Onderbroek scheurde al na een paar keer dragen. Geen reactie op gekregen van de klantenservice, die blijkt onbereikbaar te zijn.
Binnen paar dagen netjes bezorgd maar geen tracking of andere extra service. Een van de geleverde kattenspeeltjes (speelmat van Trixie) ook van slechte kwaliteit. Misschien uit assortiment halen.
Geen instructie over hoe in elkaar te zetten. Daarnaast ook erg wankel. Vraag me af of het speelrek in elkaar blijft staan als de parkiet er op gaat zitten.
Poekies.nl - Online dierenwinkel. Alles voor uw hond, kat, knaagdier en vogel
Lau Mazirelstraat 12, 3207TE, Spijkenisse, Nederland
- info@poekies.nl
- poekies.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn waardering is op “uitstekend”…
Mijn waardering is op “uitstekend” genomineerd, daar het ten eerste een goede en gemakkelijke site is, ten tweede het aanbod royaal is, ten derde dat de prijzen (eigenlijk moet ik schrijven: prijsjes!!) zo uitnodigend zijn, ten vierde dat de communicatie via de e-mail héél goed is verlopen en ten vijfde dat het speelgoed voor mijn lieve Okkie met héél veel liefde was verpakt en zodoende kom ik op vijf sterren⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mijn waardering is groot voor een bedrijf, dat met hart en ziel voor mijn en voor vele mensen met hun lieve huisgenootjes werkt en dat zie je terug in Poekies!!
Carolina en een pootje van Okkie🐥
Levertijd veel te lang en er word geen gehoor gegeven...
Verse vlees rollen voor mijn hond besteld via de website. Na een aantal dagen nog geen bericht dat er aan gewerkt word. 16 a 17 kg uiteraard al wel betaald. Maar eens een mail gestuurd , er word op de website namelijk vermeld dat er binnen 1 werkdag gereageerd word maar niet waar dus. Na 3 werkdagen nog een mail gestuurd want ik kan geen telefoon nummer vinden. En dit is werkdag 5 en we wachten nog steeds. Zeer slechte service ...
Ik weet niet hoe te reageren op een reactie. Dus bij deze. Het geld is nog niet terug en de mail niet in de spam. Waarom liegen? 2 weken geleden contact gehad om te vragen of het mogelijk is 30 kg per maand te bestellen. Waarop antwoord kwam dat er overlegd moest worden met de leverancier. Pffff. Geen diepvries producten meer? Maar staat nog steeds op de site... Beetje jammer dat dit een onbetrouwbaar bedrijf is.. dit is ook het laatste dat ik er aan besteed. Mijn tijd niet waard....

Antwoord van Poekies
Leuke spullen voor een vogel en niet…
Leuke spullen voor een vogel en niet duur levering super en snel
Fijn!
Duidelijke website, artikelen zijn makkelijk te vinden. Snelle levering van de bestelde artikelen. Zeker aan te raden!
Heel snelle levering
Heel snelle levering, zeer tevreden met mijn aankopen ( de katten trouwens ook :)
Normaal, niet slecht maar ook niets bijzonders.

Goede spullen!!
Snelle levering, duidelijke communicatie, goede spullen die lang mee gaan bij intensief gebruik.
Aanrader om spullen te bestellen.

Super!!
Hele snelle nette levering en toen iets kapot bleek kreeg k zonder problemen ook weer heel snel en netjes een nieuw exemplaar toegezonden.
Ook de communicatie ging heel erg vriendelijk!!

Ontzettend snel geleverd
Ontzettend snel geleverd, goed verpakt en kwalitatief goede spulletjes!

De website is prima
De website is prima. Een week na bestelling hebben we nog steeds niets ontvangen. We hebben wel na een halve week een mail ontvangen dat de bestelling was vertraagd en die dag verstuurd zou worden. Nog niets ontvangen. Over de producten kunnen we dus niks zeggen.

Uitstekende service!
Snelle verzending, goede communicatie en ook mijn retour vlot afgehandeld. Kortom, uitstekende service!