PurelighthealersReviews

1. Astroloog
  2. Beoefenaar van holistische geneeskunde

PureLightHealers is a transformative space where spirituality & holistic health come together. We offer astrology readings, human design reports, holistic health coaching & more is coming. Our approach combines traditional astrological principles with a modern, practical perspective, making complex cosmic patterns easier to understand and apply in everyday life. Each reading is tailored to the individual, offering meaningful reflections rather than generic predictions. We work with clients worldwide and aim to create a supportive, grounded space where people can gain perspective, reconnect with themselves, and make more confident life decisions.

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Purelighthealers

Isa, je hebt me al enorm geholpen en enorm veel inzichten gegeven tegenover mezelf maar ook mijn leven. Je bent een prachtige persoon vanbinnen en vanbuiten en dat straalt jou werk uit! Je bent heel open en toegankelijk, wat het voor mij heel comfortabel maakt om me open te stellen en om mezelf te zijn. Ook zeg je waar het op staat, wat ik soms enorm nodig heb! Je hebt echt mijn leven veranderd, waarvoor enorm veel dank!!! Ik zou iedereen aanraden bij jou een sessie te boeken!!

15 augustus 2025

Het is een ongelofelijke ervaring

Het is een ongelofelijke ervaring
zeker een aanrader voor iedereen
Het is een heel uitgebreid verslag
waar enorm veel tijd is aanbesteed
Het is zo leerzaam
Je ontdekt zoveel dat je sterker in het leven staat
Bedankt Isa voor al je tijd en ervaring met mij te delen

2 juli 2026

Een heel fijne ervaring bij Isa van…

Een heel fijne ervaring bij Isa van PureLightHealers. Een warm en oprecht persoon die een bijzonder accurate horoscooplezing gaf. De sessie voelde als een mooie bevestiging en bood tegelijk een duidelijke handleiding om mezelf beter te begrijpen. Heel inspirerend en absoluut een aanrader! 🙌

28 juni 2026

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij…

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij Isa terecht ben gekomen. Wat haar werk voor mij zo bijzonder maakt, is dat ze niet zomaar antwoorden geeft, maar je helpt om jezelf beter te begrijpen. Ze biedt inzichten, maar ook concrete handvatten waarmee je verder kunt in je eigen groei en ontwikkeling.

Tijdens onze gesprekken voelde ik me gehoord, begrepen en gerespecteerd. Isa kijkt niet alleen naar de situatie zelf, maar helpt je ook om patronen, gevoelens en overtuigingen bij jezelf te herkennen. Daardoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en leer je sterker in je eigen kracht te staan.

Wat ik vooral waardeer, is dat ze je niet afhankelijk maakt van haar begeleiding, maar je juist aanmoedigt om zelfbewuster en zelfstandiger keuzes te maken. Haar inzichten hebben me geholpen om anders naar mezelf, relaties en het leven te kijken.

Een warme, professionele en oprechte begeleiding die ik van harte kan aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer zelfinzicht, persoonlijke groei en innerlijke rust.

7 juni 2026

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden . Het is een heel uitgebreid verslag en heel leerzaam over jezelf . Je leert jezelf beter kennen en het laat je ook eens nadenken over jezelf wat we eigelijk veel te weinig doen . Je ontdekt zoveel meer waardoor je sterker in het leven zal staan . Een echte aanrader !!

12 mei 2026

Isa doet astrologie op een unieke…

Isa doet astrologie op een unieke manier, niet zoals de westerse astrologie die de meeste kennen. De plaatsingen waren anders dan ik gewend was met de westerse astrologie maar ze resoneren zo veel sterker. Dit zorgt er namelijk voor dat de reading enorm duidelijk, praktisch & herleesbaar is voor de rest van mijn leven. Ik heb mij nooit zo begrepen gevoeld. Ik wens iedereen deze inzichten toe, iets dat je voor altijd kan meedragen.

24 mei 2025

Dankbaar

Isa, wat een prachtige werk heb je geleverd. Ik heb 3 mooie en leerzame gidsen van je mogen ontvangen. Mijn zielenmissie, liefdesgids en carrière gids. Ik ben zeer tevreden en voor het eerst kon ik eindelijk mezelf begrijpen en zag ik ook een spiegel waar ik zonder angst naar kon kijken. Zoveel informatie dat je meegeeft, en was me zeker het geld meer dan waard. Dankjewel mooie ziel.
Sam.

24 mei 2026

Isa is n heel oprecht persoon die werkt met eerlijke prijzen en heel sterk is in zielsmissies en vooral heel begaan met de gezondheid van iedereen.

Isa heeft in alle openheid en eerlijkheid haar eigen levensverhaal verteld op haar website, waardoor mensen zich in haar verhaal kunnen terugvinden en misschien nu sneller de drempel kunnen oversteken of zich sterker voelen in wie ze zijn!
Ook door haar eigen spirituele reis te maken heeft ze zoveel kennis & ervaring opgedaan...ik ben heel blij met mijn "zielsmissie" die ik door haar heb laten maken door mijn exact geboorte uur/datum te geven, wow, zo'n uitvoerig en diepgaande uitleg....ik ben er nog steeds mee bezig om te lezen, heel veel dingen zijn zo precies, onvoorstelbaar, ook de struggels uit vorige levens kan ik nu beter plaatsen, en vooral de "geboortehoroscoop" vind ik zo interessant ivm ascendant, maan-/zonnestand etc. en dit alles aan een eerlijke prijs. Echte aanrader!
Ook de holistische supplementengids die ik heb gekocht is n waardevolle aankoop.
Ze is een heel eerlijk en oprecht persoon, dat het universum 💫 haar verder mee mag begeleiden naar nog zovele mooie zielsreizen!
Ook nog n dikke pluim👍voor jou prachtige website Isa!
Dankjewel,
Heidi