God service. Veldig hjelpsomme, hyggelige og flinke ansatte. Finner alltid gode løsninger på mine spørsmål. Har handlet alt jeg trenger på Power Molde og kommer til å gjøre det for ettertiden også.
Bedrijf heeft geantwoord
Gikk raskt å få hjelp av en selger. God kunnskap, men at dere maser ustanselig om tilleggsprodukter, forsikringer og prøver å få oss til å kjøpe dyrere produkter enn vi hadde bestemt oss for er utro... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fikk hjelp ganske fort av selger som hadde god kunnskap om produkt gruppen jeg var interessert i., så det var enkelt og bestemme seg.
Bedrijf heeft geantwoord
Kjempe service av Power Molde angående skadet produkt. Ole Morten er er en god service medarbeider for Power Molde. Han kan anbefales på det sterkeste.
Birger Hatlebakksvei 1-5, 6514, Molde, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
God service og god hjelp. Gode forklaringer om data og Power varer. Fikk valg av riktig produkt..

Gutt under opplæring ?
Fikk litt hjelp men god servise som vanlig .😉🙃

Antwoord van Power.no - Molde
Fordi oppleve bra Handel og kjempe god kundeservice som og fikk vite om kvalitet og hvordan den fungerert

Antwoord van Power.no - Molde
Fikk veldig god forklaring på forskjellige tv før kjøp

Antwoord van Power.no - Molde
En ukes leveringstid til butikk for vare som er på lager, er for øvrig for lang tid. Ved endelig ankomst og utlevering i butikk er det tydelig at butikken i Molde mangler personell på jobb. Vurderte å gå, men fikk tak i noen som kunne betjene kassa til slutt. Dette er gjentagende hos denne butikken. Ventetid og treighet er nøkkelfaktorer Power må jobbe med her.

Antwoord van Power.no - Molde
Må vente litt lenge på at kassa skulle bli betjent

Antwoord van Power.no - Molde
Billigere enn konkurrentene. Men litt for lang ventetid på betjening i kassa.

Antwoord van Power.no - Molde
Møtte en ansatt som så meg før jeg så henne, og fikk veldig god hjelp.

Antwoord van Power.no - Molde
Meget god service og hyggelig kundebehandler, meget god og kunnskapsrik.

Antwoord van Power.no - Molde
Lite kontroll på vareflyten, opplevelsen min var preg av at det er dårlig kontroll på varemottak, og kundeoppfølging når det gjelder bestilte varer.

Antwoord van Power.no - Molde
Veldig hyggelig mann Kristoffer som hjalp meg. Alltid hyggelig og hjelpsom.

Antwoord van Power.no - Molde
Når Power legger ut helgetilbud og man bestiller via klikk og hent, for så og komme til butikken og hente varen og de informerer om full pris. Dårlig at ansatte eller datasystemet ikke vet/fanger opp tilbud og kunden må selv informere om det og be om tilbudsprisen.

Antwoord van Power.no - Molde
Kjekk betjening. Negativt at varer utlagt i kurver med nedsatt pris ikke samsvarer med prisen når varen skal betales i kassa.

Antwoord van Power.no - Molde
Nesten ikke kø i kassa og fikk vist den varen skulle ha med engang pluss at jeg fikk vist et produkt jeg planlegger å kjøpe :D

Antwoord van Power.no - Molde
Lees meer over geverifieerde reviews.