Ponyklubben er Aladdins hule med smukke, sjove, skøre, skønne ting til hjemmet. Uanset om man skal have en lille anderledes gave, en smuk skulptur eller et billede til væggen, er det ikke mainstream m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk butik, som er mere end bare en butik, men mere et skattekammer af smukke og særlig udvalgte ting til hjemmet, som man bare MÅ eje! God personlig betjening, hvor det er tydeligt at indehave... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ponyklubben er ingen klub - men den hyggeligste, lille cool og hypede butik, der har de skønneste ting til hjemmet - dekorative, sjove, skæve men hele vejen igennnem fantastiske items, man kun bli’r g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den fineste butik med de skønneste ting. Derudover bare god service og betjening 😍 kan kun anbefale at stikke hovedet ind når man er i Ebeltoft!
Bedrijf heeft geantwoord
Ponyklubben er en lille, kurateret designbutik i Ebeltoft med fokus på unikke fund til hjemmet. Butikken er kun 20 m², men rummer et nøje udvalgt sortiment af kunst, designobjekter og særlige ting, som man ikke møder overalt. Vi udvælger alt med stor omhu og lægger vægt på produkter med personlighed, håndværk og en historie bag. Hos Ponyklubben finder du både små kunstneriske objekter, skulpturer, plakater og design til boligen, der kan skabe karakter i indretningen. Vi elsker ting, der vækker nysgerrighed og glæde, og som kan blive en del af hjemmet i mange år. For os handler Ponyklubben ikke om store mængder, men om gode valg. Vi arbejder med brands og kunstnere, hvor æstetik, kvalitet og ofte også social bæredygtighed spiller en rolle. Mange af vores produkter er håndlavede eller produceret i mindre serier, hvilket gør dem ekstra særlige. Vi driver Ponyklubben med en personlig tilgang, både i butikken og online. Når du handler hos os, støtter du en lille, uafhængig butik, hvor der bliver lagt tid og omtanke i hvert eneste produkt, der finder vej til hylderne. Hvis du leder efter noget, der ikke ligner alt det andre har, så er Ponyklubben måske lige stedet
Adelgade 68, 8400, Ebeltoft, Denemarken
Meget god oplevelse. Virkelig god personlig betjening som man ikke finder mange steder i dag !

Antwoord van Ponyklubben
Det ville være godt, hvis I i bestillingsformularen gav mulighed for at vælge udleveringsstedet! Fik leveret pakken længst muligt væk fra min bopæl indenfor området..
Fuglene er fine!

Antwoord van Ponyklubben
Lækker hjemmeside og hurtig eksekvering af ordre.

Antwoord van Ponyklubben
En hurtig leverance - hvillket passede fint med formålet med bestillingen. Jeg kommer gerne igen ved passende lejlighed

Antwoord van Ponyklubben
Den sødeste lille gærdesmutte overbragt til en glad kæreste.

Antwoord van Ponyklubben
Hurtig levering og 100% tilfredshed med mine varer. Meget fin kvalitet.

Antwoord van Ponyklubben
Jeg bestilte jeres flyvende blåmejse, som blev leveret ganske hurtigt. Jeg havde efterspurgt at få pakket den ind, da det er en julegave til min morfar - og ikke blot var den pakket forsvarligt ind i kassen, så var den også pakket ind i gavepapir, som jeg bad om - dét er simpelthen bare fantastisk service! Nu har jeg selvfølgelig ikke set produktet, da den er pakket ind, men jeg er 99% sikker på, at det lever op til mine forventninger.
Kanon oplevelse :)

Hurtig levering - flotte produkter - kan kun være tilfreds👍🏻
Lidt ærgerligt at man ikke kan få tilsendt de flotte keramik ting, da jeg ellers havde set mig lun på nogle af de fine hvaler. Men ellers er jeg fuldt ud tilfreds.

Antwoord van Ponyklubben
Ponyklubben fik lynhurtigt sendt min pakke af sted! Varen var pakket fint og forsvarligt ind!
Var dog lidt skeptisk om virksomheden var reel, pga. .com-domænet, men deres Facebook fik mig overbevist!

Antwoord van Ponyklubben
Lees meer over geverifieerde reviews.