Prime Opinion Reviews 21.911

TrustScore 4 uit 5

3,9

Was tot voor kort heel leuke site maar nu echt droevig. Veel kapotte enquête terwijl dit minder zou worden ,niet dus eerder erger dus bezig voor niets . Beloningen beginnen echt belachelijk droev... Toon meer

Werkt top. Makkelijk iets extra verdienen en bij een klein bedrag (€5) al kunnen opnemen heel gemakkelijk via PayPal. Zeker met het gebruik van BONUSCODE: MNMD07 ging het heel snel doordat ik 10% extr... Toon meer

Als je minimaal 1 onderzoek per dag invult, kan je elke 2~3 maanden €100 bijverdienen. Goed in te vullen enquêtes, soms wat geduld hebben omdat je soms niet het juiste profiel hebt voor de betreffende... Toon meer

Zeer fijn dat alle punten gelijk worden bijgeschreven en er elke keer leuke activiteiten zijn om meer punten te verkrijgen. Zeer fijn dat de aangevraagde uitbetalingen binnen een paar minuten... Toon meer

1. Cashback-aanbieder
  2. Internetmarketing
  3. Marktonderzoeker
  4. Mediabedrijf
  5. Softwarebedrijf

Over Prime Opinion

Earn real money on Prime Opinion by taking fun surveys!
Choose from hundreds of fun surveys and get paid simply for sharing your opinion.

Prime Opinion pays you hard cash for every survey you complete and much more! Level up your account, complete daily streaks and participate in our leaderboard to earn even more!

Prime Opinion pays you from $5. You can choose from hundreds of rewards:
  • Cash: Venmo, PayPal, Bank Transfer
  • Gift Cards: Apple, Netflix, Spotify and 500+ more
  • Donations: Do something good!
  • Credit Cards: Redeem virtual Visa cards

Prime Opinion is available in more than 20 countries! Sign Up today and get up to $ 5 Free Welcome Bonus.

Did you know?
67 % of users cash out on their first day!

Sign Up & Earn Cash

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Leuke vragenlijsten

Leuke vragenlijsten
Genoeg en diverse onderwerpen om in te vullen

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u geniet van de verscheidenheid en onderwerpen die in onze enquêtes worden aangeboden. We streven er altijd naar om onze gebruikers een zinvolle en plezierige ervaring te bieden. Als u hulp nodig heeft of verdere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!

quite good money

quite good money

Antwoord van Prime Opinion

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that you're enjoying the experience with our survey site and finding it a great way to earn. If you ever need any assistance, please don't hesitate to reach out to us at help@primeopinion.com. We're here to help! Happy earning!

Super leuk om te doen.

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u de enquêtes op onze site leuk vindt. Als u ooit hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!

Prima punten verdien systeem Soms kan ik niet meedoen aan een…

Soms kan ik niet meedoen aan een onderzoek. Anders veel meer punten. Prima punten verzamelen tegen vergoeding en daarvoor een cadeaukaart vind ik top

Antwoord van Prime Opinion

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat u ons uitstekende puntenverdiensysteem en de mogelijkheid om beloningen te verdienen op prijs stelt. We begrijpen dat deelname soms niet mogelijk is, maar we zijn blij om te weten dat je nog steeds geniet van de algehele ervaring. Als u ooit hulp nodig heeft of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!

Ik ontvang geen mail met mijn code…

Ik ontvang geen mail met mijn code voorc10,00 van Bol

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons, en het spijt ons echt om te horen welke uitdagingen u heeft ondervonden.

Helaas hebben we hier geen zicht op uw accountgegevens.

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met help@primeopinion.com voor verdere hulp.

Vragenlijsten duren langer dan er van…

Vragenlijsten duren langer dan er van tevoren aangegeven wordt.
Waarom niet een extra bonus bij 50 dagen deelnemen, 100 dagen deelnemen etc?

Antwoord van Prime Opinion

Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn om tijd te investeren in enquêtes en een paar punten te ontvangen. Het bedrag dat voor enquêtes wordt betaald, wordt echter bepaald door factoren waarover wij geen controle hebben. Wij hebben geen invloed op de specifieke enquête-uitbetalingen, aangezien deze gebaseerd zijn op de doelgroep waarop de enquête zich richt. Soms komt u enquêtes tegen die betere punten opleveren voor minder tijd, en andere keren kan het tegenovergestelde het geval zijn. Deze dynamiek verandert voortdurend.

goeie service snel verdient

heel leuk om te doen

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze enquêtesite met veel plezier gebruikt en dat u de service zowel leuk als efficiënt vindt. We streven ernaar om snelle en betrouwbare service te bieden, en het is geweldig om te weten dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Als u ooit hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor uw feedback! We zijn erg blij om te horen dat u de verscheidenheid aan enquêtes en de snelle betalingen op onze site waardeert. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij staan ​​altijd klaar om u te helpen. Als u meer hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via help@primeopinion.com. Wij ondersteunen u graag!

