Quad Lock aangeschaft voor het navigeren op de motor omdat de communicatie tussen mijn mobiel (A56) en de TomTom Rider 550 gebrekkig was en vaak niet functioneerde. Duidelijke handleidingen waardoor b... Toon meer
Ik gebruik enige tijd quad look producten en ben heel tevreden over hun spullen. Ik had laatst helaas hoes van telefoon waarvan de magnetische ring eraf kwam en heb ze doorgegeven zonder enige problee... Toon meer
Ik heb een aantal weken een bestelling gedaan, maar deze is niet bezorgd door DHL. Zij zeggen dat de ontvanger verhuisd of onbekend is terwijl de adresgegevens gewoon kloppen. Nu is het pakketje reto... Toon meer
Product is top, maar ging binnen de 5 dagen geleverd worden. Dit was 8 dagen geleden. Geen zicht op wanneer hij zou aankomen of wie hem brengt, het hele leveringsprocess is echt een ramp. Heb ondertus... Toon meer
Quad Lock® is the strongest and most secure mounting system in the world that integrates your smartphone into an active lifestyle. The unique approach of integrating the mounting interface into a slim and durable everyday case allows the Quad Lock® mounts to be much smaller than any other mount on the market.
Como Centre, Level 3 Suite 6A 620 Chapel St, South Yarra VIC 3141 Australia, 3141, Prahran, Australië
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prachtig systeem
Al geruime tijd in gebruik en werkt functioneel
Dit is een top product een aanrader voor ieder toestel 👌🏾
Ik gebruik Quadlock nu zo’n twee jaar op de motor en het werkt heel makkelijk. Helaas is bij mijn iPhones de camera twee keer defect gegaan door trillingen. Onlangs heb ik de dampener aangeschaft. Ziet er degelijk uit en de telefoon beweegt keurig mee als ik rijd. Ik gebruik de quadlock ook op mijn golf trolley en racefiets. Top!
Een prima systeem om mijn mobiel veilig te gebruiken op de motor, auto en fiets. Top systeem!!
Ik gebruik de producten van Quadlock al enige jaren en heb nog nooit problemen gehad. Ik heb de houder voor in de auto op de motor en ook sinds kort de shockabsorver voor de motor. Heerlijk rustig navigatiebeeld voor elk wegdek zonder trillen.
Voor de Nederlandse kijkers, een zeer betrouwbare site. Heb al veel producten van hun voor zowel de auto, fiets en voor het lopen.
Kort weg geweldige producten

Antwoord van Quad Lock
ROMMEL! KOOP HET NIET - GELD WEG EN HEEL VEEL ERGERNIS - DIREKT UIT DE VERPAKKING AL VASTGELOPEN