W opisie nie jest napisane że kody chodzą tylko przez komputer - napisane jest że przez smart tv i aplikację. Mam chromecast, komputer maca. Kod do kosza. Nie odpisują od 2 tygodni na reklamacje
Premiumkonto
Lees wat reviewers zeggen
Totalna masakra. Od miesiąca próbuje odzyskać pieniądze. Kontakt ze sprzedającym tragiczny - według regulaminu na odpowiedź odnośnie reklamacji trwa do 14dni (ja czekam już 2 razy tyle). Mam 100zl w p... Toon meer
Na stronie pisze że dostaje się login i hasło do Disney plus a tak naprawdę trzeba instalować wtyczki i zakładać konta na ich portalu żeby oglądać. Aplikacja na android nie działa tzn po zalogowaniu i... Toon meer
Serwis działa prawdopodobnie niezgodnie z prawem. Na stronie obecnie w promocji pakiet Netflix obniżka ceny z 55 na 18 zł. Okazuje się że nie otrzymuje się dostępu do konta Netflix a jedynie kod do... Toon meer
NIEEE POLECAM KONTAKTU BRAK!!!!
NIEEE POLECAM KONTAKTU BRAK!!!!
premiumkonto.pl .Nie Polecam konto netflix VODPanel a nie bezpośrednio do netflixa kod do zewnetrznego programu a nie hasło i login OMIJAĆ!!!!!!!!!!!!!! Kupiłem 25.02.2024 i to był mój błąd !
zero odpowiedzi
zero odpowiedzi, szkoda czasu i pieniędzy, kasa w błoto
OSZUSCI
40 zeta poszło w plecy. Dostaje się jakoś kod, który na większości tv i tak nie odpalisz. Dramat
kody nie działają i brak odpowiedzi
Kod dostałem , ale wadliwy , bo nie działa . Reklamacja to jakaś kpina , zgłoszone od razu po zakupie czyli 29,10,2023 a odpowiedzi nie ma do dzisiaj. Dla mnie czarna lista omijać z daleka.
Lipa przez wielkie L
Lipa przez wielkie L. Nie otrzymałem loginu i hasła do Disney a do zewnętrznego serwisu z jakąś wtyczką. 9.90 w plecy. Nie polecam!!!!
Prawdopodobnie oszustwo
Serwis działa prawdopodobnie niezgodnie z prawem.
Na stronie obecnie w promocji pakiet Netflix obniżka ceny z 55 na 18 zł.
Okazuje się że nie otrzymuje się dostępu do konta Netflix a jedynie kod do serwisu zewnętrznego, gdzie trzeba instalować dodatkowe wtyczki, nieutyrozawaną aplikację itp.
Serwis nie odpowiada na próbę kontaktu.
Uwaga złodzieje
Uwaga złodzieje. Nie wpłacajcie zlamanego grosza bo nic od nich mie działa. Lipne kody które nie działają. Nie odpisują na reklamacje, nie oddają pieniędzy. BESZCZELNI ZŁODZIEJE!!!!
Zwyczajne oszustwo
Zwyczajne oszustwo, nie dajcie się naciągnąć! Totalny brak jakiegokolwiek kontaktu, ponad 14 dni oczekiwania na reklamację i głucho! Nie kupujesz tu loginu i hasła np. na Disney+, a zwyczajnie rejestrujesz się na jakiejś ich aplikacji, do której mam wątpliwości, jeśli chodzi o bezpieczeństwo danych/urządzenia.
O S Z U Ś C I
O S Z U Ś C I - uwaga kod nie działa, zero reakcji po napisaniu reklamacji, omijać zdaleka.
Kod nie działa
Kod nie działa,brak odpowiedzi na reklamację. Oszustwo nie polecam.
Dit is Trustpilot