100% ok, zowel voor de Vale-muts als leveringstermijn. Zie jullie graag terug.

Mijn bestelling werd geleverd op het beloofde tijdstip en ik werd goed op de hoogte gehouden.

1. Motorsportwinkel

Racing Fashion is a dynamic team wanting the best for the customers. We offers a wide range of product : Auto, Karting, Racewear, F1 store, F1 merchandising, goodies and much more! Based on our close collaboration with FreeM, we can also offer full customized suits & shoes. In addition, we have two physical stores in Belgium: - one in Eupen near the German and Dutch border. - one in Kortrijk near the French border This way, you have the possibility to physically see all the products we offer you! Régis, Lili and the rest of the team are always available for any question (info@racing-fashion.com)

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Antwoord van racing-fashion.com

Dank je wel voor je review, Ashley! 🌟 Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. Tot de volgende keer! 🚗😊

Super

Super! Bedankt voor de goede service.

24 november 2025

Antwoord van racing-fashion.com

Bedankt voor je positieve review! 🌟 Fijn dat je tevreden bent met onze service. 🚗😊

Alles mooi in orde

Alles mooi in orde

7 november 2025

Antwoord van racing-fashion.com

Bedankt voor uw reactie! 😊" Alles mooi en in orde" horen we graag. Tot de volgende keer! 🚗✨

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle levering! Ik had een helm besteld, maar vergeten om te betalen. Contacteren gaat ook vlot en ik werd snel geïnformeerd dat ik nog moest betalen. Na het betalen was het al de volgende dag geleverd!

Helm is van goeie kwaliteit en gunstig prijs.

22 oktober 2025

Antwoord van racing-fashion.com

Dank je wel voor je uitgebreide review! 🌟 Fijn om te horen dat onze service soepel verliep en dat je tevreden bent met de helm en de prijs. Veel plezier ermee en graag tot een volgende bestelling! 🏁😊

100% ok

100% ok, zowel voor de Vale-muts als leveringstermijn.
Zie jullie graag terug.

7 maart 2025

Bedankt voor je positieve review! 🌟Tot de volgende keer! 😊🏁

Good quality and communication

Good quality and communication, thank you!

28 september 2024

Antwoord van racing-fashion.com

Thank you for the kind words! 😊 We're glad you were happy with the quality and communication. If you need anything else, feel free to reach out. 🏎️👍

Correcte en stipte levering

7 september 2023

Antwoord van racing-fashion.com

Dank je wel voor de geweldige 5-sterren beoordeling! Als je in de toekomst meer karting- en motorsportartikelen nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankopen!

Snelle levering.

18 juni 2023

Antwoord van racing-fashion.com

Dankjewel voor je geweldige beoordeling! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze online winkel. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en het doet ons goed te horen dat de levering snel was. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Bedankt!

Perfect

Helemaal top!, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Volledig betrouwbaar! Race uitrusting bestel je bij racing fashion!

28 april 2023

Antwoord van racing-fashion.com

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je zeer tevreden bent met onze snelle levering en de uitstekende kwaliteit van onze race-uitrusting. Bij Racing Fashion hechten we veel belang aan betrouwbaarheid en streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Antwoord van racing-fashion.com

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid van verzending en dat je je bestelling op tijd hebt ontvangen. We doen ons best om onze verzendingen zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken, zodat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons!

goede, snelle service

Heel betrouwbaar en snelle bezorging.
Persoonlijk vond ik de prijs wel hoog maar dat zal wel aan mij liggen

30 januari 2023

Antwoord van racing-fashion.com

Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle bezorging. Wat betreft de prijs, begrijpen we dat dit subjectief kan zijn en afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en budgetten. We doen echter ons best om onze prijzen zo eerlijk en concurrerend mogelijk te houden, terwijl we toch hoogwaardige producten en service bieden. Bedankt voor je vertrouwen in ons en we hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn.

Top support

Top support, goede materialen, snelle levering!

11 januari 2023

Antwoord van racing-fashion.com

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze support, de kwaliteit van onze materialen en de snelle levering van je bestelling. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons!

Balaclava Sparco

1ste keer iets besteld bij Racing Fashion(balaclava van Sparco).13 euro maar,zeer goede kwaliteit!Voert goed zweet af van het hoofd,alleen had de naad iets platter mogen zijn.Maar nu ben ik aan het muggeziften,voor 13 euro is dit een topkoop.Zeer zachte en aangename stof om te dragen,ook uren na mekaar.Let wel,ik gebruik deze voor het motorrijden,hoe het zit als je er mee kart,weet ik niet.Zeer,zeer,zeer snelle levering!!Ik zal in de toekomst hier nog zeker dingen bestellen.

23 november 2022

Antwoord van racing-fashion.com

Thanks a lot for this feedback 🙏