Power.no - Molde Reviews

TrustScore 4 uit 5

Birger Hatlebakksvei 1-5, 6514 Molde, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gikk raskt å få hjelp av en selger. God kunnskap, men at dere maser ustanselig om tilleggsprodukter, forsikringer og prøver å få oss til å kjøpe dyrere produkter enn vi hadde bestemt oss for er utro... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Veldig hjelpsomme, hyggelige og flinke ansatte. Finner alltid gode løsninger på mine spørsmål. Har handlet alt jeg trenger på Power Molde og kommer til å gjøre det for ettertiden også.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra utvalg / varesortiment og lett å finne fram, men det som trekt litt ned var en smule treghet med å finne person som kunne hjelpe til med råd og praktiske avklaringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og god service. Kompentent kunderådgiver som solgte meg varen. Varen var på lager og kunne hentes ut umiddelbart etter kjøp!

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Birger Hatlebakksvei 1-5, 6514, Molde, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Molde

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Goed

TrustScore 4 uit 5

69 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

8.017 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God kundeservice

5 juli 2026

Hei Arnt Magne Astad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god kundeservice hos POWER Molde.

God sørvis

God sørvis. Snille betjening.

5 juli 2026

Hei KACI,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde god service og snill betjening hos POWER Molde. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Veldig hjelpsomme

Veldig hjelpsomme. God service

4 juli 2026

Hei Kirsten,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hjelpsomhet hos POWER Molde.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Grete Marie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og rask levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra service på kundesupport igår…

Veldig bra service på kundesupport igår kveld

25 juni 2026

Hei Birger,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du fikk så god hjelp fra kundesupport i går kveld.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper vi kan levere like god service neste gang også.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hei Nils-Jørgen,

Takk for at du forteller oss om din opplevelse.

Det er leit å høre at du ikke fikk den hjelpen du trengte og jeg beklager for den negative opplevelsen du har hatt i møte med oss.😔

Butikken er informert om din sak, kom gjerne innom oss om du fortsatt har behov for hjelp så skal vi gjøre så godt vi kan.
Jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg, mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne gangen ble jeg fort betjent

Denne gangen ble jeg fort betjent. Og ble hjulpet på det jeg skulle kjøpe

20 juni 2026

Hei Helga,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble raskt betjent og fikk god hjelp med det du skulle kjøpe.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Molde.

Enkelt og greit

Enkelt og greit, bestilt på nett, hentet i butikk. Varen var som beskrevet. Anbefales.

17 juni 2026

Hei Egil,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det var enkelt og greit hele veien, fra bestilling på nett til henting i butikk, og at varen sto til forventningene. Vi setter stor pris på anbefalingen din. Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Molde⚡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte ny mobil

Kjøpte ny mobil. Dobbel så lang leverings tid som låvet. Under bemanet support .

16 juni 2026

Hei Edmund,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Jeg beklager at du har opplevd lenger leveringstid på din bestilling en det som ble antydet, jeg forstår godt at dette er frustrerende. Dessverre kan det oppstå forsinkelser mellom vår leverandør og sentrallager, dette er utenfor vår kontroll og ikke noe vi får gjort noe med - uansett beklager jeg for ventetiden du har opplevd.😔

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Topp service

3 juni 2026

Hei Siw,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og fant produktet du var ute etter. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk utmerket hjelp og råd fra en…

Jeg fikk utmerket hjelp og råd fra en meget dyktig person. Han var hyggelig og serviceminded i tillegg til å være faglig dyktig

3 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Sverre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk utmerket hjelp, gode råd og en så god opplevelse i Molde.

Vi setter stor pris på at du trekker frem både service og faglig dyktighet. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Rask og god service

2 juni 2026

Hei Kennet,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god service, og at varen var klar for henting med en gang. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

God pris

Hadde den tv jeg skulle ha i butikken

1 juni 2026

Hei Lars,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fant TV-en du var ute etter i butikken, og at prisen også traff godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig og kvalitetsmessig god…

Hyggelig og kvalitetsmessig god opplevelse. Jeg fikk god hjelp til å velge riktig produkt

31 mei 2026

Hei Linda,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse, og at du fikk god hjelp til å velge riktig produkt. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra utvalg / varesortiment og lett å…

30 mei 2026

Hei Nils,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde bra utvalg og at det var lett å finne fram i butikken. Samtidig tar vi med oss kommentaren om at det tok litt tid å finne noen som kunne hjelpe med råd og praktiske avklaringer.

Slike innspill er nyttige og blir satt pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig fin opplevelse å komme inn på…

Utrolig fin opplevelse å komme inn på Power Molde !

Hyggelige ansatte , rask hjelp og god kunnskap!
Fortsett sånn 🔥

29 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Hei kristoffer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Molde ga en så god opplevelse, med rask hjelp og god kunnskap.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og slike ord betyr mye.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Litt lang leveringstid,ellers flott produkt

Litt lang leveringstid

30 mei 2026

Hei Arild,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er fint å høre at du er fornøyd med produktet, selv om leveringstiden var litt lengre enn ønsket.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Molde⚡

Hei Odd,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Berit,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og effektiv hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.