Banner for Purebob

Purebob Reviews 1.171

4,7

Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen... Toon meer

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE! Daarnaast weet ik... Toon meer

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt... Toon meer

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed geïnformeerd wat betreft het…

Goed geïnformeerd wat betreft het transport van het product…Snelle levering…Zeer beleefde bezorger

1 april 2026

Hi Mevrouw Vossen,

Dankjewel om dit te delen.

Dit is precies de ervaring die we voor elke klant willen neerzetten. Duidelijke updates, snelle levering en een vlotte overdracht aan de deur. Wanneer alles zo samenkomt, voelt het gewoon goed.

Fijn om te horen dat alles zo mooi is verlopen bij jou.

Als je ooit vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Een knuffel voor je hond van ons 🐶💛

Team Bobiotics

Snelle verzending. Nog geen idee of product werkt

Uiterst snelle verzending. Ik kocht de anti-jeuk snoepjes. Voorlopig 4 sterren want kan de werking nog niet beoordelen

31 maart 2026

Hi Veronique,

Dankjewel om dit te delen.

Fijn om te horen dat alles snel geleverd is, dat is alvast een mooie start. Nu is het afwachten wat de Anti-Jeuk snoepjes gaan doen.

Met de Anti-Jeuk snoepjes zie je het verschil vaak na een periode van consequent gebruik. Dat is meestal het moment waarop het begint te veranderen.

Als je onderweg vragen hebt, laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Een knuffel voor je hond van ons 🐶💛

Super tevreden

Heel snelle levering.
Mijn honden vinden het heel lekker!

1 april 2026

Hi Lesley,

Dankjewel voor je mooie woorden, dat waarderen we enorm.

Snelle levering en honden die het meteen graag nemen, daar beginnen de echte resultaten.

Als ze het zo goed nemen, wordt consequent gebruik moeiteloos, en dat is precies wanneer je het echte verschil begint te zien.

Super om te horen dat je honden het zo goed opnemen.

Als je ooit vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Een knuffel voor je honden van ons 🐶💛

Hi Royale Kontich,

Dankjewel om dit te delen.

Zo’n duidelijk verschil merken is precies wat het dagelijks leven aangenamer maakt. Een frissere adem zorgt niet alleen voor je hond, maar maakt ook die fijne momenten samen nog leuker.

Dat is exact het resultaat waar we voor gaan.

Als je ooit vragen of twijfels hebt, laat het gerust weten, we helpen je altijd graag verder.

Een dikke knuffel voor je hond van ons 🐶💛

Te vrede

Snel bezorgd
Nu benieuwd naar de resultaat 🤞🏻

31 maart 2026

Hi Savage,

Dankjewel om dit te delen.

Fijn dat alles snel geleverd is, dat is alvast een goede start.

Nu begint het echte werk. Geef het even de tijd en blijf het consequent gebruiken, dan zie je meestal het verschil.

Als je onderweg vragen of twijfels hebt, laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Een zachte knuffel voor je hond van ons 🐶💛

Team Bobiotics

Sinds inname heeft onze hond geen last…

Sinds inname heeft onze hond geen last meer gehad van zijn anale klieren.
Hij vindt de snoepjes lekker.

Hi Isabelle,

Bedankt om dit met ons te delen.

Heel fijn om te horen dat je hond zich weer comfortabel voelt, dat is precies het verschil waar we op mikken.

En altijd mooi meegenomen als hij het ook nog lekker vindt 😊

Geef je hond een knuffel van ons.

Team Bobiotics

Doet wat het product aangeeft 👍

Heel tevreden onze Spike bijt of krabt niet meer aan zijn poten sinds hij dit neemt
Hopelijk duurt het voort en geraakt hij de zomer door dankzij jullie product

Hi Mieke,

Bedankt om dit met ons te delen.

Heel fijn om te horen dat Spike nu meer rust heeft en zijn pootjes met rust laat. Dat is precies het verschil waar we op mikken.

Onze Anti-Jeuk ondersteuning is ontwikkeld om de huid van binnenuit te kalmeren, dus mooi om te zien dat dit effect heeft bij hem.

We hopen dat dit zo blijft en dat hij de zomer goed doorkomt.

