dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Zamówienie było opłacone z góry nie otrzymałam jedzenia a na stronie wyskoczyło że jedzenie zostało dostarczone. po kontakcie z kurierem otrzymałam informację że jedzenie zostało utylizowane i było z... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Geschreven door het bedrijf
Wrocław, Polen
Vraagt klanten om een review
Nie polecam pyszne pl. na początku pomimo informacji od restauracji że jedzenie będzie za 1,5 h. Przez 50 min pokazuje że będzie 50 min wcześniej, mija ten czasa oni piszą że jeszcze 51 min, to wielkie kłamstwo i oszustwo

Antwoord van Pyszne.pl
Bardzo słaba aplikacja, tragicznie funkcjonuje, zero wsparcia w przypadku problemów z zamówieniem, dla nich nie ma problemu czy dostawca będzie po 5 godzinach czy 24, bo przecież finalnie był pod adresem :D zwrot pieniedzy? zapomnij, oni musza zapytać o zgode restauracji która nie potrafi dostarczyc w przyzwoitym czasie jedzenia. za nic nie biorą odpowiedzialności, ale za to zawsze możesz popisać z botem XD
Któryś raz z kolei podczas zamawiania pisało 15 do 35 min po czym po zapłacie wskoczyło 58 min nie polecam naciągacze brak kontaktu nędza

Antwoord van Pyszne.pl
Dziadostwo, jedzenie zamówione przez aplikację dostarczane jest po 2.5h mimo, że resteracja gwarantowała dostawę w 40 minut. Telefon do restauracji wykonany, tłumaczenie, że dużo zamówień i się nie wyrabiają. A pyszne ma to w d... Złożona reklamacja dają jakiś dziadowski kod 10% do wykorzystania przez tydzień,lepsze kody dają tak bez okazji, na kolejnego e-maila już pyszne nie potrafi odpowiedzieć przez miesiąc. Lepiej wybierać UBER ETS albo GLOVO tak Chodzież ktoś bierze odpowiedzialność za resteracja z którymi współpracują.

Antwoord van Pyszne.pl
Zapłaciłem za zamówienie, nie dostałem potwierdzenia przez 10 minut, więc zamówiłem gdzie indziej. Napisałem w międzyczasie do obsługi, ale oczywiście przez asystenta się nie da skontaktować z obsługą pyszne.pl, więc finalnie skończyłem z dwoma zamówieniami.
Zdecydowanie nie polecam usług. Znacznie lepiej radzi sobie glovo lub wolt.

Antwoord van Pyszne.pl
Pyszne.pl jest świetną platformą. Mam bardzo dobre doświadczenia. Chętnie z niej korzystam a robię to często, jestem bardzo zadowolona.

Antwoord van Pyszne.pl
W piątek zamówiłem Kebaba, zapłacilem, nigdy do mnie nie dotarł, a teraz piszę z wiryualnym asystentem obsługi klienta i przeprasza, ale moze pomoc w zamówieniach zlozonych w ciagu ostatnich 24 godzin ostatni raz korzystam z tej aplikacji

Antwoord van Pyszne.pl
Na 10 składanych zamówień na pyszne.pl statystycznie 1 przyjeżdża na czas. Brak systemu do reklamacji nawet w przypadku opóźnień typu 1.5h +

Antwoord van Pyszne.pl
Szeroka oferta jest niewątpliwie zaletą. Natomiast aplikacja jest gorsza niż kiedyś - wymusza podawanie danych przy opiniach, również przy tej - powinna być możliwość używania pseudonimów, jak kiedyś.Opinie w aplikacji podawane są jako średnie, bez konkretnych uwag klientów, jak kiedyś. Nie ma punktów, które można było w przeszłości wymieniać przy zakupie potraw. W konsekwencji korzystam także z innych usług dostawczych, na szczęście konkurencja jest spora

Antwoord van Pyszne.pl
Platforma działa tragicznie i jest droga. Nie potrafiła mnie poinformować, że moje zamówienie zostało anulowane przez kuriera. W ramach „rekompensaty” przyznała mi kod na 10% rabatu, ważny kilka dni. Śmiech na sali. Polecam usunąć konto zarówno tu jak i na glovo.

Antwoord van Pyszne.pl
zamowilem z narzyczona zestaw z kfc przez pyszne.pl byl to spory zestaw wiec bylismy gotowi na dluzsze czekanie ale nie myslelismy ze o kolo godzinie 18:32 , "dostarczyli zamowienie" nikt nie dzwonil do domofonu mapa az do 18:32 pokazywala ze dopiero zamowienie jest odbierane jeszcze zeby napluc nam na morde kiedy dzwonilem do suportu bot realnie nam powiedzial ze pomoc mozna uzyskac na stronie internetowej(na stronie pisze ze infolinia jest od 9-20/7) nie polecam tej wrecz mozna powiedziec chujowej aplikacji nigdy wiecej nie dostana odemnie ani jednego grosza

Antwoord van Pyszne.pl
Wszystko ok dopóki nie ma żadnego problemu. Np. nie wiadomo gdzie zamówienie, problem z płatnością itp.

Dostawa przy zamówieniu 20-40 min. Po złożeniu zamówienia dostawa 1,5 h 😢