Lees wat reviewers zeggen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Brunch
Vi var på Plates til deres søndags brunch. Vi bestilte drikkevarer ad libitum for et tillæg på 100kr pr mand. Kaffen var tarvelig filterkaffe der var så tynd, at flere gæster klagede, men det hjalp ikke meget, da næste omgang kaffe var lige så tynd og udrikkelig. Juicen var vandet og virkede som discount.
Brødet bestod af en slags franskbrød uden smag, noget knækbrød og rugbrød, virkelig skuffende. Æggene smagte syntetisk, og man havde ikke engang forsøgt at give dem lidt salt eller krydderi for at skjule, at det var æg fra karton. Pålæg og tilbehør var kedeligt og udvalget var virkelig skuffende.
Vi har fået bedre morgenmad på tyske motorvejshoteller. Pris, udvalg og kvalitet hænger på ingen måde sammen. Vi var ekstremt skuffede, og kan ikke anbefale plates desværre.
Brunch
Vi var til brunch i søndags. Maden var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Det mindede mest af alt om en meget kedelig og jævn hotel morgenmad - desværre.
Havde forestillet os at der ville have været kræset lidt mere om det. De to stjerner er til de søde tjenere.
Fed udsigt
Fed udsigt - maden var på det jævne undtagen desserten der var uspiselig. Rester af gammelkage camoufleret i varmt syltetøj med en teskefuld is til. Og servicen var super sløv vi ventede en time mellem hver ret trods det at restauranten ikke var fyldt op. Med andre ord har du go tid og ingen forventninger til en særlig madoplevelse så tag på Plates.
Plates fortjener bestemt 5 stjerner
Plates fortjener bestemt 5 stjerner, og jeg følte, at jeg lige måtte skrive her, fordi vi faktisk var ved at vælge stedet fra pga de lave anmeldelser.
Plates fortjener 5 stjerne fordi:
1. Maden var god (kommer fra en, der spiser meget ude på mellemdyre og dyre restauranter).
2. Betjeningen var både opmærksom, venlig og imødekommende.
3. De tog hensyn til min cøliaki uden besvær, selvom vi faktisk havde glemt at fortælle dem om det. Jeg vil alternative retter, som var glutenfri og smagte.
4. Stemningen var god.
Alt i alt en rigtig god oplevelse uden noget at sætte en finger på.
Fin betjening
Vi har spist her tidligere men denne gang var en skuffelse. Kammusling, graved laks og Vetello tonnato var lækker men de andre forretter var smagsløse og kedelige. Brødet med pesto var smagsmæssigt fin med passede ikke til de andre forretter. Hovedretten med pommes frites og bearnaise med svampe fungerede ikke og oksekødet var uspiseligt, en stor klump fedt og brusk. Desserten nåe ja. Alt i alt en rodet smagsoplevelse
Vi var to forventningsfulde…
Vi var to forventningsfulde bornholmere…. Desværre var den ellers hyggelige middag skæmmet af brasserede oksekæber, der indeholdt fedtet brusk. Øv. Vinmenuen til 375 kr, bestod af et glas hvidvin og et glas rødvin, samt et glas alkoholfri dessertvin. Det sidste serveret med bemærkninger om den voldsomme alkoholkultur i Danmark! Altså, jeg drikker alkohol med glæde og behøver ingen moralske pegefingre. Især ikke når den alkolfrie vin var ligemeget.
Blev smidt ud af sur tjener
Det startede godt med en sød tjener, der gjorde det godt. Vi blev spurgt om vi lige ville vente lidt på maden, for der var travlt i køkkenet, og vi havde vores drinks. Maden var rigtig god hele vejen.
Til dessert blev vi tilbudt kaffe. Vi afslog. Da vi var færdige, blev vi spurgt om vi ville have drinks. Det afslog vi også og bad om regningen. Vores mænd (vi var to par) gik efter deres jakker i garderoben og i det samme, kom der en ansat hen til os der sad og ventede på at vores mænd kom tilbage med jakkerne. På engelsk bad han os om at forlade bordet, da der var mennesker der stod og ventede på vores bord, og han gjorde på det kraftigste opmærksom på, at vi havde altså havde siddet der et kvarter over tiden. Han var meget højlydt, så flere fra bordene omkring vendte sig om mod os. Min veninde og jeg blev meget pinligt berørte. Vi oplevede det som om, vi blev irettesat som små børn eller nogle der nærmest havde begået en forbrydelse. Vi rejste os mundlamme. Vores mænd blev skuffede, da de hørte om det, for som de sagde, hvad var der sket, hvis vi havde sagt ja til en drink efter desserten. På intet tidspunkt var vi blevet gjort opmærksomme på undervejs, at tiden var knap. Tværtimod var vi blevet bedt om at vente på maden og tilbudt en ekstra drink.
