Pris/kvalitet på Princecharger 3000iE virker OK, og hurtig forsendelse. Den var lidt svær at starte med rekylstarten, men efter at have kørt et stykke tid starter den ved første hug, også som kold.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er meget glad for hurtig levering og aflevering var i top, meeeen vejledningen var ikke helt ok. Der er tydelig skrift til opstart ingen problem, så skulle jeg stoppe generatoren igen 🤔☹️ så svig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde før køb et par spørgsmål og de blev hurtigt besvaret, så god service og det giver jo en forventning om at man vil opleve det samme hvis der skulle opstå problemer med produktet. Startede i aller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er altid spændende at pakke ud og læse brugsanvisningen når man modtager noget man længe har ønsket sig. Alt er i fineste kvalitet bortset fra der ikke er angivet hvor meget olie der skal på moto... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PrinceCharger leverer pålidelige generatorer og nødstrømsløsninger til både private og professionelle. Vi har fokus på driftssikkerhed, kvalitet og ærlig rådgivning – uanset om behovet er backup-strøm til hjemmet, byggepladsen eller mobile opgaver. Hos PrinceCharger går vi op i god service, hurtig levering og løsninger, der virker i praksis.
Søvej 36, Jels, 6630, Rødding, Denemarken
Handy og driftsikker generator.
Starter første gang.
Vægter gør at den er nem at tage med, om det er i haven eller uden for hjemmet.
Jeg kan varmt anbefale denne generator.
Trygheden ved at købe ved et dansk firma og at det var muligt at tale med en sælger inden køb.

Antwoord van Princecharger
Mit køb har levet 100 % op til mine forventninger. Selve generatoren er fuldstændig som jeg har forventet i forhold til det jeg skal bruge den til - som en nødgenrator. Bestilling og levering gik super hurtigt og smertefrit. Jeg fik en super service i forbindelse med et efterfølgende opfølgende tekisk spørgsmål. En god handelsoplevelse.

Antwoord van Princecharger
Super service. Det var nemt at købe den og leveringen var hurtig og til den lovede tid. Et spørgsmål til kundeservice, fordi billedet af Run og Eco knapperne i manualen ikke passede med hvordan de sidder på min charger, resulterede i at Michael ringede til mig efter få minutter og vi fandt ud af at manualen var forkert og at den vil blive rettet. Se det er god service.
Jeg kan varmt anbefale PrinceCharger.

Antwoord van Princecharger
Et godt værktøj ,lydløs med god power . Savnede dansk brugsanvisning , tragt til olie og tragt til benzin . Det havde også været rart med lidt olie der fulgte med !!!

Antwoord van Princecharger
Kontaktet kundeservice og man får super god hjælp! efter levering af en Princechager som er top kvalitet, der leveres det der loves samt rigtig godt støjdæmpet !
Glad for mit køb!

Antwoord van Princecharger
Hurtig levering. Top service efterfølgende med spørgsmål etc.med hurtig svar.
Man kan kun blive overrasket med den stor hjælpsomhed. Tak.

Flot design
Let at betjene og opbevare
Opfylder mit behov til nødstrøm

Antwoord van Princecharger
Ved en søgning på nettet kan man finde modeller fra kinesiske fabrikanter som ligner Princecharger på en prik (bortset fra farve og navn).
Princecharger ser ud til at være en billig kinesisk udviklet og produceret generator som sælges dyrt.
De hjemmesider med tests af generatorer, der henvises til, ser hjemmelavede ud. Det virker til deres eneste formål er at promovere Princecharger. Ikke uvildige tests fra tredjeparter.

Korrekt info på webbsidan
Bra och snabb kontakt
Snabb leverans
Dålig instruktionsbok
faktisk et rigtig godt køb, i stedet for at give 12.000 for en honda der kan det samme
Reliable product of the right capacity for my use as a back up generator. Fingers crossed I don’t need to use it too often, but I need to know it will work when I do :-)

Antwoord van Princecharger
Lees meer over geverifieerde reviews.