Power.no - Elverum Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Prestmyrvegen 1, 2409 Elverum, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har byttet TV 2ganger etter feil på nytt utstyr. Hentet nå min tredje, der det manglet festeskruer til stativ og ser brukt ut da den er støvete og flekkete. Denne virker men ikke særlig fornøyd. Mye... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp på chat forut for kjøp, mht forslag til produkter innen mine preferanser. Da valget Skulle tas, fikk jeg ytterligere gode svar. Rask utlevering etter reservering. Bruksanvisning fulg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kom raskt en ung fyr og tilbød hjelp. Han viste interesse for mine ønsker om produktet jeg var ute etter og kom med sine råd. Så jeg gikk fornøyd ut av forretningen. Produktet får jeg først på ons... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Prestmyrvegen 1, 2409, Elverum, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Elverum

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

127 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kunnskapsrike og hyggelige ansatte

Kort ventetid for å få hjelp. Kunnskapsrike og hyggelige ansatte. God service. Gode tilbud. Oversiktlig butikk.

31 juli 2026

Hei Peter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kort ventetid, god service og en oversiktlig butikk, og at de ansatte i Elverum gjorde et så godt inntrykk.

4 augustus 2026

Hei Finn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Elverum.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra priser og jeg er fornøyd med…

Bra priser og jeg er fornøyd med service

1 augustus 2026

Hei Kunde Sheida,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både prisene og servicen hos POWER Elverum.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kunnskapsmangel.

30 juli 2026

Hei Lars,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et besøk hos POWER skal oppleves, og det er skuffende å høre at du møtte kunnskapsmangel i Elverum. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til varehuset, slik at de kan gå gjennom både veiledningen i butikk og hvordan informasjon blir gitt i slike situasjoner. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, fordi slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre opplevelsen videre. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Hei Magne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service fra personalet i Elverum.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Veldig god service av Roald hos Power Elverum

Jeg vet ikke hvilket besøk hos Power denne Trustpilot sikter til, men mitt siste besøk på Elverum Power war meget positivt. Roald gjorde en fantastisk jobb med å bytte batteri på min PC. Han har riktig holdning til bærekraft og reparasjon av elektronikk. Han gjorde også oppmerksom på gunstig tilbud på forbruksvare som jeg benyttet meg av!

22 juli 2026

Hei Axel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket ditt hos POWER Elverum ble så positivt, og at du fikk god hjelp med PC-en din.

Det er ekstra fint å lese at du satte pris på fokus på bærekraft og reparasjon, samt den gode servicen du fikk underveis. Slike opplevelser betyr mye.

Skadet vare, dårlig kundeservice

Kjøpte komfyr som viste seg å være skadet. Butikken hadde ikke tilsvarende modell på lager. Måtte vente 5 dager før ny kom til butikken og de var ikke villige til å frakte den nye varen til kunden uten standard takst... Null kompensasjon for bryet med å leie henger, frakte til og fra x/2 samt at vi var uten komfyr 5 dager. Skuffet!

Redigert etter svar fra Power:
Det er nå 2 døgn siden dere svarte på denne anmeldelsen og jeg har ikke blitt kontaktet av andre enn selgeren i den aktuelle butikken. Ny beskjed fra butikken er at jeg må kjøre den ødelagte varen tilbake til butikken før erstatningsvare kan bestilles, samt at ny vare trolig ikke vil kunne leveres til butikken før ytterligere to dager ekstra enn først forespeilet. Dvs. at jeg må leie henger og frakte komfyrer tur/retur 3 ganger og vil være uten fungerende komfyr i minimum 1 uke.

17 juli 2026

Hei Anders,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er svært uheldig at komfyren var skadet ved mottak, og at du i tillegg måtte vente 5 dager på en ny vare og ordne transport selv. Det forstår jeg godt at dette oppleves både frustrerende og skuffende. 😊

Tilbakemeldingen din er sendt videre til den aktuelle butikken, slik at de kan gå gjennom håndteringen av den skadede varen, leveringsrutiner og oppfølgingen i saken. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og slike erfaringer er viktige for å forbedre service og rutiner videre. Jeg håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ble for mye venting

Ble for mye venting. Var 1 foran meg, og ingen andre som kunne hjelpe. Stod der i 30 min.
Personalet var faglig dyktig.

17 juli 2026

Hei Robin,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at personalet var faglig dyktig, men 30 minutters ventetid er for lenge og ikke slik det skal være.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din er viktig for butikken i Elverum.

Hei Eli,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Elverum ble så god, og at du møtte faglig dyktighet og en positiv fremtreden.

Kjøpte ny mobil

Kjøpte ny mobil. Fikk veldig god hjelp, hyggelige ansatte. Men alt tok veldig lang tid, mye ventetid. Så skulle ønske det var en sittegruppe det var mulig å bruke under ventetiden 😊

12 juli 2026

Hei Astrid,

Takk for at du deler opplevelsen din. Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp og møtte hyggelige ansatte da du kjøpte ny mobil.

Samtidig er det nyttig å høre at ventetiden opplevdes som lang. Innspillet ditt om en sittegruppe under ventetiden er også veldig fint, og det setter vi pris på.

