Der lokkes med 10% rabat hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. kode bliver givet som kan bruges ved betalingen/udtjekning, men det fik jeg ikke mulighed. Dårlig stil
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig skønt at man fra start blev informeret om lidt længere leveringstid. Dejligt at kunne støtte en lidt mindre forretning med godt formål 👍🏼
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Preplife. Hjemmesiden gav mig den nødvendige rådgivning og information, og selve bestillingen gik legende let. Alt i alt var det en positiv og ubesværet o... Toon meer
Virkelig dejligt overskueligt - gør at man virkelig nemt kan føle sig tryg uden at skulle undersøge en masse og skaffe en masse ting alle mulige steder. Virkelig en kæmpe anbefaling herfra 🤘🏼
Hos os handler prepping ikke om dommedag, men om hverdagen. Det er den daglige tryghed i at vide, at du har styr på tingene, hvis verden viser sig fra sin uforudsigelige side. Vi gør det nemt, billigt og sikkert for dig at være forberedt, når hverdagen ændrer sig.
Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fik en defekt vare. Ringede og fortalte om problemet. En ny varer blev sendt sammen dag..det er bare ok.
Det er en god sammensætning af produkter.
Det giver tryghed med en PrepBox, selvom det forhåbentlig aldrig bliver nødvendigt.
Mega fin hjemmeside og super hurtig levering 🚚 alt er godt 👍
Nemt at bestille vare/ hurtig levering
En hjemmeside der var let at overskue. Varen var fremme ret hurtigt og blev afleveret til min dør på 4. sal.

Antwoord van Preplife
Tager længe im at lade op...men ok så lighter alt for hårde at tænde med. Vabler på tommelfingeren. Stearinlys meget lidt tid tændt. Har ikke brugt mere. Hvis kostet 500,- kr. Rimeligt. Regnet med bedre kram fra jer også fordi dansk
Nemt at bestille og hurtig levering.
Kunne godt tænke mig lidt større udvalg af madretter uden kød.
Jeg fik de varer, jeg havde bestilt. Og leveringen var ok, selvom det ikke blev hjemme men i Meny.
Det var et problemfrit køb med de mest nødvendige ting. En lille ting der trækker ned er den lille taske med nødhjælp. Den minder mere om en legeting til Barbie-dukker. Det ville være en lille service at vedlægge en liste med hvad der ville være godt at indkøbe ekstra (mad, batterier etc. ). Men til prisen er det en god startpakke.
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Preplife. Hjemmesiden gav mig den nødvendige rådgivning og information, og selve bestillingen gik legende let. Alt i alt var det en positiv og ubesværet oplevelse.
Lees meer over geverifieerde reviews.