Pris/kvalitet på Princecharger 3000iE virker OK, og hurtig forsendelse. Den var lidt svær at starte med rekylstarten, men efter at have kørt et stykke tid starter den ved første hug, også som kold.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde før køb et par spørgsmål og de blev hurtigt besvaret, så god service og det giver jo en forventning om at man vil opleve det samme hvis der skulle opstå problemer med produktet. Startede i aller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PrinceCharger leverer pålidelige generatorer og nødstrømsløsninger til både private og professionelle. Vi har fokus på driftssikkerhed, kvalitet og ærlig rådgivning – uanset om behovet er backup-strøm til hjemmet, byggepladsen eller mobile opgaver. Hos PrinceCharger går vi op i god service, hurtig levering og løsninger, der virker i praksis.
Søvej 36, Jels, 6630, Rødding, Denemarken
Pakken kom som anvist
Generator kompakt og med lav lyd perfekt til kolonihave
Ikke større end den kan tages med hjem

Antwoord van Princecharger
Aftale om pris og levering holdt fuldstændigt.
En god oplevelse.

Antwoord van Princecharger
Jeg er meget glad for hurtig levering og aflevering var i top, meeeen vejledningen var ikke helt ok. Der er tydelig skrift til opstart ingen problem, så skulle jeg stoppe generatoren igen 🤔☹️ så svigtede det lidt, hvorfor bruger i ikke samme ordvalg ved start og ved slut( navnet på stopknappen er ikke det samme som ved start! Det er selvfølgelig ikke den store videnskab, men os gamle er tilfældigvis ikke lige stærk i udenlandsk sprog ☹️ min fejl, tjaaaaa. Alt i alt var det en god oplevelse!

Startede i første hug !
Dejlig lydsvag så foreløbig meget tilfreds .

Antwoord van Princecharger
Super god og venlig kundeservice, og besvarede alle mine spørgsmål. Har læst en del om den på nettet inden køb, hvor den var blevet rost til skyerne. Jeg har købt den i tilfælde af at strømmen skulle blive afbrudt.

Hej
En rigtig god kundeservice og en kanon god
generator Princecharger 2500 W Inverter
er rigtig glad for at jeg valgte den

Antwoord van Princecharger
Det er altid spændende at pakke ud og læse brugsanvisningen når man modtager noget man længe har ønsket sig. Alt er i fineste kvalitet bortset fra der ikke er angivet hvor meget olie der skal på motoren. Jeg kom 4 dl på og skrev det på motorblokken.
Generatoren startede i første ryk, og spandt herefter som en mis.

Antwoord van Princecharger
Virkeligt godt produkt. Nemt at betjene, og meget driftsikker.

Antwoord van Princecharger
Kvalitets-generator til en god pris. Den er handy, nem at betjene og overraskende lydsvag. Virker virkelig solid og vi er vildt glade for vores valg på et marked, der kan være svært at gennemskue. Kan klart anbefale!

Antwoord van Princecharger
Forud for mit valg af PrinceCharger som backup-strømkilde til dykpumper, frysere, mm i disse så stærkt klimaændrede tider, foretog jeg en meget omhyggelig research af udbuddet af tranportable generatorer på markedet.
Jeg er særdeles tilfreds med min PrinceCharger's præstationer og dens store variation tilbud af outputs.
Den hurtige og venlige behandling jeg har modtaget fra Michael S. Petersen/PrinceCharger, i relation til mine enkelte opfølgende spørgsmål, har været meget imødekommende, serviceminded, kompetent og hurtig.
Jørn Madsen,
Flymekaniker og maskiningeniør.

Antwoord van Princecharger
Lees meer over geverifieerde reviews.