Ærgerligt at en aften der ellers startede så godt sluttede så skidt. Det er desværre nok til at ødelægge oplevelsen i sin helhed for os.
Fint koncept med middelmådig mad og dårlig betjening
Fint koncept selvom jeg personligt mener det egner sig bedst når man bare er to personer. Vi fik ikke den bedste plads (lille bord midt i det hele, men et rend af tjenere og desværre en del træk).
Vi måtte vente længe før de havde tid til at hente vores vin og endnu længere på at få forretterne.
Forretterne var gode selvom den meget fine Vichyssoise ærligt talt bare var en kartoffelsuppe der manglede salt. Men flot anrettet! Resten havde virkelig god smag og vi var begejstrede. Igen måtte vi vente en del på hovedretterne - lidt pudsigt at nabobordet som var ankommet samtidig med os fik langt hurtigere betjening.
Hovedretter var ok men sad ikke helt i skabet. Kantarel-bearnaisen var misforstået: pivsur og det må være en forvirret kok der tænker at det går fint at kombinere sarte kantareller med en så dominant sauce som bearnaise. Resten var faktisk fint men ikke i gourmetklassen. Og så burde pommes frites altså ikke serveres den slags steder! Der er masser af muligheder for tilbehør og pommes frites er simpelthen for fastfood agtigt.
Desserten måtte vi også vente på - nabobordet var nu færdige og havde forladt restauranten. Det var lidt en trist og smagsløs dessert, så hvor smagene startede godt ved forretter gik det bare gradvist nedad.
Og så kommer tjeneren 5 min efter vi har fået desserten og spørger om vi har fået besked om hvor lang tid vi har bordet for vi er gået over tid!?! Jeg påpeger at hvis vi er gået over tid er det fordi deres servering var langsom. Det giver en lille diskussion hvor der lidt usikkert bliver truet med at hente manageren og også kommer en undskyldning om at servering trak lidt ud fordi de havde en meget travl aften (det er jo så ikke vores problem), men vi insisterer på at gøre os færdige uden hast.
Så alt i alt ikke den mest fantastiske oplevelse og betjening er langt under standard. Vi fik en special deal men havde jeg betalt fuld pris havde jeg virkelig følt mig snydt!
Jeg er blæst bagover - SUVERÆNT BESØG
Fantastisk koncept både med drikke (med og uden alkohol) og maden (delemad). Mine smagsløg er overstimulerede på den gode måde. Fantastisk service, glade og smilende personaler. Velafmålte retter. Let og fed måde at give drikkepenge på. Nem elevator - man mærker ikke, man er på 17. etage. Godt handicapvenligt. Vi kan ikke bede om mere - helt igennem 5 STORE STJERNER.
Skøn restaurant ved vandet
Jeg kan varmt anbefale restaurant Plates. Vi har besøgt restauranten flere gange, senest i går, og hver gang har vi haft en fantastisk aften.
Restauranten ligger med udsigt til vandet, hvor man også kan nyde en drink i udebaren. Maden er meget lækker og er inspireret af det italienske og franske køkken.
Atmosfæren er rar, der god akustik, og betjeningen er sød og meget imødekommende. Jeg vil varmt anbefale at besøge Plates Christianshavn.
Dejlig oplevelse
Super lækker mad med meget smag. Flot beliggenhed og søde tjenere.
Fantastisk beliggenhed
Vi besøgte restauranten en dejlig sommer aften - og så kan beliggenheden altså virkelig noget!
Vi kom egentlig mest fordi vi havde hørt der var fredagsbar, men de kan godt nok også finde ud af at lave mad! 8 super lækre forskellige serveringer, med muligheden for at vælge mellem 3 forskellige hovedretter.
