Power.no - Elverum Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Prestmyrvegen 1, 2409 Elverum, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vet ikke hvilket besøk hos Power denne Trustpilot sikter til, men mitt siste besøk på Elverum Power war meget positivt. Roald gjorde en fantastisk jobb med å bytte batteri på min PC. Han har rikti... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp på chat forut for kjøp, mht forslag til produkter innen mine preferanser. Da valget Skulle tas, fikk jeg ytterligere gode svar. Rask utlevering etter reservering. Bruksanvisning fulg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kom raskt en ung fyr og tilbød hjelp. Han viste interesse for mine ønsker om produktet jeg var ute etter og kom med sine råd. Så jeg gikk fornøyd ut av forretningen. Produktet får jeg først på ons... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Prestmyrvegen 1, 2409, Elverum, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Elverum

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

127 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hyggelig og god service

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Rask og effektiv, god oversikt over produkter 😊

12 september 2026

Hei Marit,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening i butikken vår. Rask og effektiv service med god oversikt over produkter er akkurat det vi streber etter, og det er herlig å se at det traff hos deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god opplevelse fra reservering…

Veldig god opplevelse fra reservering til henting!

11 september 2026

Hei Jonas,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en veldig god opplevelse fra reservering til henting i butikken vår i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen hos POWER Elverum en annen gang!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøp av ny mobil

Kjøper man en ny mobil til 13000 og det viser seg at det er noe feil ved den, så skal /bør man bli tilbudt en ny mobil, ikke et det skal "fikse" den nye. Man hevet kjøpet

9 september 2026

Hei Britt-Kristine,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Det er utvilsomt skuffende når en helt ny mobil viser seg å ha en feil, og vi forstår godt at du forventet å få en ny enhet i stedet for en reparasjon. Vi vil ta med oss din tilbakemelding internt og se nærmere på hvordan vi håndterer reklamasjon på nye produkter for å sikre en bedre opplevelse for våre kunder. Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, og vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse hos POWER en annen gang.

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har byttet TV 2ganger etter feil på…

Har byttet TV 2ganger etter feil på nytt utstyr. Hentet nå min tredje, der det manglet festeskruer til stativ og ser brukt ut da den er støvete og flekkete. Denne virker men ikke særlig fornøyd. Mye kjøring og ekstra jobb, blir ikke handlet mere hos Power!!!!!

8 september 2026

Hei!

Takk for din tilbakemelding

Vi beklager så mye for at du har opplevd så mye trøbbel med tre TV-er på rad og ekstra kjoering i forbindelse med dette. Det er fullt forståelig at du er misfornøyd med å motta et produkt som mangler skruer og ser brukt ut.

Jeg har tatt saken din videre med butikken slik at de blir gjort oppmerksomme på denne opplevelsen, og vi vil se på hvordan vi kan rydde opp i dette for deg.

Ønsker deg en fin dag videre 😊️

Med vennlig hilsen
Lene
POWER

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Butikken deres er den beste

Butikken deres er den beste, og dere har verden beste ansatte.

9 september 2026

Hei Morteza,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Elverum. Vi er stolte av teamet vårt og vil gjerne dele din ros med dem, slike ord betyr utrolig mye. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Kjapp og god service

Kjapp og god service

8 september 2026

Hei Magnus,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss å høre at du hadde en rask og god opplevelse hos oss i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Elverum⚡

Hyggelig betjening

1 september 2026

Hei Terje,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss virkelig å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss og andre. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å gi god service hver dag. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Fint

Det var fort og god service

27 augustus 2026

Hei Iryna,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en rask og god opplevelse hos oss i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du kommer tilbake til POWER en annen gang. Fortell gjerne venner og familie om besøket ditt hos oss!

Kjapt og enkelt :)

Kjapt og enkelt :)

1 september 2026

Hei Luka,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er fantastisk å høre at du opplevde det både kjapt og enkelt hos oss i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Slike tilbakemeldinger gjør dagen vår og motiverer oss til å fortsette å levere god service. Vi håper å se deg igjen snart.

Bra service

Bra service

31 augustus 2026

Hei Toril,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med servicen du fikk hos oss i Elverum. Fem stjerner og et slikt positivt tilbakemelding er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God service

God service. Fikk god hjelp. Blide og imøtekommende.

25 augustus 2026

Hei Bodil,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp og opplevde blide og imøtekommende ansatte hos oss i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger er nettopp det som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Service

Veldig god service

23 augustus 2026

Hei ANNE,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en veldig god opplevelse med service hos vår butikk i Elverum. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Det er slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Klikk & Hent

God service og hyggelig opplevelse.

22 augustus 2026

Hei Rune,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse med Klikk & Hent hos oss i Elverum. Hyggelig service og god behandling er akkurat det vi streber etter å levere hver gang. Vi håper du kommer tilbake til POWER Elverum en annen gang også!

Veldig god og forståelsesfull service

Veldig god og forståelsesfull service

21 augustus 2026

Hei Madeleine,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde god og forståelsesfull service hos oss. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du kommer tilbake til oss en annen gang.

God service

Blid og hyggelig betjening, veldig hjelpsomme og kan mye om produktet

17 augustus 2026

Hei Hilde,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Elverum. Blid og hyggelig betjening som kan mye om produktene er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å se at dette kom til uttrykk under ditt besøk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få gleden av å se deg igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Elverum⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power Elverum har de beste ansatte

Power Elverum har de beste ansatte, alltid hjelpsomme, blide og har god kunnskap om produktene sine. Veldig fornøyd med kjøpet!

11 augustus 2026

Hei Anna,

Så utrolig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Elverum! De ansatte der setter virkelig stor pris på slike fine ord, og det gjør oss stolte å høre at kunnskapen og blidenheten deres gjør en forskjell for deg. Vi er også veldig glade for at du er fornøyd med kjøpet ditt, og håper du får stor glede av produktet lenge. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Elverum en annen gang.

Hei TOVE K OLSSON,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at opplevelsen din med bestilling og henting var både rask og ryddig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få velde deg tilbake hos POWER Elverum igjen snart!

Hei Mathilde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen var både rask og hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Elverum.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og hjelp til å få…

Meget god service og hjelp til å få igang utstyret som vart kjøpt

5 augustus 2026

Hei Ingebjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og god hjelp til å komme i gang med utstyret.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempehyggelig betjening og fikk god…

Kjempehyggelig betjening og fikk god hjelp 😀

4 augustus 2026

Hei Lill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en så fin opplevelse hos POWER Elverum.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Dit is Trustpilot