Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk oplevelse. Herlig kommunikation med Kenneth. Lækker egetræshylde og meget hurtig levering. Vi kommer til at handle her igen 😍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man bliver glad af at handle med PureTime. Rar, venlig og imødekommende tone, og sandelig også en håndskrevet personlig hilsen ved modtagelsen. Der er bare så dejligt. Lige så godt som personlig betje... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse med Putetime. Servicen var fremragende, leveringen kom til tiden, alt var godt pakket, og træet var fejlfrit. Jeg var særligt imponeret over vejledninge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og personlig betjening. Ejer var hurtig til at rette/tilegne bestillingen til det bedste egnede produkt farvemæssigt, da vi var i tvivl om farverne. God kommunikation hele vejen igennem og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

PureTime sælger unikke og lækre produkter i træ med en rigtig lækker finish - og flere af tingene er eget design og produceret i EU af lokalt egetræ. Du kan både finde træknager, svævehylder, vintønder, diverse holdere, vægure og meget andet.

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en super god oplevelse med at…

Tak for en super god oplevelse med at handle hos dig.
Virkelig hurtig ekspedition og super flotte veludførte hylder!!
Min håndværker kæreste roser dig fordi hullerne på 40 cm hylden sidder præcis med 30 cm mellemrum.
Jeg kommer helt sikkert til, at anbefale dig vidt og bredt.
Og når/hvis jeg mangler flere hylder eller andet, vender jeg tilbage.

21 november 2023

Hej Bettina

Mange tak for dine ord. Det er altid rart at vide, at man gør det godt, og professionel anerkendelse får jeg ikke så tit 😉

Min snedker og jeg er meget ærekære med kvaliteten, så det er fedt, når nogen lægger mærke til det.

Alt er super godt

Super god service, lækre produkter og hurtig levering

15 november 2023

Hej Eva

Alt er bestemt også godt ved din anmeldelse 😉 Mange tak for de flotte ord.

5 + stjerner

Jeg har i dag modtaget mine bestilte svævehylder fra puretime og de er SÅ flotte! Nem og forståelig hjemmeside og hurtig levering! Herhjemme i Hillerød er det ikke sidste gang at vi har handlet ved puretime, vi er er vilde med designet og HELE holdet bag den lille virksomhed 😂

En varm anbefaling herfra 🌸

5 november 2023

Hej Sandra

På vegne af hele holdet bag PureTime vil jeg gerne takke for de flotte ord - og I skal være velkomne igen en anden gang 😉

Flot træsrbejde

Svævehylder købt. Meget flot træarbejde til en fornuftig pris. Hurtig levering oveni😀

20 oktober 2023

Hej Hikkeman

Tak for de rosende ord - jeg er glad for, at du er tilfreds med det hele 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og personlig betjening!

Super god og personlig betjening!
Jeg har både talt med Kenneth i telefon, og efterfølgende mailet med ham, hvilket var en rigtig god oplevelse, han var venlig, og meget kompetent. Varerne blev leveret dagen efter jeg havde lagt ordren. Varerne (i dette tilfælde svævehylder i eg) er i et lækkert design, massiv Ege træ, og med en super finish.
For at gøre købt oplevelsen endnu bedre, lå der et håndskrevet postkort sammen med hylderne.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos PureTime, og kan varmt anbefale andre at handle der.

19 oktober 2023

Hej Malene

Mange tak for din fine og omfangsrige anmeldelse - den er jeg rigtig glad for - og du skal være hjertelig velkommen en anden gang.

Super godt betjening

Super godt betjening, informationsmails undervejs til at følge ordren og super flot produkt, der kom kort efter bestilling!
Kan klart anbefale Puretime!

18 oktober 2023

Hej Ida

Jeg elsker, når tilfredse kunder anbefaler min lille butik. Tak for de fine ord 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og flot produkt!

3 oktober 2023

Hej Emma

Jeg er glad for, at du er tilfreds. Tak fordi du tog dig tid til at bedømme din købsoplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sødt firma Dejligt produkt God…

Sødt firma Dejligt produkt God behandling

5 oktober 2023

Hej Søren

Mange tak for alt fem stjerner. Det er betyder rigtig meget for en lille virksomhed som min 👍

Mega god kvalitet

Har bestilt fire knage og en hylde. Meget smukt udført - og meget hurtig levering

22 september 2023

Hej Tanja

Tak fordi du tog dig tid til at give din feedback og anmeldelse, det er jeg rigtig glad for 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse, med god service

Vi har handlet svævehylder før hos puretime.
Et fantastisk flot produkt, samt en super god kundeservice og hurtig levering.
Et godt sted at handle.

7 augustus 2023

Hej Henrik

Tak for alle stjernerne - dem sætter jeg stor pris på 🙏

God fornøjelse med hylden - og måske på gensyn 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super kvalitet og fantastisk service

Vi har handlet svævehylder ved Puretime flere gange, og har være MEGET tilfreds med hylderne. De lever helt op til beskrivelserne og er meget flotte på vores væg.
Vi har desuden fået meget god kundeservice og hurtig levering.

Vi anbefalter firmaet meget varms.

29 juni 2023

Hej Charlotte

Mange tak for din dejlige feedback, og I skal være hjertelig velkommen en anden gang 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Over forventet niveau af service

Over forventet niveau af service, hurtig levering og rigtig fint produkt.

Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale.

6 juli 2023

Hej Anne

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme din købsoplevelse og produktet - jeg er rigtig glad for alle 5 stjerner :)

Hurtig levering, god kundeservice

19 juni 2023

Hej Martin

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback - det betyder rigtig meget for mig 💪

Knager

Meget posivit køb’s forløb , utrolig flotte knager som kom ganske få dage efter bestillingen, de er bare perfekte, hele forløbet har bestemt været til 10 stjerner

6 juni 2023

Hej Poul Erik

Mange tak for de flotte ord 🙏 Jeg er glad for, at du kan li' Aivars-knagerne 😉

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice og hjælp fra Kenneth. Der var mulighed for at jeg kunne få de mål jeg stod og manglede. Produkterne er kommet i dag og kvaliteten er i top!

25 mei 2023

Hej Melanie

Det var en fornøjelse! Det er altid spændende at lave specialbestillinger - jeg håber, du bliver glad for dem 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt købsoplevelse og produkt i god…

Perfekt købsoplevelse og produkt i god kvalitet. Hyggeligt med beskeder fra ejeren Kenneth 🙂

6 mei 2023

Hej Mikkel

Jeg er glad for, du er tilfreds med både oplevelse, produkt og besked 😄

Fantastisk købsoplevelse

Levering og produktet er som lovet og forventet, men den personlige hilsen i pakken varmer og man føler virkelig man gør en forskel for firmaet man har handlet ved.

25 april 2023

Hej Anders

Mange tak for de dejlige ord - du gør i hvert fald en forskel for min lille forretning 😀

Kæmpe anbefaling!

Sikke en fantastisk, lille webshop! Både ur og skilte er så flotte og af virkelig høj kvalitet, fint og forsvarligt pakket ind og med en sød, personlig besked. Det hele blev ekspederet lynhurtigt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handlede hos PureTime 👍🏻

21 april 2023

Hej Julia

Det er sådan en anmeldelse, der gør dagen ekstra god - og du skal være hjertelig velkommen i shoppen en anden gang 😊

Fin og hurtig levering

18 april 2023

Hej Jane

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme købsoplevelsen - det er jeg glad for.

Kenneth - PureTime

Lees meer over geverifieerde reviews.