Op een avond €27 met de kaart gestort, Legacy of Dead gespeeld, en het saldo werd bijgewerkt zodra elke ronde klaar was. Later zonder gedoe opgenomen.
Voor mijn gevoel hielp dit: ik heb een spel bewaard en daarna de kassa gelezen; de nuttige info stond op dezelfde plek. niet spectaculair, wel nuttig.
live blackjack op mijn kleine tablet met bijna lege batterij versprong niet terwijl de lobby laadde. klein detail, maar echt ik zag het
Na veel te vaak kijken: ik keek in de rondegeschiedenis na een freeze op mijn traag netwerk; de juiste ronde bleef zichtbaar.
100% tot € 200 + 50 gratis spins
Houd rekening met het volgende
Mensen keken ook naar
Concreet punt
Concreet punt: ik heb mijn sessie op oude Samsung hervat; de login bleef actief. scheelde weer stress.
Bij de tweede check
Bij de tweede check: ik las het minimum voor opname opnieuw; de regel bleef ook later in beeld.
Eerlijk
Eerlijk, ik heb met Sara van de chat over mijn storting gesproken; het gesprek stond er nog. beter dan verwacht.
niet groots
niet groots, maar ik heb de laatste kassa-aanvraag vergeleken met mijn saldo; het saldo stond niet dubbel vermeld. klein ding, groot gemak
ik opende het uitgavenoverzicht voordat…
ik opende het uitgavenoverzicht voordat ik afsloot. de oude grens bleef zichtbaar in het overzicht
ik opende mijn profiel in de trein en…
ik opende mijn profiel in de trein en ja, de verbinding kwam terug zonder logout. gewoon bruikbaar
Ik heb mijn uitgaven per dag gefilterd…
Ik heb mijn uitgaven per dag gefilterd tussen twee boodschappen door; de knop was niet verstopt. daar kon ik mee verder.
Vooral nuttig voor mij
Vooral nuttig voor mij: ik keek naar de kostenregel vóór bevestigen; de bon verscheen voordat ik terugging naar de lobby.
Ik was voorzichtig
Ik was voorzichtig, dus ik checkte mijn ID-status de volgende ochtend; de documenten stonden duidelijk op een rij.
ik stuurde een screenshot naar support…
ik stuurde een screenshot naar support in de trein; hetzelfde dossier bleef open.
Elke maand hetzelfde plafond
Elke maand hetzelfde plafond, altijd korrect, deze keer € 70 winst uitgekeerd.
Bij terugkomst
Bij terugkomst: Ik scrolde door de mobiele lobby; autoplay startte niet vanzelf opnieuw Mijn account bleef rustig.
Bij terugkomst heb ik Fire Joker op…
Bij terugkomst heb ik Fire Joker op mobiel geprobeerd; de juiste ronde bleef zichtbaar. scheelde weer stress.
Op dat moment heb ik het minimum voor…
Op dat moment heb ik het minimum voor opname opnieuw gelezen; de transactiegeschiedenis werkte meteen mee. beter dan verwacht.
ik zag mijn sessieherinnering…
ik zag mijn sessieherinnering verschijnen in de trein; de bevestiging was duidelijk.
Na veel te vaak kijken
Ik bleef even hangen en heb de chat om…
Ik bleef even hangen en heb de chat om een duidelijke stap gevraagd; de ontbrekende stap stond in één zin. daar kon ik mee verder.
opname van €18 kwam sneller dan ik…
opname van €18 kwam sneller dan ik verwachtte
Op dat moment heb ik een roulette-tafel…
Op dat moment heb ik een roulette-tafel na login geopend; het scherm bleef rustig genoeg. geen raadwerk nodig.
Na in een veel te korte pauze
Na in een veel te korte pauze: ik contacteerde de helpdesk over mijn KYC-document; het gesprek stond er nog