Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste sted til smertelindring og genoptræning – tak til Andreas Adelsko Mit liv har ændret sig markant, siden jeg mødte Andreas Adelsko. Efter min PCL- og MCL-operation startede jeg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg træner 2 gange om ugen med Andreas. Han skal bygge min hofter op, så jeg bedre kan klare en hofteprotese operation. Andreas er god til at presse mig uden at ædelægge mig. Han gør det med humor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gemeenschappelijk gezondheidscentrum
  2. Levenscoach
  3. Personal trainer
  4. Fysiotherapiepraktijk

Geschreven door het bedrijf

Hos Sports Performance Lab hjælper vi dig med at optimere din sportslige og sundhedsmæssige præstation. Ved hjælp af avanceret teknologi og præcise dataanalyser kortlægger vi din fysiologi og præstation, så du får den mest målrettede vejledning. Uanset om dit mål er genoptræning eller toppræstation, sikrer vi, at du får maksimalt udbytte af din træning. Vores vision er at forbedre danskernes sundhed og forebygge sygdomme ved at anvende den nyeste viden fra elitesportens verden. Vi stræber efter at gøre optimal sundhedshåndtering tilgængelig for alle, så hver enkelt kan leve et sundere og stærkere liv. Vores mission er at anvende valide og tilgængelige data til at vejlede og støtte danskerne i at nå deres sundheds- og performancemål. Vi sætter den personlige relation i centrum og forpligter os til at forstå den enkelte grundigt for at levere den bedste mulige rådgivning.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Personlig træning og kostvejledning

Jeg har haft et 4 måneders forløb med personlig træning og kostvejledning hos Kamilla, som i høj grad kan anbefales! Kamilla er god til at udfordre og presse én til at yde sit bedste, samtidig med at der er plads til grin. Jeg er blevet stærkere, taget på i muskel og tabt fedt, og jeg er blevet mere selvsikker i min træning, men det jeg har sat mest pris på ved forløbet er min nyfundne glæde ved at træne og bruge kroppen.

22 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle der arbejder der de er virkelig imødekommende de smiler og hjælpsomme hvis man har brug for hjælp.

Min fys der indefra Andreas adelskov han er virkelig god, han er en der arbejder hårdt han prøver virkelige at forstå hvad der sker han går i dybden med det hele. Han er aktiv når man har en session med ham. Og han er os meget deltagende han smiler, griner med en og man kan snakke med dem om alt. Man får virkelige noget for pengene her.

Hvis man har nogle skader eller har ondt nogle steder i kroppen så vil jeg klart anbefale Sports Performance Lab

15 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for den gode oplevelse!

Jeg opsøgte Sports Performance Lab da jeg fik hold i lænden. Fik behandling af Vilhelm, som var super dygtig og professionel! Smerterne gik umiddelbart væk efter behandlingen og jeg fik instruktion i hvad jeg selv kunne gøre, hvis generne kom tilbage. Stor anbefaling herfra.

20 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igennem de sidste par år er jeg blevet…

Igennem de sidste par år er jeg blevet hjulpet af SPL til at komme af med skader, få mere ud af min tennistræning og holde min krop sund og stærk. Det er fedt med et sted, hvor alt man har brug for er under samme tag, hvor der arbejdes tværfagligt så genoptræning, styrketræning og kost går op i en højere enhed. Jeg kan absolut anbefale Sports Performance Lab og i særdeleshed min meget kompetente fys Nino

28 april 2025

Dygtige medarbejdere

Jeg kom slemt til skade med mit knæ for et par år tilbage. For et år siden opsøgte jeg Sports Performance Lab, da jeg godt kunne tænke mig at komme på skiferie igen. Vilhelm scannede mit knæ og herefter fik vi en snak omkring hvad det ville kræve af træning at komme afsted på ski igen. I år har jeg så været på to skiferier, og mit knæ har ikke brokket sig!

Jeg kan kun anbefale klinikken og de dygtige medarbejdere!

6 mei 2024

Det bedste sted til smertelindring og genoptræning – tak til Andreas Adelsko

Det bedste sted til smertelindring og genoptræning – tak til Andreas Adelsko

Mit liv har ændret sig markant, siden jeg mødte Andreas Adelsko. Efter min PCL- og MCL-operation startede jeg min genoptræning hos Sports Performance Lab med Andreas.

Efter blot få besøg faldt mit smerte niveau dramatisk – fra 10 til 1. Dette er virkelig det bedste sted at få lindret smerter og komme tilbage til fuld styrke.

