Plates i Esbjerg får mine varmeste anbefalinger.

Tjenerne var dygtige, opmærksomme og meget imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.

Og udsigten? Helt fantastisk. Den sætter prikken over i’et og gør aftenen ekstra særlig.

En skøn oplevelse fra start til slut.

3 maart 2026

Maiken kan sit kram

En hyggelig aften med rigtig god mad og endnu bedre betjening. Maiken gjorde aftenen til en behagelig oplevelse serveret med humor og god stemning. Selv en spildt drink kunne ikke lægge en dæmper på aften.

6 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pris og kvalitet hænger OVERHOVEDET ikke sammen

En vin til 500 kr. med skruelåg? Og som ikke bliver åbnet ved bordet. Pinligt. Hvordan skal jeg så vide, at det ikke bare er noget, de har tanket op fra en bag-in-box? En vin skal åbnes ved bordet.
Tjeneren var sød og venlig, men totalt uvidende om etikette - at man lader en fra selskabet smage på vinen først, inden man skænker til alle, og han havde tydeligvis heller ikke fået at vide, hvordan og hvor meget man skænker op i et glas, hvem man starter med (kvinder før mænd, ældre før yngre), og det måske er god stil lige at spørge, hvem der har fødselsdag, når der er flag på bordet. Det er ok, at man ikke er uddannet tjener med vandkæmmet hår og serviet over armen eller vintjener, der kan udbrede sig om druer og oprindelsesland, men et minimum af viden om, hvordan man beter sig som tjener, skal man da have - der må da være en ansvarlig restaurantchef, der lige gennemgår de vigtigste punkter, inden man bliver "sluppet løs" på gæsterne ...?
Den farserede kylling var tør og smagløs (og en meget lille portion, til en mand ville den have været helt latterlig og tættere på at være en forret), men selleriduchesse-tilbehøret var heldigvis lækkert; bøffen uspændende og sej (vi fik dog byttet den ene, men det blev ikke meget bedre med nr. 2), sovsen smagte af ingenting, og pomfritterne var tørre, næsten ikke krydrede og mindede om noget fra McDonalds.
Tjeneren startede med at komme med vand, fint, og vi bestilte en flaske vin. Så kom han efter et godt stykke tid med noget brød, men vinen havde han vist glemt, indtil vi spurgte efter den. Og så kommer den som sagt åbnet ind til bordet, hvorefter han skænker så store glas op til os, at der kun er 1 glas tilbage i flasken. Og han starter med manden - ikke med en af de to kvinder og ikke med den, der har fødselsdag. Det er en lille ting, men virker kikset.
Der er ingen stolthed over det håndværk det er at lave et godt måltid mad (for det var det heller ikke), man føler egentlig bare, at man som gæst bliver kørt igennem pølsefabrikken - bestil, spis, betal. De hvide duge og indretningen i det hele taget lægger op til noget helt andet, og jeg havde forventet en mere personlig og professionel betjening, og da jeg så vinkortet og priserne havde jeg bestemt heller ikke forventet, at de havde vine med skruelåg. Flotte lokaler, men den storslåede oplevelse, man havde satset på til en fødselsdagsmiddag udeblev pga. ovennævnte ting. Det blev en halvskuffende og kedelig oplevelse, og jeg må sige, at pris og kvalitet på ingen måde matchede - ALT for høje priser for noget, der prætenderer at være høj kvalitet og dansk-fransk madlavning, men som slet ikke lever op til det, heller ikke hvad angår portionsstørrelserne. Bøffen var kæmpestor, men sej og tør, kyllingen minimal, men også tør! Og tynde, usaltede McD-pomfritter serveret i en ucharmerende og institutionsagtig metalbeholder er heller ikke noget, der højner spiseglæden. Kæl nu lidt for det, for pokker!
Sidste år holdt vi fødselsdagsmiddagen på Madklubben, det var en madmæssig fiasko, denne gang tænkte jeg, at med Plates kan det ikke gå galt - men det kunne det altså desværre, så der har jeg heller ikke lyst til at komme igen. Håber dog, at de vil tage ved lære af de mange enslydende, dårlige anmeldelser - det tyder jo på, at der er noget galt.

24 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For dyrt i forhold til lav madkvaltet

Plussiden: Fin og venlig service. Dejlig atmosfære og skøn udsigt. Minus: Maden er simpelthen ikke god nok til prisen. Minder mest om bistro-mad og er ikke særlig original. Min bøf med fritter og pebersauce var fyldt med sener. Tjeneren sagde, at de godt vidste, at der var problemer med nogle af udskæringerne. Men intet tilbud om en anden bøf. Fritterne var gennemstegte og tørre. Fin kyllingelever-mousse. En forret med rejer var middelmådig og alt for syrlig. Spisekortet er ganske begrænset, og det er OK. Men så skal alt være i orden. Der er intet forhold mellem pris og kvalitet. Det er ærgerligt for der er så meget potentiale i selve stedet og stemningen.

10 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ny frokostrestaurant - kæmpe skuffelse

Havde glædet mig til en ny frokostoplevelse i Esbjerg, men blev i den grad skuffet!
Bestilte en pariserbøf, som viste sig, for det første at være lavet af et stykke ribeye?????, hvilket kan være Plates fortolkning af en pariserbøf - so be it, for det andet at være kold....
Forespurgt fik jeg at vide, at det skulle den være - kold altså - hvorefter min medspiser får serveret en tilsvarende, som er varm.
Desuden fik vi, da vi spurgte om vi kunne få "bøffen" stegt rare, at vide, at det kunne ikke lade sig gøre, da "bøffen" var stegt i forvejen!!!!!!!!!
Læg dertil en al for lang ventetid, før vi fik mad, bliver min anmeldelse derfor som den gør.
En stor skuffelse herfra, og det blev derfor min første og i den grad sidste frokost hos Plates, Esbjerg.

4 oktober 2025

Fantastisk oplevelse

Vi fejrede vores bryllupsdag på 17. etage. Den flotteste udsigt og det lækreste mad samt god betjening gjorde at aftenen var en fantastisk oplevelse. Vi kommer gerne igen.

30 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.