Bestemt ikke sidste gang vi skal forbi Plates Christianshavn! 👨🍳
Dejlig mad men med en ekstra usynlig pris
Dejlig mad, som var deres 8 retters og vi fik skøn betjening.
Årsagen til ikke så mange stjerner er deres priser på vand 70.- som man ikke oplyses om og som der heller ikke står på menukortet.
Vi købte vin til 630.- og her bliver vi spurgt til hvilke type vand vi ønsker, med eller uden bobler. Andre steder ville vand være synligt med pris, gratis særligt ved køb af vin.
En mindre detalje er deres 1 stk hvidløgsbrød, lækkert, men som også viser sig at koste pr. pr. i alt 60.- Så er det betalt.
En lidt øv overraskelse på en ellers dejlig oplevelse.
Håber restauranten vil oplyse andre om ovenstående eller blot gøre det synligt.
God menu til deal-prisen. Ellers en for dyr oplevelse.
Besøgte stedet og fik deres 8 retters dele-menu. Maden var i virkeligheden god nok, bortset fra hovedretten - gris - som bestemt ikke var mørt kød. Her kunne man også godt have fået en ret hver...og ikke skulle dele en kotelet. Ellers en ok menu. Hvad jeg ikke finder i orden er, at man ved ankomst bliver spurgt om de skal komme med noget vand.......den karaffel postevand kostede efterfølgende 70 kr. Samtidig lød regningen på højere beløb for vin på glas end priserne på menukortet, hvilket vi naturligvis påpegede. Og sidst men ikke mindst kostede deres drinks -fx en Aperol - langt mere indenfor end I deres bar udenfor. Dette blev heller ikke oplyst ved bestilling. Lidt øv.....for så føler man sig faktisk lidt til grin. Dealprisen var dog ok for selve menuen, men jeg tror ikke vi vil komme retur og betale 499 pr.prs for samme menu - uden vand, brød og smør. Det er simpelthen for dyrt i forhold til kvaliteten. Betjeningen var venlig og imødekommende - de undskyldte mv.
Håbløs betjening
Plates lever bare ikke op til forventninger - mad og koncept fint men betjening helt håbløst - hun skulle nok holde sig til wallmans - laaaang vente tid og endte med at gå uden at få den bestilte kaffe og drinks, ikke sikker på det bliver en gentagelse
Lækker 10 retters menu
Lækker 10 retters menu. God og hyggelig betjening med humor og nærvær, trods en totalt fyldt restaurant.
Første gang vi besøgte Plates i…
Første gang vi besøgte Plates i november 23 var alt helt fantastisk, men i dag knækkede filmen noget. Maden var stadig fantastisk, men betjeningen var nærmest ikke eksisterende. Tror egentlig ikke at det var mangel på vilje, men de havde simpelthen for travlt 😥
elegant serving and excellent quality
elegant serving, very good food, great acustics which is unusual. Very reasonable price for the quality. absolutely good value for money.
Bestil bord nu!
Jeg har spist over 30 "sweet deal" og alt hvad de heder. Et genialt win win koncept. Restauranten finder nye gæster og gæster finder nye spise stæder. Men af alle de som jeg har besøgt, er det kun 2 der jeg tænkte, "Det her hade jeg gerne betalt fuldt pris for". Restaurant Plates er den ene. En oslagbar kombi af kærlighedsfuldt skabet og lavet mad, med spændende nytænkt twist, engageret, venlig og personlig betjening. Tak det gør ni godt. På gensyn. Jan
Restaurant Plates leverede en fantastisk oplevelse fra start til slut!
Restaurant Plates leverede en fantastisk oplevelse fra start til slut!
Maden var ikke bare lækker, den var en sand gastronomisk fornøjelse. Hver bid var en smagsoplevelse!
Men det var ikke kun maden, der imponerede - betjeningen var også ud over det sædvanlige.
Personalet var opmærksomt, venligt og ydede en service, der virkelig satte prikken over i'et på vores besøg. Vi havde flere tjenere ved bordet og der var humør og opmærksomhed som sjældne på alm. danske restauranter.
Vi var imponerede over den samlede oplevelse og vil helt sikkert vende tilbage.
Restaurant Plates har formået at kombinere udsøgt mad med en fremragende service, og det gjorde vores oplevelse uforglemmelig.
Tak for en fantastisk aften.
Lees meer over geverifieerde reviews.