Beste,
Dank u voor uw feedback. Jammer om te lezen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wij willen graag verduidelijken dat klanten altijd vooraf telefonisch of per mail contact mogen opnemen om de beschikbaarheid van een specifieke vis te controleren. Indien gewenst kan een vis ook gereserveerd worden, of rechtstreeks via onze webshop besteld worden, zodat u zeker bent van beschikbaarheid bij aankomst.
Wat betreft de Betta’s: het is helaas soms mogelijk dat er sporadisch één Betta overlijdt, maar dat “de helft dood lag” is sterk overdreven. Ons water wordt tweemaal per dag ververst en alle Betta’s worden gehouden in grotere reserve-aquaria. Ze worden enkel tijdelijk, en maximaal één week, in de kleinere verkoopbakjes geplaatst.
Wat de openingsuren betreft: tijdens de week zijn wij inderdaad 4 uur per dag open, als uw bezoek tijdens het kerstverlof viel, dan was het inderdaad heel druk, dit is voor ons de drukste periode van het jaar is. In andere weken verloopt dit merkbaar rustiger. Daarnaast bent u uiteraard ook vrij welkom op zaterdag, wanneer wij non-stop geopend zijn van 10u tot 18u.
Wij vinden het jammer dat u ons als onbeleefd heeft ervaren, aangezien wij steeds ons best doen om elke klant zo goed mogelijk te helpen, ook tijdens drukke momenten.
het Poisson d’Or team.