1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Totaal onbetrouwbaar bedrijf

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Bestelling gedaan en niets ontvangen. Reageren ook niet op mailtjes of via contactformulier op de site. De site ziet er goed uit, maar schijn bedriegt.
Koop hier niets! Is gewoonweg fraude.

1 november 2025

Oplichting, gefaciliteerd door Google.

Alle rode vlaggen zijn aanwezig, geen btw nummer, geen KvK nummer, geen telefoon nummer, geen adres, domein naam geregistreerd in het buitenland...
Dit soort fraude sites komen ook altijd met dezelfde foto's van goederen.
En natuurlijk de 1 ster reviews op trust pilot.

Twee keer gemeld bij Google, zie hier de conclusie van Google:
"We took another look at the ad that you reported (ID 3-806500004***).
Our team found that this ad doesn’t go against Google's advertising policies, so we decided not to take action against the ad.
We’ve closed this case, but you can still learn about ..."

Zonder Google zou deze site natuurlijk geen enkele kans maken gezien te worden, dus vandaar - dit is pure oplichting, gefaciliteerd door Google.

20 oktober 2025

Pas op Oplichters

Pas op : Oplichters !!
Besteld en betaald, geen shirt ontvangen en totaal geen reactie op diverse mails maar wel persoonlijke reclame per mail met ega aanbiedingen!! Ongehoord.

7 oktober 2025

Pure oplichting!!

Pure oplichting!!

Zelfde erving als hier onder al is beschreven.
- veel te klein “L” is eerder een “S”. (Misschien hebben ze maar 1 maat gemaakt)
- 3 verschillende e-mailadressen en niet eentje werkt als je er wat heen wil sturen.

30 september 2025

Ik heb bestelling gedaan en die heb ik…

Ik heb bestelling gedaan en die heb ik ontvangen. t-shrits waren erg klein in vergelijking met normale maat! ik had maat M besteld en die waren veel kleiner dan S!
De voorwaarde voor terugzenden of ruilen in hu site is binnen een week eerst via e-mail contact leggen dit was de eerste verrassing. E-mail adres van bedrijf gekopieerd en verzonden maar dan kreeg ik mail delivery bericht en bleek dat ze op deze manier niet mee willen werken. mijn ervaring dit bedrijf niet te vertrouwen is !!

3 september 2025

Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

De website van privacy.nl ziet professioneel uit; voorzien van goede reviews en een aanbeveling voor hun fantastische klantenservice. De schoenen bleken niet de verwachte kwaliteit te hebben. Bovendien was 1 paar aan de rand van de schoenen beschadigd. En toen bleken ze ook nog eens niet te passen. Dus ze moesten retour. Hiervoor was contact met de klantenservice verplicht. Na diverse e-mails geen contact te krijgen met deze klantgerichte dienst.
Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

26 augustus 2025
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken