Banner for Purebob

Purebob Reviews 1.172

4,7

Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen... Toon meer

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE! Daarnaast weet ik... Toon meer

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt... Toon meer

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nog te kort gebruikt maar het valt in de smaak

Nog geen idee of de tandplak zal minderen maar onze hond lust het en dat is al heel veel. Normaal weigert hij elk supplement in zijn eten. Hij krijgt het nog maar een week dus we zijn in blijde verwachting van wittere tandjes.

23 maart 2026

Beste Inge,

Bedankt voor je mooie review

Super fijn om te horen dat je hond het zo goed accepteert, zeker als hij normaal supplementen weigert. Dat is al een hele mooie eerste stap 😊

Met dagelijks gebruik ga je dit meestal stap voor stap beginnen zien verbeteren, dus we duimen mee voor stralend witte tandjes binnenkort 🐾

Team Bobiotics

Snelle levering en heel fijne pootjes…

Snelle levering en heel fijne pootjes wax!

21 maart 2026

Beste Arja,

Bedankt voor je mooie review💛

Wat fijn om te horen dat alles snel is aangekomen en dat de pootjes wax zo goed bevalt. Dat is precies waar we het voor doen.

We hopen dat het je hondje blijft helpen om zachte, goed verzorgde pootjes te houden, zeker tijdens de wat ruwere of koudere dagen 🐾

Als je vragen of zorgen hebt, laat het gerust weten we zijn er voor je

Team Bobiotics

Snelle levering en goed op de hoogte…

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden dmv mail..
Nu uitproberen en zien of het werkt..

Beste,

Bedankt voor je review

Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je goed werd meegenomen tijdens het proces

We hopen dat je snel mooie resultaten ziet. Bij sommige honden heeft het even tijd nodig, dus geef het zeker een paar weken de kans.

Laat ons gerust weten hoe het verder gaat, we zijn heel benieuwd 🐾

Correcte levering

Snelle en correcte levering.
Bedankt voor de gratis multivitaminen… heel waarschijnlijk heel gezond maar de geur vindt mijn hond niet zo leuk. Het poeder voor zijn tanden is wel smakelijk. De snoepjes voor de heup zijn beetje groot maar worden wel opgegeten.

28 februari 2026

Hi Els,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles vlot is aangekomen en dat het tandpoeder goed in de smaak valt, dat is altijd mooi meegenomen.

Bij de multivitaminen zien we vaak dat honden even moeten wennen aan de geur. Wat vaak helpt, is om het te mengen met het voer of te combineren met iets wat ze al lekker vinden.

De snoepjes voor de gewrichten kan je makkelijk in kleinere stukjes breken, zodat ze aangenamer zijn om te eten.

We hebben er vertrouwen in dat je gaandeweg ontdekt wat het beste werkt voor je hond.

Als we nog iets kunnen doen om je ervaring helemaal compleet te maken, laat het gerust weten, we staan voor je klaar 💛

Team Bobiotics

Snelle levering en onze hond likt nog…

Snelle levering en onze hond likt nog wel aan zijn pootjes maar echt minder.

Beste Anna,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat je al een vermindering ziet, dat is meestal het eerste teken dat het de goede richting uitgaat.

Bij dit soort klachten verloopt vooruitgang vaak stap voor stap, dus dat het al minder is, is een sterk signaal dat je goed bezig bent.

We hebben er vertrouwen in dat je de komende tijd nog meer verbetering zal zien.

Als je ooit iets nodig hebt, staan we voor je klaar 💛

Super snelle levering.

Super snelle levering.
Mooi verpakt, tot nu klopte bestelling altijd.

Hi Jos,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles telkens vlot en correct aankomt, die consistentie is precies waar we naar streven.

We hopen dat je ervaring zo positief blijft.

Goed product

Snelle levering, goede adviezen .
Spray ruikt ook nog een heerlijk

Hi Carla,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles snel is aangekomen en dat de spray aangenaam is in gebruik, dat is precies waar we naar streven.

We hebben er vertrouwen in dat je op langere termijn mooie resultaten blijft zien.

Hi Esther,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles zo snel is aangekomen, zo hoort het ook.

We hopen dat jij en je hond er volop van kunnen genieten.

Hi Nanda,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is van begin tot einde, dat is precies waar we naar streven.

We hopen dat jij en je hond een fijne ervaring hebben met de producten.

Vlotte vriendelijke service

Vlotte, vriendelijke en persoonlijke service, top, nu nog producten testen

8 maart 2026

Hi Dominiek,

Bedankt voor je mooie woorden, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles vlot en persoonlijk verlopen is. We hopen dat je hond mooie resultaten zal zien met het product, jullie zijn helemaal klaar om te starten.