Takk for en varm og ærlig tilbakemelding.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nye sjokkopplysninger for min del

Elendigheten vil ingen ende ta og er grenseløs. Nå har jeg fått vite at det å tvinge gjennom et operatørbytte er direkte ULOVLIG! I tillegg: Jeg mistenkte sterkt at butikken ikke hadde rett til å gjøre dette. Som om ikke det var nok: Selger ble irritert da jeg 2-3 ganger kom tilbake for å konfrontere han. Dere kan ikke gi opplysninger om ansettelsesforhold? En slik motbydelig person bør dere ikke ha som ansatt om dere i det hele tatt vil bli tatt seriøst! OG: Jeg vet nok at dere presser selgere til å gjøre dette, og det er fordi: POWER ER EXPERT! Ja, det stemmer. Da bedriten byttet navn og logo, byttet de nettopp det. De ville kvitte seg med sitt svært dårlige rykte, men har endt opp med å bli verre enn de noensinne var som Expert! ALTSÅ: HOLD DERE UNNA, og om dere kan, så gjør handelen på nett, og da enten hos Apple eller Komplett. Om kjeden eller butikken gjør noe med sin praksis eller ikke får bli deres problem, og problemer vil de fortsatt få med den holdningen der til kunder. Grav dere ned og bli der.

11 juli 2026

Hei Gøran,

Jeg forstår at dette har vært en svært ubehagelig opplevelse, og jeg beklager på det sterkeste måten du har blitt møtt på av vår selger og måten operatørbyttet har blitt håndtert på. Slik skal det absolutt ikke være å handle hos oss.

Når det gjelder salg av mobilabonnementer, vil vi gjerne presisere på det sterkeste at vi ikke tolererer noen form for press, villedende informasjon eller tvang. Våre kunder skal alltid stå helt fritt til å gjøre sine egne valg basert på korrekt og tydelig informasjon. Det du beskriver her er et klart brudd på de retningslinjene vi jobber etter.

Vi har forståelse for at du ønsker opplysninger om den aktuelle medarbeideren etter denne hendelsen. Vi må imidlertid forklare høflig at vi av personvernhensyn (GDPR) har et strengt regelverk som forbyr oss å dele personopplysninger, informasjon om ansettelsesforhold eller interne personalsaker med eksterne parter. Dette er forpliktelser vi er pålagt å følge overfor alle våre ansatte.

Vi tar også din kritikk knyttet til vårt rykte og merkevare på alvor. Vi er fullstendig klar over at tillit er noe man må gjøre seg fortjent til hver eneste dag, og vi jobber kontinuerlig på tvers av hele organisasjonen for å levere en helt annen standard enn den uheldige opplevelsen du sitter igjen med nå.

Vi bekrefter at denne saken tas på største alvor, og den vil bli fulgt opp internt for å sikre at vi lærer av dette og unngår lignende situasjoner i fremtiden.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kjøpte filter til kaffemaskin min…

Jeg kjøpte filter til kaffemaskin min den koster 449 og når jeg kom hjem så jeg på kvitteringen der hadde han satt 649 så de penga er borte.

7 juli 2026

Hei Roar,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det er trist å høre at du opplevde feil prismerking i butikk hos oss, det er jo ikke slik vi ønsker at skal skje og vi gjør vårt beste for sørge for at alle priser i butikk hos oss er oppdatert. Det er klart at det kan skje feil fortsatt, og at en pris eller to glipper for oss, og det beklager jeg for.😔

Kom gjerne innom oss når du har tid, så vil vi kunne se på en løsning for dette sammen.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Utrolig hyggelig kundebehandler

Utrolig hyggelig kundebehandler. Løsningsorientert og kunnskapsrik.

9 juli 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at du ble møtt på en løsningsorientert og kunnskapsrik måte.

Hei Per-Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra hjelp og en god opplevelse med levering fra lager.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fikk bestilt det jeg ønsket

Fikk bestilt det jeg ønsket. God service og hjelp.

6 juli 2026

Hei Stein,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bestilt det du ønsket, og at du opplevde god service og hjelp hos POWER Elverum.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Garasjen til roborklipper gikk greit…

Garasjen til roborklipper gikk greit åbestille, Rask levering fra sentrallager og til butikk!👍🙋‍♀️

8 juli 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at bestillingen gikk smidig, og at leveringen til butikk var rask.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp til å finne det jeg…

Fikk god hjelp til å finne det jeg skulle ha.

4 juli 2026

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne det du skulle ha.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Kundebehandling

Service og kundebehandling

3 juli 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med service og kundebehandling hos POWER Elverum.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kom raskt en ung fyr og tilbød…

Det kom raskt en ung fyr og tilbød hjelp. Han viste interesse for mine ønsker om produktet jeg var ute etter og kom med sine råd. Så jeg gikk fornøyd ut av forretningen. Produktet får jeg først på onsdag.

3 juli 2026

Hei Gunhild,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du fikk rask og god hjelp i butikken, og at besøket gjorde at du gikk fornøyd ut.

Vi håper også at produktet lever opp til forventningene når du får det på onsdag.

Hei Mozaffar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både rask levering og god service i kassa.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å se deg igjen.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.