There are some interesting enquêtes…

There are some interesting enquêtes about important topics.

Antwoord van Prime Opinion

Thank you so much for your valuable feedback! We're thrilled to hear that you enjoy using our survey site and find the surveys both interesting and relevant. Your insights help us continue improving our service. If you need any assistance, please don't hesitate to contact us at help@primeopinion.com. We’re always here to help!

Its fun to make

Antwoord van Prime Opinion

Thank you so much for your feedback! We’re thrilled to hear that you’re enjoying our survey site and finding it helpful. It's great to know that you’re having fun while making extra cash. If you ever need assistance or have any questions, feel free to reach out to us at help@primeopinion.com. We're always here to help!

Zonde van mijn tijd.

Zo vaak dat ik enquêtes heb willen invullen en soms wel 5 of 10 minuten bezig was en dat de enquête zegt dat je niet voldoet en je dus kunt fluiten naar je beloofde vergoeding.
Paar keer geklaagd en dan werd mijn strike wel aangepast. Maar ik ben geen gekke Henkie om hieraan mijn tijd te voldoen. Dus ze zullen echt heel veel meer moeten doen verbeteren om mensen opnieuw te laten deelnemen.

Ik wil graag reageren op het antwoord van zojuist door Prime Opinion.
Het eerste deel vh antwoord is dus precies de Spijker op z'n kop slaan. En dan moet je dus niet de bal bij de mensen die de enquetes willen invullen neerleggen!! Maar juist bij die bedrijven die deze enquetes maken! En dat je ook niet 100 x de eerste vragen allemaal hetzelfde moet invullen. We hebben toch een profiel achter gelaten. Maak daar dan ook gebruik van! Neen Prime Opinion moet zelf aan de bak met hun opdrachtgevers. Kom daar nu eens ruiterlijk voor uit! Lees het graag. mvrgr

Antwoord van Prime Opinion

Houd er rekening mee dat we de enquêtes niet maken en niet beslissen wie mag deelnemen of wordt uitgesloten. Dit is uitsluitend afhankelijk van de eisen die de leverancier stelt. Helaas hebben we geen inzicht in de exacte vereisten van elke enquête. Deze dynamiek verandert voortdurend. De aanbieders van enquêtes bepalen de toewijzing van punten, de duur, de prijzen en het screeningproces en vallen buiten onze controle.

Als u bent uitgesloten, betekent dit eenvoudigweg dat u niet voldoet aan de doelcriteria van de enquête. Helaas weten we niet naar welke specifieke inzichten het onderzoek streeft. Geef alsjeblieft niet op. Wanneer u meer enquêtes invult, zal ons systeem uw profiel matchen met betere enquêtes om in te vullen! Wij waarderen uw geduld en begrip.

Altijd leuk om mee te doen en wat geld…

Altijd leuk om mee te doen en wat geld te verdienen

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u het leuk vindt om deel te nemen aan onze enquêtes en wat extra geld te verdienen. Als u ooit hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!

gevarieerde onderzoeken en veel keus

gevarieerde onderzoeken en veel keus, maar als aandachtspuntje: er zijn dagen dat er bijna geen onderzoeken zijn en dan meestal ook niet geschikt voor mijn profiel

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt! We zijn blij om te horen dat u de verscheidenheid aan beschikbare onderzoeken en keuzes waardeert. We begrijpen ook uw bezorgdheid over de incidentele lage beschikbaarheid van enquêtes die overeenkomen met uw profiel. We werken er voortdurend aan om de selectie en beschikbaarheid van enquêtes te verbeteren. Als u verdere hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!

Ik vind de enquêtes leuk

Ik vind de enquêtes leuk, soms zijn er ook dezelfde en dan stop ik.
Sommige enquêtes heb je ingevuld en dan zetten ze je niet door dus mis je punten.
De enquêtes over de wereld, politiek en waar je zelf je mening in kunt vullen vind ik het leukst.

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt voor uw waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat u de enquêtes leuk vindt, vooral de enquêtes over de wereld en de politiek, en de enquêtes waarmee u uw eigen mening kunt delen. We begrijpen uw frustratie over herhaalde enquêtes en ontbrekende punten als gevolg van onvolledige inzendingen, en we werken er voortdurend aan om de ervaring te verbeteren. Als u hulp nodig heeft of verdere zorgen heeft, neem dan gerust contact met ons op via help@primeopinion.com. Wij zijn hier om te helpen!