Jeg vil gerne sige mange tak til Andreas Adelsko og hele teamet hos Sports Performance Lab for deres fantastiske omsorg og støtte. ❤️❤️❤️

3 maart 2025
Logo Sports Performance Lab - SPL

Antwoord van Sports Performance Lab - SPL

Så dejligt at høre!
Selv tak.

træning m. Andreas Adelskov

Andreas er god til at presse mig uden at ædelægge mig.
Han gør det med humor og stor forståelse for mit handicap(27 år gl. skader på rygmarv nedsætter min nerveforbindelse til benene) Jeg har trænet hos han siden efteråret 2024 og der er ingen tvivl om at han har gjort mig stærkere.
Mvh Rie Sørensen

28 april 2025

Skade inden maraton

Jeg træner i øjeblikket op til Copenhagen Marathon. For en måneds tid siden begyndte mit baglår at drille, så jeg fik en tid hos Vilhelm. Vilhelm bad mig lave en trænings-log et par uger inden, så vi sammen kunne gennemgå min ugentlige træning ift at optimere på denne. Vilhelm scannede i øvrigt mit baglår for at udelukke, at der ikke var noget alvorligt galt. Desuden lagde han en form for tape på mit baglår, som faktisk gjorde jeg kunne løbe samme dag uden smerter fra baglåret. Tape’en faldt dog af et par dage efter, men stadig en kæmpe hjælp.

1 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået meget god hjælp til…

Har fået meget god hjælp til genoptræning af mit nye knæ.
Jeg fortsætter nu med egen træning og personlig træning ind imellem.
Sports Performance Lab er et super sted både når det handler om genoptræning og personligtræning og vigtigst af alt, der er altid god stemning.

22 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det helt rigtige sted, hvis man lige vil udfordre sig selv.

Mit gamle træningscenter lukkede DEC -2022, så der skulle findes et nyt. Valget fald på Fit&Sund i Koppelvænget. Udover de almindelige maskiner, så tilbød stedet langt flere muligheder med bl. a. øvelser i ringe og stænger til pull up øvelser osv. Dertil venlige trænere, som altid er villig til lidt hjælp eller et godt råd med træningen. Mener selv at stedet træningsmæssigt har flyttet mig et kæmpe skridt, så jeg i dag laver øvelser der nok kun sjældent ses udført af folk på 75. Har bl. a. fået lagt et program af Sebastian med fokus på at nå et bestemt mål. Dertil inspiration fra Rene, som altid formår lige at ”flytte en yderligere en cm”. Meget inspirerende. Det helt rigtige sted, hvis man lige vil udfordre sig selv.

11 april 2025

Sebastian -SPL

Jeg kan helt klart anbefale Sebastian.
Fik ham til at hjælpe med at forberede mig for mit første Hyrox. På kun 2 timer fik jeg en del råd og vejledning som gjorde en meget stor forskel på min præstation.

4 februari 2025

Stærk team super oplevelse

I forbindelse med genoptræning af min nakke, ryg og skuldre har jeg fået utrolig meget hjælp og rådgivning fra SPL teamet i form af behandling og personlig træning.
Da jeg har min daglige gang i huset har jeg også set hvordan trænerne fra SPL arbejder med deres klienter og set de imponerende resultater de sammen opnår, både når det gælder genoptræning efter skade, forberedelse til konkurrence eller ønsket om øget kropsstyrke.

8 april 2025

Sebastian - SPL

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Sebastian hos Sportsperformance Lab, og jeg vil gerne give ham min allerbedste anbefaling. Efter mange år uden at kunne træne på grund af sygdom, har Sebastian hjulpet mig med at komme i gang igen. Han er utrolig professionel og meget lyttende, hvilket gør, at han kan skræddersy træningsprogrammer, der passer perfekt til mig og mine behov. Hans evne til at skabe varierede og effektive øvelser har gjort træningen både spændende og udfordrende. Sebastian er også meget venlig og hjælpsom, og jeg har følt mig tryg og motiveret hele vejen igennem forløbet. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for professionel vejledning og motivation i deres træning.

Træningsforløb med Frederik Witt

Er i gang med et forløb med Frederik omkring muskel opbygning i ryg, ben og nakke. Super prof. tilgang til alt og der er ikke en træning der er ens. Frederik er yderest behaglig og lyttende.
Kan varmt anbefale Frederik og Sports Performance Lab

Sports performance lab

Jeg kan varmt anbefale Sports Performance Lab til alle, der ønsker at tage deres træning til det næste niveau. Profesionalisme, kvalitet og personligt engagement kendetegner denne fantastiske klinik.

Fysioterapi Fit&sund Brønshøj

fysioterapeuten gør alt for at få mig op samme niveau, som før jeg blev skadet. Har altid nye forslag, for at få musklerne opbygget.
Omsorgsfuld, behageligt menneske.
Ovenstående gælder ikke for en dag, men gennem de sidste 5 mdr.

3 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.