Geef Spike een knuffel van ons.

Team Bobiotics

Supersnelle levering en product dik in orde

Ja supersnel en precies wat hondje nodig had voor haar klacht. Daarna WhatsApp talk was fijne ervaring voor mij. Ik ga zeker opnieuw bestellen in toekomst. Tevreden.

Hi Martina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dat waarderen we echt.

Dat het echt verschil heeft gemaakt voor je hond is precies waar het om draait, daar doen we het voor.

En heel fijn om te horen dat ook het contact nadien goed aanvoelde, die persoonlijke ondersteuning vinden we minstens even belangrijk 😊

We staan voor je klaar wanneer je ons opnieuw nodig hebt.

Top!!

Top!!
Alles tijdig, correct en vriendelijk afgeleverd.

Hi Karin,

Heel fijn om te horen dat alles vlot en zoals het hoort is verlopen.

Dat is precies de ervaring waar we elke keer opnieuw voor gaan.

We staan voor je klaar wanneer je ons nodig hebt.

Professionele service

Zeer aangenaam contact, zeer goede opvolging. We zijn gestart met de brokjes tegen stress, je voelt dat dir een professioneel bedrijf is met een ♥️ voor dieren.

Hi Claudia,

Bedankt voor je lieve woorden, dat betekent echt veel voor ons.

Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad van begin tot eind, dat is precies waarom we dit doen.

We hopen dat de stressondersteuning voor meer rust en ontspanning zorgt 🤞

Team Bobiotics

S'avonds besteld keurig de zelfde avond…

S'avonds besteld keurig de zelfde avond antwoord gekregen en met 3 dagen al ontvangen

24 maart 2026

Hi Carla,

Bedankt voor je lieve woorden, dat betekent echt veel voor ons.

Fijn om te horen dat alles zo vlot en snel verlopen is, dat is precies waarom we dit doen.

We hopen dat je hondje er volop van geniet 🤞

Geef hem of haar een knuffel van ons 🐶💛

Goede service super

26 maart 2026

Hi Sylvia,

Bedankt voor je mooie woorden, dat waarderen we echt.

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is, dat is precies waar we elke dag voor gaan.

Als je ooit vragen hebt, laat het gerust weten, we helpen je graag.

Hi Miranda,

Bedankt om dit te delen, dat waarderen we echt.

Dat is uiteindelijk waar het om draait, iets dat snel aankomt én ook echt verschil maakt. Fijn om te horen dat het zo goed werkt voor jullie.

Als je ooit vragen hebt of iets nodig hebt, laat het gerust weten, we helpen je graag.

Team Bobiotics

De service en levering zijn heel goed…

De service en levering zijn heel goed verlopen, pakje was hier vlug. Heb ook op al mijn vragen uitleg gekregen en heel vriendelijk. Nu nog even afwachten of de snoepjes goed helpen voor mijn hondje. De prijs valt ook heel goed mee aangezien die apoquel heel erg duur is. We zijn hier positief 👌

26 maart 2026

Hi Joke,

Bedankt om dit te delen, dat waarderen we echt enorm.

Heel fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je je goed begeleid voelde, dat is precies waar we voor staan.

We begrijpen heel goed dat je nu even afwacht hoe het verder evolueert. Bij dit soort klachten heeft het vaak wat tijd en consistent gebruik nodig voordat je echt verschil begint te zien.

Fijn ook dat je het als een toegankelijk alternatief ervaart, dat vinden wij zelf ook heel belangrijk.

We hopen dat je snel positieve veranderingen zal merken 🤞
Geef je hondje een knuffel van ons 🐶

Team Bobiotics

Super tevreden over de snelle levering!

Super tevreden over de snelle levering!
Dit is de tweede keer dat we bestellen bij Bobiotics, omdat we zo tevreden zijn over “ frisse adem “ .

Hi Anja,

Hartelijk bedankt voor je mooie review, dat betekent echt veel voor ons.

Voor een tweede keer bestellen en zien dat “Frisse Adem” goed werkt, dat is precies wat we zo graag horen. Dat is het resultaat waar elke hondenbaas op hoopt.

We zijn ook heel blij om te horen dat alles opnieuw snel en vlot is verlopen.

