Privicompras.es Reviews 717

TrustScore 1 uit 5

1,2

Club de compras de suscripción mensual. Descubre todas nuestras ventajas para ahorrar comprando online en nuestro blog http://blog.privilegiosencompras.es

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Na aankoop mediamarkt heb ik ook een…

Na aankoop mediamarkt heb ik ook een bedrag van 18 € van mijn rekening zien verdwijnen zonder dat ik een link of dergelijke heb aangeklikt heb dan maar mijn Visa kaart geblokkeerd, is een groot gedrog via mediamarkt, maar daar zeggen ze dat ze van niets weten

29 november 2025

Antwoord van Privicompras.es

Hola, lamentamos que tu experiencia no haya sido satisfactoria. Sin embargo, para suscribirse a nuestro programa es imprescindible completar nuestro formulario de registro, en el cual se indica, en varias ocasiones, el coste de la suscripción. Si podemos ayudarte, nuestro equipo de atención al cliente está a tu disposición a través del 900 87 87 10 o atencionalcliente@privilegiosencompras.es.

CASH PRIVI COMPRAS Pure oplichterij

Vorige week kwam ik erachter dat er via mijn CSI Card al enkele maanden een bedrag van 18,- werd afgeschreven onder vermelding van CASH PRIVI COMPRAS. Nadat ik CSI CARDS heb gebeld om navraag te doen konden hun mij ook geen verdere verklaring geven. Wel kreeg ik te horen dat deze bankrekening in Cyprus is gevestigd en dat dit vaak al een slecht teken is. Ik heb nooit geen enkel abonnement bij dit bedrijf afgesloten, nooit op hun website geweest of enige mail of contract van hun mogen ontvangen. Mijn vermoeden is dat ik in die periode een aankoop heb gedaan bij MEDIAMARKT in Spanje en dat ze op de een of andere manier aan de gegevens van mijn creditcard zijn gekomen. Inmiddels zijn er 5 maandtermijnen van 18,- Euro van mijn creditcard afgeschreven. Ik heb het bedrijf CASH PRIVI COMPRAS nog niet benaderd om terugbetaling te eisen maar ga dit meteen doen. Ik heb wel mijn creditcard geblokkeerd en een nieuwe aangevraagd. Ik kom hier op terug zodra ik een reactie krijg van CASH PRIVI COMPRAS.
Ik heb op 6 Januari mail ontvangen van Privicompras mail ontvangen dat het abbonement inderdaad te maken heeft gehad met een aankoop bij MEDIAMARKT in Spanje. Later op de dag nog een mail ontvangen waarin wordt bevestigd dat ze besloten hebben om het bedrag van 90,- Euro terug te storten op mijn creditcard. Dit lossen ze om eerlijk te zeggen wel netjes op !! Privicompras bedankt voor de snelle reactie en het oplossen van het probleem.

4 januari 2025

Antwoord van Privicompras.es

Hola, lamentamos que tu experiencia con nuestro club de compras no haya sido satisfactoria. Sin embargo, para suscribirse, es imprescindible completar nuestro formulario de registro en el que se indica, en varias ocasiones, el coste mensual de la suscripción. Si podemos ayudarte, nuestro equipo de atención al cliente está a tu disposición.

Compré una tv en Mediamarkt online y…

Compré una tv en Mediamarkt online y sin saberlo de repente estába suscrito en Privicompras'..... 18 € me cobraron sin haber solicitado sus servicios, ESTAFA EASTAFA, aunque hable con ellos y menos mal que me devolvieron los 18 euros

29 november 2023

Antwoord van Privicompras.es

Hola, lamentamos que tu experiencia con nuestro club de compras no haya sido satisfactoria. Sin embargo, para suscribirse es imprescindible completar nuestro formulario de registro en el que se indica, en varias ocasiones, el coste mensual de la suscripción. Nos algrea haber podido solucionar tu incidencia.

Toon reviews in alle talen. (717 reviews)