Lees wat reviewers zeggen
Kjøpet og utlevering av vare var både hyggelig og profesjonelt. Ved utpakking av varen hjemme, viste det seg å være stor skade på produktet. Tilbake til butikken ble jeg dessverre møtt med en anne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk opplevelse! Trivelige ansatte som alltid smiler og er hyggelige, kommer med gode råd, og har god kunnskap på alle avdelingene! Den solblide nordleningen i kassen er toppen av kransekaken på... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var på Power Tiller og handlet med Robin T. den 11/6-26. Veldig godt fornøyd med varekunnskap, service og opplysninger om tilbud og muligheter. En selger som vet å lytte til, tilpasse seg kunden,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Contactgegevens
Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Noorwegen

Ukens kampanjer hos POWER
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Møtte en selger som hva lite…
Møtte en selger som hva lite imøtekommende, satt på en stol med telefon.
Måtte spørre han om hjelpe ved kjøp av produktet. Lite informasjon på spørsmålene mine

Hverdagsmoro på Power
Jeg skulle kjøpe et produkt fra Huawei, men var usikker på hvordan jeg skulle uttale det... Kalte det bare "Heihei" hvorpå hun i kassa sprutet ut i latter. Det neste som skjedde var at en av ballongene bak oss sprakk,- og vi skvatt! Da lo vi godt, begge to. Damen i kassa hentet varen, og hun var ellers veldig serviceminded og flink til å informere om slike produkter. Det ble altså en svært så "munter" handel hos Power på Tiller. 😊
Reklamen stemmer ikke overens med hva…
Reklamen stemmer ikke overens med hva faktisk innhold i eskene er.

Antwoord van Power.no - Tiller
En hyggelig mann kom og lurte på om vi…
En hyggelig mann kom og lurte på om vi trengte hjelp.
Han var behjelpelig!
Veldig fornøyd!

Antwoord van Power.no - Tiller
Hyggelig og behjelpelig ansatte.
Hyggelig og behjelpelig ansatte.
Fikk god bistand til kjøp.

Antwoord van Power.no - Tiller
Varen ble ikke levert til avtalt tid
Varen ble ikke levert til avtalt tid. Det var avtalt innbæring og montering, men dette ble heller ikke foretatt.

Antwoord van Power.no - Tiller
Kjøpet og utlevering av vare var både…
Kjøpet og utlevering av vare var både hyggelig og profesjonelt.
Ved utpakking av varen hjemme, viste det seg å være stor skade på produktet.
Tilbake til butikken ble jeg dessverre møtt med en annen og lite profesjonell kundebehandler.

Dyktig,god innsikt
Dyktig,god innsikt, får svar på det jeg ønsker og spør om.

Antwoord van Power.no - Tiller
Veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør!
Veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør!

Antwoord van Power.no - Tiller
Bedre betjening ved clik og hent
Bedre betjening ved kassen clik og hent.Har kjøpt varen på net når jeg skulle hente varen ble jeg sagt å gå inn i butikken og hente varen selv

Antwoord van Power.no - Tiller
Jeg hadde bestemt meg for et produkt på…
Jeg hadde bestemt meg for et produkt på forhånd. Men selger ga meg råd at jeg måtte vurdere annet produkt mot det jeg ville ha. Til slutt ga jeg hene rett at det var et bedre valg

God service
God service! Valgte Click & Collect. Varen klar for henting kjapt, hyggelig personale.

Dit is Trustpilot