Was tot voor kort heel leuke site maar nu echt droevig. Veel kapotte enquête terwijl dit minder zou worden ,niet dus eerder erger dus bezig voor niets . Beloningen beginnen echt belachelijk droev... Toon meer
Werkt top. Makkelijk iets extra verdienen en bij een klein bedrag (€5) al kunnen opnemen heel gemakkelijk via PayPal. Zeker met het gebruik van BONUSCODE: MNMD07 ging het heel snel doordat ik 10% extr... Toon meer
Als je minimaal 1 onderzoek per dag invult, kan je elke 2~3 maanden €100 bijverdienen. Goed in te vullen enquêtes, soms wat geduld hebben omdat je soms niet het juiste profiel hebt voor de betreffende... Toon meer
Zeer fijn dat alle punten gelijk worden bijgeschreven en er elke keer leuke activiteiten zijn om meer punten te verkrijgen. Zeer fijn dat de aangevraagde uitbetalingen binnen een paar minuten... Toon meer
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Prime Opinion
Soms kan ik niet meedoen aan een onderzoek. Anders veel meer punten. Prima punten verzamelen tegen vergoeding en daarvoor een cadeaukaart vind ik top

Ik ontvang geen mail met mijn code voorc10,00 van Bol

Antwoord van Prime Opinion
Vragenlijsten duren langer dan er van tevoren aangegeven wordt.
Waarom niet een extra bonus bij 50 dagen deelnemen, 100 dagen deelnemen etc?

Antwoord van Prime Opinion
There are some interesting enquêtes about important topics.

Antwoord van Prime Opinion
Zo vaak dat ik enquêtes heb willen invullen en soms wel 5 of 10 minuten bezig was en dat de enquête zegt dat je niet voldoet en je dus kunt fluiten naar je beloofde vergoeding.
Paar keer geklaagd en dan werd mijn strike wel aangepast. Maar ik ben geen gekke Henkie om hieraan mijn tijd te voldoen. Dus ze zullen echt heel veel meer moeten doen verbeteren om mensen opnieuw te laten deelnemen.
Ik wil graag reageren op het antwoord van zojuist door Prime Opinion.
Het eerste deel vh antwoord is dus precies de Spijker op z'n kop slaan. En dan moet je dus niet de bal bij de mensen die de enquetes willen invullen neerleggen!! Maar juist bij die bedrijven die deze enquetes maken! En dat je ook niet 100 x de eerste vragen allemaal hetzelfde moet invullen. We hebben toch een profiel achter gelaten. Maak daar dan ook gebruik van! Neen Prime Opinion moet zelf aan de bak met hun opdrachtgevers. Kom daar nu eens ruiterlijk voor uit! Lees het graag. mvrgr

Antwoord van Prime Opinion
Altijd leuk om mee te doen en wat geld te verdienen

Antwoord van Prime Opinion
gevarieerde onderzoeken en veel keus, maar als aandachtspuntje: er zijn dagen dat er bijna geen onderzoeken zijn en dan meestal ook niet geschikt voor mijn profiel

Antwoord van Prime Opinion
Ik vind de enquêtes leuk, soms zijn er ook dezelfde en dan stop ik.
Sommige enquêtes heb je ingevuld en dan zetten ze je niet door dus mis je punten.
De enquêtes over de wereld, politiek en waar je zelf je mening in kunt vullen vind ik het leukst.

Antwoord van Prime Opinion
Het is een super leuke app en je verdient er een leuk centje mee of leuke kadobonnen van jouw favoriete winkel