Was tot voor kort heel leuke site maar nu echt droevig. Veel kapotte enquête terwijl dit minder zou worden ,niet dus eerder erger dus bezig voor niets . Beloningen beginnen echt belachelijk droev... Toon meer
Als je minimaal 1 onderzoek per dag invult, kan je elke 2~3 maanden €100 bijverdienen. Goed in te vullen enquêtes, soms wat geduld hebben omdat je soms niet het juiste profiel hebt voor de betreffende... Toon meer
Zeer fijn dat alle punten gelijk worden bijgeschreven en er elke keer leuke activiteiten zijn om meer punten te verkrijgen. Zeer fijn dat de aangevraagde uitbetalingen binnen een paar minuten... Toon meer
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Leuke enqutes jammer alleen dat ik vaak niet mee kan doen

Antwoord van Prime Opinion
Werkt top. Makkelijk iets extra verdienen en bij een klein bedrag (€5) al kunnen opnemen heel gemakkelijk via PayPal. Zeker met het gebruik van BONUSCODE: MNMD07 ging het heel snel doordat ik 10% extra punten kreeg bij alle enquetes die ik invulde.

Leuke enquêtes. Correcte
Punten. Leuke motivatie door de verschillende niveaus.
Zelf vind ik de meeste spelletjes niet zo leuk. Wel blij met de extra punten

Antwoord van Prime Opinion
Ben al een poosje level 5 voorbij en dan mag je online chatten als er een probleem is. Helaas is de chat-knop al 3 dagen “verdwenen” en op e-mails (via het formulier in mijn account) werd niet gereageerd. Sinds vandaag kan ik zo’n formulier helemaal niet meer versturen.
Enquetes zijn er nog maar mondjesmaat en alleen met hele lage beloningen (bijvoorbeeld 6 punten voor 10 minuten een enquete maken).
Wat is hiervan de reden?
En waarom is het onmogelijk om dit aan te kaarten?
——————-
Update 18.10.2024 naar aanleiding van reactie PO:
Bedankt.
Ik ga e-mailen en het probleem voorleggen.
——————-
Update 28.10.2024.
Heb 4x een poging gedaan om het probleem opgelost te krijgen. Lukte niet en helaas kreeg ik op mijn laatste e-mail helemaal geen antwoord meer.
Ik heb ondertussen mijn account bij PrimeOpinion verwijderd.

deze week heb ik 2 x een enquête helemaal ingevuld
ongeveer 15 minuten per enquête maar de beloofde punten kreeg ik niet 1 x 5 punten en 1x 3 punten
heb dit gemeld maar je krijgt een bericht dat het niet aan hun ligt dus mensen als dit bij jou gebeurd hoef je niet te klagen je krijgt nooit de punten erbij
zeer slechte oplossing

Antwoord van Prime Opinion
Van elke 10 onderzoeken kan ik hooguit 1 invullen.

Antwoord van Prime Opinion
Vaak uitgesloten van enquête maar blijf doorgaan met het geven van eerlijke antwoorden...

Antwoord van Prime Opinion
Al een enige tijd maak ik naar tevredenheid enquetes bij prime opinion. De uitbetalingen via paypal gingen tot 01-07 goed en vlot. Sinds 01-07 is binnen prime opinion de naam paypal naar paypal international gaan heten en kreeg ik de uitbetalingen niet meer gestort op mijn paypal rekening, terwijl deze wel waren ingediend en goedgekeurd bij prime opinion. dit is jammer, want is verder een prima site om iets bij te verdienen.

Antwoord van Prime Opinion
De enquêtes lopen vaak vast. Elke dag wel een paar keer, vaak ben ik dan al minimaal 10 minuten bezig. De reden hiervoor snap ik nooit en wordt nooituitgelegd. Soms denk ik dat mijn leeftijd niet uitkomt of een product niet klopt. Gemiddeld lukt het me 2 keer per dag een enquête af te maken. De punten en beloningen daarentegen zijn een pluspunt.

Antwoord van Prime Opinion
Leuke applicatie voor het invullen van onderzoeken

Antwoord van Prime Opinion
Was tot voor kort heel leuke site maar nu echt droevig.
Beloningen beginnen echt belachelijk droevig te worden onderzoeken van 15 min voor 5 cent begint gewoon te worden.
Dan de week bonus je wordt zoveel afgewezen dat dit ook heel gepuzzel wordt om deze te halen.
Enige positieve in deze de klantenservice die is echt top

Antwoord van Prime Opinion
Beste enquêtesite. Veel keuze uit enquêtes. Prijstrekking na 7 dagen als je iedere dag 1 enquête doet. Uitbetaling al vanaf 5 euro en het geld komt zonder wachttijd al op je rekening. Prima!

Antwoord van Prime Opinion
Het was makkelijk in te vullen en gewoon heel goed uitgelegd