Vi besökte Power i Luleå tre ggr innan vi bestämde oss för att köpa diskmaskinen. Vi fick en duktig och hjälpsam säljare den första gången. Den andra gången fick vi ingen hjälp fast jag var en av få k... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieBetongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE
Det är inte alltid lätt för mig att ge ett företag fem stjärnor men för jag måste kundservice är mycket underbart och de behandlade mig med stor respekt jag alltid köpa min elektronik härifrån och all... Toon meer
Väldigt oorganiserad och rörig. Man hittade inte min order i hyllan, började ifrågasätta om jag hade lagt den, trots att jag hade ordernumret skrivet och den fanns i datorn. Dom makulerade den och gjo... Toon meer
Fick först en säljare som inte visste något om kaffemaskiner, mycket trevlig. Sa dessutom att jag kan inte så mycket om dessa så efter lite snack så tog hon hjälp av en annan kollega och vi löste de... Toon meer
- Elektronicabedrijf
- Huishoudapparatuur winkel
- Mobiele telefoon winkel
- Computers en accessoires winkel
- Elektronica reparatieservice
- Televisiewinkel
Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Zweden
Smidig beställning och fint bemötande
Smidig beställning och fint bemötande. Fick saknades ett stödben till diskmaskinen.

Antwoord van POWER.se - Luleå
Bra bemötande av personalen och fick…
Bra bemötande av personalen och fick hjälp med allt vad jag önskade.

Antwoord van POWER.se - Luleå
Fick hjälp med köp av frys
Fick hjälp med köp av frys. Kunnigt, trevlig och hjälpsam personal.Jag är jätte nöjd med allt hjälp som jag fått.

Wilmas bemötande var föredömligt
Wilmas bemötande var föredömligt, snabb service och kunskap om och ikring den produkt vi ville köpa var avgörande.

Bra service framförallt
Väldigt bra bemötande och mycket bra service, trevlig person som mötte oss

Antwoord van POWER.se - Luleå
Väldigt tillmötes gående säljare så jag…
Väldigt tillmötes gående säljare så jag har bara gott att säga.

Antwoord van POWER.se - Luleå
Väldigt bra service och trevligt…
Väldigt bra service och trevligt mottagande. Effektiv service.

Bra bemötande
Bra bemötande, de ger mig som kund det bemötande alla deras kunder ska få.

Antwoord van POWER.se - Luleå
Dåligt intresse från personalen.
Skulle köpa en ny telefon & gå igenom abonnemanget denna dag.
När man kom in i butiken så stod 3st anställda och pratade med varandra just innanför dörren. 2 bakom disk och en framför disk.
Sen stod det en säljare och pratade med 2 kompisar på golvet.
Var väldigt lite folk i butiken vid tillfället så man borde visat lite mer serviceanda.
Var där inne kanske 5-10min vid mobiltelefonerna utan att nån visade intresse av kontakt.
For på elgiganten där man direkt visade intresse och träffade på en driven säljare, kunnig och ärlig så man fick ett bra förtroende för honom.
Vi gick igenom mitt familje-abonnemang med 7 personer & all tv samt bredband.
Var mkt nöjd med det besöket.
Bättring Power!

Antwoord van POWER.se - Luleå
Köpte en diskmaskin av erat eget märke
Köpte en diskmaskin av erat eget märke. Den var skadad när vi fick den. Känns allmänt ”plastig”