Mocht je ooit vragen hebben, laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Team Bobiotics

Over het product zelf kan ik nog niets…

Over het product zelf kan ik nog niets zeggen, gezien ik het nog maar net heb ontvangen. Maar de levering was correct en snel. Waarvoor dank

Hi Tom,

Bedankt voor je review en om de tijd te nemen om je eerste indruk met ons te delen.

Fijn om te horen dat de levering correct en snel is verlopen, dat vinden we erg belangrijk. We begrijpen uiteraard dat het nog wat vroeg is om het product zelf te beoordelen, en we waarderen het dat je toch al je ervaring tot nu toe deelt.

Bij de meeste honden duurt het ongeveer 4 tot 6 weken van consequent gebruik voordat je duidelijke resultaten begint te zien, omdat het lichaam tijd nodig heeft om van binnenuit te reageren en terug in balans te komen.

We hopen dat je snel positieve veranderingen zal merken.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben of wat extra advies wensen over het gebruik, laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Perfect

Perfect. Werkt top bij onze Jip. Tanden zien er beter uit en haar adem is fris.Prijs is heel goed voor dit product.

6 maart 2026

Hi Monique,

Bedankt voor je mooie review, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Heel fijn om te horen dat je al verbetering ziet in Jip haar tanden en dat haar adem frisser is. Dat is precies het resultaat waar we naar streven, dus super om te horen dat het zo goed werkt voor haar.

We vinden het ook heel fijn om te horen dat je de prijs als goed ervaart. We steken veel zorg in het ontwikkelen van een product dat echt resultaat geeft, maar tegelijk eerlijk geprijsd blijft, dus dat betekent veel voor ons.

Mocht je ooit vragen of twijfels hebben, laat het gerust weten, we helpen je graag.

Geef Jip een warme knuffel van ons 🐶

Team Bobiotics

Heel vriendelijke benadering en zeer…

Heel vriendelijke benadering en zeer goede service! Topproducten!

24 maart 2026

Beste Martine,

Bedankt voor je mooie woorden

Het doet ons echt plezier om te horen dat je onze service en producten zo positief ervaart, daar zetten we ons elke dag voor in 😊

Fijn dat we je hebben kunnen helpen, dat betekent veel voor ons

Als je ooit vragen of twijfels hebt, laat het gerust weten, we helpen je graag

Geef je hondje een dikke knuffel van ons 🐶💛
Team Bobiotics

Ik heb verschillende producten…

Ik heb verschillende producten besteld,vr de slechte adem(daar eten ze NIETvan,jeuksnoepjes:alleen onze jack russels eten die onze rottwheiler NIET,net zoals vr de gewrichten !dus hopelijk wennen ze a d smaken!

23 maart 2026

Beste Nadine,

Bedankt voor je review.

Wat je beschrijft zien we vaker: sommige honden zijn in het begin wat kieskeurig met nieuwe smaken. Fijn om te horen dat je Jack Russells de snoepjes wel goed accepteren, dat is al een mooie eerste stap 😊

Bij veel honden zie je dat ze na een korte gewenningsperiode de smaak beginnen te accepteren. Wat vaak helpt, is om de snoepjes in kleinere stukjes te breken of te mengen met hun gewone voeding.

We hopen dat ze er binnenkort ook van beginnen te genieten 🐾

Als we ergens in kunnen meedenken, laat het gerust weten.

Geef ze een knuffel van ons 🐶💛
Team Bobiotics

Nog te kort gebruikt maar het valt in de smaak

Nog geen idee of de tandplak zal minderen maar onze hond lust het en dat is al heel veel. Normaal weigert hij elk supplement in zijn eten. Hij krijgt het nog maar een week dus we zijn in blijde verwachting van wittere tandjes.

23 maart 2026

Beste Inge,

Bedankt voor je mooie review

Super fijn om te horen dat je hond het zo goed accepteert, zeker als hij normaal supplementen weigert. Dat is al een hele mooie eerste stap 😊

Met dagelijks gebruik ga je dit meestal stap voor stap beginnen zien verbeteren, dus we duimen mee voor stralend witte tandjes binnenkort 🐾

Geef je hondje een dikke knuffel van ons 🐶💛