Helt igennem fantastisk oplevelse. Herlig kommunikation med Kenneth. Lækker egetræshylde og meget hurtig levering. Vi kommer til at handle her igen 😍
Bedrijf heeft geantwoord
Man bliver glad af at handle med PureTime. Rar, venlig og imødekommende tone, og sandelig også en håndskrevet personlig hilsen ved modtagelsen. Der er bare så dejligt. Lige så godt som personlig betje... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse med Putetime. Servicen var fremragende, leveringen kom til tiden, alt var godt pakket, og træet var fejlfrit. Jeg var særligt imponeret over vejledninge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god og personlig betjening. Ejer var hurtig til at rette/tilegne bestillingen til det bedste egnede produkt farvemæssigt, da vi var i tvivl om farverne. God kommunikation hele vejen igennem og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PureTime sælger unikke og lækre produkter i træ med en rigtig lækker finish - og flere af tingene er eget design og produceret i EU af lokalt egetræ. Du kan både finde træknager, svævehylder, vintønder, diverse holdere, vægure og meget andet.
Skovsgårdsvej 30, 8362, Hørning, Denemarken
Jeg tror aldrig jeg har haft så god en oplevelse med at shoppe online. Produkterne er af enorm god kvalitet og håndværk men til en billig pris. Pakken kom endda med et håndskrevet kort.
Da jeg henvendte mig med et spørgsmål vedrørende betalingen, fik jeg svar stort set med det samme, endda på en lørdag aften.
Jeg ville helt klart anbefale PureTime og jeg kommer uden tvivl til at købe derfra igen.

Antwoord van PureTime
Lækre produkter og fantastisk god og personlig kundeservice!
Kenneth var lynhurtig til at kontakte mig ang. en mindre forglemmelse af noget tilbehør til min ordre, hvilket han tilbød at eftersende - endda før jeg modtog pakken. Derudover kontaktede jeg ham på en søndag ang. et spørgsmål om en af mine varer, hvilket han også vendte tilbage på med det samme.
Stor anbefaling af PureTime herfra!

Antwoord van PureTime
Det er en spændende oplevelse at blive præsenteret for produkterne på PureTime´s hjemmeside. Ærlig fortælling om træet der er forarbejdet til smukke, enkle produkter.
Jeg kan godt lide tanken om bæredygtighed, som blandt andet kommer til udtræk i brugen af genbrugsemballage. Hurtig levering med en personlig hilsen gjorde mig rigtig glad.

Antwoord van PureTime
Hurtig afsendelse og levering og uret er super fint😊

Antwoord van PureTime
Jeg er vild med det lille toiletskilt. Så fint. Jeg vil helt klart anbefale Puretime👌😊
Det dobbeltklæbende tape sidder dog lidt langt fra hinanden til at blive monteret på min dør, så måske det ville være bedre at levere dem med løst, så man selv kan montere🤗
/Lene

Antwoord van PureTime
Det var tiden værd at lede efter det helt rigtige ur.
Det er lige så smukt som jeg forestillede mig.
Hurtig levering og god information undervejs.
Kan kun anbefale Puretime
Hanne

Antwoord van PureTime
God leverings tid. Nem at sætte op og helt vildt flotte!
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van PureTime
Det er så dejligt at modtage produkter fra puretime, du mærker med det samme at kvaliteten er i top og så er servicen og hele købsoplevelsen bare fantastisk god!
Glæder mig til at handle igen!

Antwoord van PureTime
Via en googlesøgning fandt jeg nogle fine hylder på puretime, som jeg købte. Jeg forventede blot den almindelige online oplevelse og service med standardiserede bekræftelses- og forsendelsesmail, så jeg blev utroligt positivt overrasket over de sjove og personlige e-mails som Kenneth sender ud fra sin webshop, man fornemmer virkelig personen bag og sikke en skøn oplevelse, som bestemt giver mig lyst til at shoppe mere hos puretime. Varen blev sendt utrolig hurtigt og kvaliteten var i top. Tilmed lå der et håndskrevet kort med en humoristisk hilsen skrevet personligt til mig - rigtig hyggeligt!
Til sidst vil jeg blot nævne hvor stor pris jeg sætter på Kenneths fokus på genbrug i forsendelsesmaterialet.
Tak for oplevelsen Kenneth.

Antwoord van PureTime
Hurtig og sikkert køb og levering. Lækkert produkt, svarede fuldt til forventning. Godt pakket, og med lille hyggelig personlig hilsen.

Antwoord van PureTime
Hvilken Webshop pakker vare søndag aften. Jo det gjorde Pure Time, 3 timer efter jeg placerede ordren på 2 Strangway svævehylder i eg. Svævehylder flotte or pynter gevaldigt. Prikken over i'et var et vedlagt håndskrevet kort fra Pure Time.

Antwoord van PureTime
Overskuelig hjemmeside hvor det er nemt at handle. Løbende besked om hvor langt ordren er kommet. Der var hurtig ekspedition. Har købt både et ur og en svævehylde. Begge med flot finish.

Antwoord van PureTime
Super flot ur i lækkert design.
Mega sjove og personlige mails i processen efter bestilling og frem til modtagelse af varen. Det var en fornøjelse. Vil helt sikkert kigge igen hvis vi skal skifte andre ting hjemme

Antwoord van PureTime
God handel, hurtig afsendelse og flotte hylder. Tak for det!

Antwoord van PureTime
Jeg har købt to svævehylder, som passer perfekt som sengeborde. Produktet er lækkert, betjeningen hurtig og venlig. Kan anbefales

Antwoord van PureTime
Hurtig, personlig og kompetent ordrebehandling og super hurtig levering. Flot ur.

Antwoord van PureTime
En så positiv oplevelse på alle måde (-;
Fik følelsen af en personlig betjening grundet ejers tilbagemelding omkring levering og håndskrevet lille julehilsen.
OG vigtigst 😀 super lækkert produkt
Tak

Antwoord van PureTime
Lees meer over geverifieerde reviews.