Ik was al enige tijd bezig om. 1. Een soort van vraagbak te hebben. 2. Examen vragen en Antwoorden. 3. Een zo groot mogelijke aanbod. 4. Deze moet het examen zo goed mogelijk nabootsen. 5. Alleen... Toon meer
PPL academy is een toegankelijke en fijne leeromgeving waar je je goed kunt voorbereiden op je examens. Ik vind het ook heel fijn dat ik de uitleg te zien krijg wanneer ik een fout antwoord ingeef. Da... Toon meer
De beste voorbereiding op je PPL examens vind je op PPL Academy. In zeven e-learnings vind je de samenvattingen van de PPL vliegtheorie, maak je de oefenvragen en sluit je af met een proefexamen in de stijl van het CBR. Zo snap jij de PPL theorie straks écht en kom je goed voorbereid aan op je examen!
Pierre Lallementstraat 720, 1097JR, Amsterdam, Nederland
Heb snel kunnen beschikken over datgene waar ik behoefte aan had.

Antwoord van PPL Academy
Handige website met heel veel vragen. Goed ter voorbereiding op examens.

Antwoord van PPL Academy
Veel vragen en duidelijke uitleg, beste prijs/kwaliteit!
Dit is een efficient studie middel, te gebruiken als je weinig tijd hebt om te studeren. Het is gebaseerd op “herhaling” tijdens frequente, korte interventies.
Advies ter verbetering: bij een foutief antwoord tijdens de oefeningen, is er onvoldoende adequate uitleg.
Een zeer goede tool dat je toont hoe het examen bij het CBR zal verlopen. Door de testen per hoofdstuk en ook het proefexamen van het volledige vak leer je anders nadenken en reeds met stress omgaan. Dit heeft me erg geholpen bij het afleggen van het examen Aerodynamica en prestatieleer. Een aanrader. Toch enkele minpunten. De veranderende leerdoelen worden niet gevolgd, waardoor enkele belangrijke begrippen achterhaald zijn. Zoals de berekening van de dichtheidshoogte, dat sinds 2019 (!) geen onderdeel meer is van het theorie-examen. Tevens is er bij de hoogteberekeningen (hPa) ook in NL de wijziging van 27 ft naar 30 ft. De samenvattingen en testen zijn daar helaas niet bij aangepast. Verder wordt bij het proefexamen een vraag gesteld dat helemaal niet thuis hoort in dat vak; komt meer dan eens een identieke vraag twee maal terug in dezelfde testreeks en zijn er in de leerteksten nogal wat zinnen waarin hetzelfde werkwoord meerdere keren voorkomt. Het lijkt dan ook dat alle werk door één persoon werd gedaan en hij dit door niemand anders heeft laten nakijken. Ik hoop dus voor ieder dat de tool nog beter wordt en ga er toch dankbaar gebruik van blijven maken voor de volgende vakken waarvan ik nog examens moet afleggen.
Toffe manier om zo te studeren, eerst komt er per hoofdstuk een beknopte uitleg en dan volgen de vragen. Bij de vragen komt ook soms een extra toelichting die zeer nuttig is, en als er iets niet duidelijk is kan je steeds een mail sturen waar je dan feed back op krijgt.
Op het einde kan je alle vragen oefenen en volgt een examen in de stijl van het CBR.
Een aanrader voor iedereen!

Antwoord van PPL Academy
PPL Academy is een fantastische tool om op een snelle en leuke manier je theorie te beheersen. Fijn om tussen je andere bezigheden door op te starten door de makkelijke navigatie en het fijne gebruik via zowel telefoon als computer. Echte aanrader voor degene die een simpele maar doeltreffende manier zoekt om alle 7 vakken te beheersen!

Antwoord van PPL Academy
Goed en slimme vraagstelling, waardoor goede voorbereiding voor het examen.

Antwoord van PPL Academy
PPL academy is een zeer welcome bijdrage bij het leren van een examen.
Ik heb alleen wel de idee dat het wat gedateerd is qua examen vragen...
De cbr examens zijn echt wel heel anders dan de oefenexamens.
Verder is het oefenen van de leerstof dmv de Academy wel nuttig.

Antwoord van PPL Academy
heel mooi platform om je theorie te oefenen.
2 minpuntjes
Je krijgt lang niet altijd antwoord op je vragen.
en je krijgt ook geen herinnering als je abonnement wordt verlengd

Antwoord van PPL Academy
Ik was al enige tijd bezig om.
1. Een soort van vraagbak te hebben.
2. Examen vragen en Antwoorden.
3. Een zo groot mogelijke aanbod.
4. Deze moet het examen zo goed mogelijk nabootsen.
5. Alleen ik begin in januari 2024 en zal tegen die tijd mijn ervaring qau toepassingen en invulling, dus inhoudelijk nog toepassen.

Antwoord van PPL Academy
Dit moet je gewoon gebruiken naast je boekwerk, dan zijn sommige dingen een stuk duidelijker... Hier lees je mooi snel doorheen met hier en daar een filmpje of animatie... Goed en snel mailcontact met Ralph ook.
Ga zo door!

Antwoord van PPL Academy
Een van de betere tools voor het leren en behalen van je vliegbrevet. Zonder was ik waarschijnlijk niet geslaagd. Tevens is Ralph de eigenaar erg behulpzaam! Aanrader!