Jeg skulle kjøpe et produkt fra Huawei, men var usikker på hvordan jeg skulle uttale det... Kalte det bare "Heihei" hvorpå hun i kassa sprutet ut i latter. Det neste som skjedde var at en av ballonge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kjøpet og utlevering av vare var både hyggelig og profesjonelt. Ved utpakking av varen hjemme, viste det seg å være stor skade på produktet. Tilbake til butikken ble jeg dessverre møtt med en anne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var på Power Tiller og handlet med Robin T. den 11/6-26. Veldig godt fornøyd med varekunnskap, service og opplysninger om tilbud og muligheter. En selger som vet å lytte til, tilpasse seg kunden,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Contactgegevens
Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Noorwegen

Ukens kampanjer hos POWER
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
veldig god service. alltid hyggelig og komme der.
kjøper alt av det jeg trenger hos power.
alltid hyggelig og handle der.

Fantastisk opplevelse
Fantastisk opplevelse! Trivelige ansatte som alltid smiler og er hyggelige, kommer med gode råd, og har god kunnskap på alle avdelingene! Den solblide nordleningen i kassen er toppen av kransekaken på slutten av en allerede hyggelig handel, og gjør opplevelsen bare enda bedre! TOP NOTCH!

Hyggelig butikkmøte
Blide og fornøyde betjening bak disken. Flott service og hadde bestilte varen klar til henting. Hyggelig møte og kommer gjerne tilbake.

Antwoord van Power.no - Tiller
Det er pga meget høflig og hjelpsom…
Det er pga meget høflig og hjelpsom kundebehandler som utførte en meget god service til en uvitende kunde.

Robin Torvestre
Vil skryte av Robin Torvestre som ga meg kjempegod hjelp med PC. Informativ og positiv! Dette var så god kundeservice som andre butikker bare kan drømme om :-)

Antwoord van Power.no - Tiller
Alltid hyggelig och fornøyd ved handel…
Alltid hyggelig och fornøyd ved handel på Power!

Antwoord van Power.no - Tiller
Svært god kundeservice på support og…
Svært god kundeservice på support og lager på power tiller når thomson tv sluttet å virke bare noen timer før vm kampen mot Frankrike. Den blir tatt retur og jeg får penger tilbake. Ble kjøpt dyrere tv

Imøtekommende personale
Imøtekommende personale. Vedkommende ga meg nok opplysninger til å beslutte å kjøpe. Kort ventetid i butikken…jeg handler generelt mye på Power

Null hjep fra support hus Power Tiller
Null hjep fra support hus Power Tiller, falske løfter, avdelingsleder vil ikke snakke med kunder heller, dårlig

God kundebehandling
God kundebehandling, ansatte har bra med kunnskap av produktet vi kjøpte

Antwoord van Power.no - Tiller
Personell er dyktig og konkret
Personell er dyktig og konkret. Gode valgė muligheter blant vare og vel fungerende bonus programmet

Antwoord van Power.no - Tiller
Selger tok kontakt med en gang,det var…
Selger tok kontakt med en gang,det var meget bra og kjøp ble det! Takk takk!🙂

Antwoord van Power.no - Tiller
Super service,og svar på alle dumme…
Super service,og svar på alle dumme spørsmål Veldig hyggelig ansatte😊

Min ærlige tilbakemld
Min ærlige tilbakemld. Fikk fantastisk god hjelp av ei ung jente/dame på Tiller 🙏🏼 så trivelig og hjelpsom med garminklokka mi og ny reim ble satt på 😊

Dit is Trustpilot