Heb je onderweg vragen, laat het gerust weten, we staan voor je klaar 💛

Team Bobiotics

Ik heb het 26 aug besteld en nu pas…

Ik heb het 26 aug besteld en nu pas binnen gehad 🥴 dus mijn vraag is als het werkt en nieuwe bestel duurt het dan weer zo lang voor ik het binnen heb

6 maart 2026

Hi Renate,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Sorry voor de vertraging en het ongemak dat dit veroorzaakt heeft. Er was iets misgelopen tijdens het transport, daarom hebben we meteen een nieuwe verzending geregeld zodat alles correct bij je aankwam.

Fijn dat het uiteindelijk goed is aangekomen. Dit is zeker niet hoe het normaal verloopt, bestellingen worden meestal veel sneller geleverd, de volgende keer verloopt het gewoon vlot.

Heb je ooit nog iets nodig, laat het gerust weten, we zijn er voor je 💛

Team Bobiotics

Ben er zeer tevreden over mijn hond ook…

Ben er zeer tevreden over mijn hond ook top product voor gewrichten

18 maart 2026

Hi Pijpelink,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Super om te horen dat zowel jij als je hond er tevreden over zijn, dat is precies waar we het voor doen.

Heb je ooit nog iets nodig, laat het gerust weten, we staan voor je klaar 💛

Heel tevreden

Steeds correct , snelle levering. En de klanten zijn hier heel tevreden over Bobiotics

18 maart 2026

Hi Tina,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Heel fijn om te horen dat Bobiotics zo goed wordt ontvangen en zijn plek heeft gevonden bij jullie, dat is precies waar we naartoe werken.

We staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen 💛

Team Bobiotics

Het heeft effect op onze hond

Onze adoptiehond neemt de Bobiotics angst en stress nu ongeveer 3 weken. We merken duidelijk verschil. Hij is rustiger geworden en heeft minder angst. Wij gaan zeker verder met deze lekkere snoepjes voor onze 4 voeter. Een aanrader!

4 maart 2026

Hi Eddy,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Wat fijn om te horen dat je hond zich rustiger voelt, dat soort vooruitgang maakt echt een verschil, zeker bij een adoptiehond.

Je bent duidelijk heel goed bezig met hem te ondersteunen, mooi om te zien dat dit resultaat geeft.

Geef je viervoeter een dikke knuffel van ons 🐾

Goede communicatie

Goede communicatie, op tijd, netjes

Hi Nino,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. We hopen dat je hond het product goed opneemt en dat je snel resultaat zal zien.

Heb je ooit een vraag, laat het gerust weten, we staan voor je klaar 💛

Team Bobiotics

Ik had de snoepjes besteld maar nu…

Ik had de snoepjes besteld maar nu heeft mijn hondje een pancreas aanval gehad en moet nu dieetvoeding krijgen.Ik weet niet of zij nu die vitaminen mag hebben omdat er misschien teveel vet in zit. DE levering en communicatie is 10 op 10 voor jullie bedrijf Dikke proficiat aan het ganse team

Hi Ingrid,

Dank je wel voor je mooie woorden, dat waarderen we enorm.

Het spijt ons om te horen wat er met je hond is gebeurd, dat is vast een spannende situatie geweest. In dit geval is het het beste om even af te stemmen met je dierenarts, zodat je zeker weet dat alles veilig binnen haar dieet past.

Voelt het op dit moment niet als de juiste keuze, dan ben je volledig gedekt door onze 60-dagen garantie, dus geen zorgen.

We wensen je hond een vlot en rustig herstel 💛

Geef haar een zachte knuffel van ons 🐾

Team Bobiotics

Snelle levering, goede service.
Over het product zelf (anti allergie koekjes) kunnen we nog niet oordelen. Er zou pas verbetering moeten optreden na min 2 weken.

Hi Maggi,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles snel en vlot is verlopen. Bij Anti-Allergy zien we meestal de eerste duidelijke verbeteringen na enkele weken bij consistent gebruik, dus je zit helemaal goed.

Blijf het zeker geven, die consistentie maakt echt het verschil.

Heb je onderweg vragen, laat het gerust weten, we staan voor je klaar 💛

Snelle verzending!

5 maart 2026

Hi Erna,

Dank je wel voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat alles snel bij je is aangekomen. We hopen natuurlijk dat je hond ook net zo blij is met de producten.

Als je ooit vragen hebt, laat het gerust weten, we helpen je graag.

Geef je hond een knuffel van ons 🐶🐾

Alles was in orde!

5 maart 2026

Beste Glenn,

Dank je wel voor je bericht, dat doet ons echt plezier.

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. We hopen dat je hond ook een mooie ervaring heeft met de producten.

Als je ooit vragen hebt of iets wil delen, laat het gerust weten.

Geef je hond een knuffel van ons 🐶🐾

15 maart 2026

Beste Tine,

Dank je wel dat je even de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, dat waarderen we enorm.

Fijn dat alles snel bij je is aangekomen. Nu hopen we natuurlijk dat de producten zelf ook een mooie ondersteuning geven voor je hond.

Mocht je ooit vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, laat het gerust weten. We denken graag met je mee.

Een pootje terug voor je hond 🐾🐶