5 mei 2026 een gepersonaliseerd glas besteld, echter een maand later nig niks ontvangen en wordt gezegd dat ons adres niet bereikbaar is wegens werkzaamheden. Echter alle andere bezorgers bezorgen wel... Toon meer
Ik heb een goeie ervaring met deze site. Zo verzenden ze erg snel. Wel vind ik de prijs-kwaliteitverhouding niet helemaal kloppend. Bij mijn product was het gepersonaliseerde gedeelte niet volledig go... Toon meer
Bestelling beschadigd ontvangen en daarna compleet genegeerd door de klantenservice. Mijn gepersonaliseerde poster arriveerde gekreukt en niet bruikbaar als cadeau. Klacht ingediend op 12 mei, ve... Toon meer
Bestel hier niet!! 2 weken voor de kerst cadeau besteld. Zou zeker geleverd kunnen worden voor de kerst. Dus niet! Daarna niet bereikbaar en automatische reply mails met teksten als 'onze hardwerkende... Toon meer
Dé online shop voor coole gadgets en originele cadeaus! En dat in lifestyle, decoratie, wonen, technologie, en simpelweg fun. Aan gezonde ambitie geen gebrek bij radbag. - radbag heeft alles wat je niet per se nodig hebt, maar zeker wil hebben! In Nederland en België.
Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG, Wijchen, Nederland
- ellen.flipse@radbag.nl
- radbag.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ik zou hier niet meer kopen
Ondeugdelijk product ontvangen, klantenservice reageert helaas niet, gewoon helemaal niet. Kwaliteit van overige producten die ik heb ontvangen is ook bijzonder slecht. Ik koop hier in ieder geval nooit meer en zou het andere dan ook afraden.

Wat een service
Wat een service ! Een artikel werkte niet naar behoren, mailtje gestuurd en ik krijg plots een nieuwe gestuurd.
Bedankt Radbag !

Radbagger
Helemaal niet tevreden. Ik bestelde een poster zonder kader. Ten eerste omdat ze dit zo aanbieden, ten tweede kaders zijn veel te duur.
Poster kwam helemaal beschadigd en gekreukt aan. Ook niet moeilijk, zat gewoon in een kartonnetje. Natuurlijk zal dit niet onbeschadigd aankomen, dat zie je zo. Verstuur ze tenminste in een harde tube, probleem opgelost.
Tot daar aan toe, maar dan krijg ik als antwoord van radbag: eigen schuld, je moet er maar een kader bijbestellen!!
Kijk Radbag, dan moet je ze niet op die manier aanbieden, en eventueel je kaders wat betaalbaarder maken. Nooit meer.
Super goede service
Super goede service! Bierpul met foto besteld. Heel leuk ontwerp, snel binnen en ze reageren snel op vragen.

Super snelle service
Vandaag kreeg ik een pakketje binnen van Radbag wat helaas kapot binnen kwam. Ik heb gelijk een mailtje gestuurd en binnen een half uur kreeg ik een mail terug dat ik het opnieuw opgestuurd zou krijgen. Zojuist een mail gekregen dat het pakketje verzonden is. Dat iets kapot binnen komt kan natuurlijk altijd gebeuren maar echt top dat er zo snel iets mee werd gedaan.
Klantendienst
Ik had eerder al bestellingen geplaatst bij radbag & deze waren al bij al niet slecht (kwalitatief niet echt om over naar huis te schrijven).
Onlangs zag ik dat er een ontzettend leuke badjas op te koop stond die je kon personaliseren dus ik dacht 'laten we het gewoon proberen'. Na lang kijken bleek dat mijn maat uitverkocht was.
Ik ben blijven terug gaan naar de site tot hij eindelijk weer beschikbaar was & heb hem dan eindelijk kunnen bestellen (na wéken kijken of hij terug zou komen).
Ik bestelde hem samen met andere leuke badspulletjes (gin&tonic bathbombs, klonk gewoon ontzettend aanlokkelijk). Toen ik afrekende stonden al mijn producten mooi bij elkaar en klopte de prijs, tot ik naar mijn paypal rekening ging kijken en er véél meer van mijn rekening was gegaan dan dat ik geanticipeerd had.
Daarom had ik meteen gemailed naar radbag, om hen te zeggen dat de helft van de bestelling mocht geannuleerd worden... ik kreeg als reactie dat ik mijn paypal afschrift moest doorsturen. Om daarna dan nog een reactie van een andere persoon te krijgen dat er een bepaalde fotofile niet mee was doorgestuurd voor een kader die ik wou annuleren...
De communicatie bij hun klantendienst is duidelijk niet om naar huis te schrijven. Heb na veel getrek en geduw dan uiteindelijk toch mijn geld terug gekregen (gelukkig).
Ik twijfel nu ondertussen al 3 maanden of ik die badjas nu toch nog zou bestellen, maar de kans is klein dat hij er gaat zijn natuurlijk :')
Bestel niet bij radbag!
Levering heeft vertraging aangezien ik mijn bestelling na 2,5 weken nog steeds niet ontvangen heb. Op de tracking link blijft maar staan "pakket wordt later op de dag geleverd". Er komt echter al dagen niks. Op e-mails naar de klantenservice wordt niet gereageerd.
Bestel hier absoluut niet! Alle andere cadeau's werden op dezelfde dag besteld (bij een andere webshop weliswaar), en deze bestellingen werden binnen de 3-5 werkdagen geleverd. Behalve radbag hoor... Dit kan echt niet meer in 2019.
Het bestelde van onze rekening…
Het bestelde van onze rekening adgeschreven en volgens onze bank keurig naar hun overgemaakt. Heb vervolgens niets ontvangen. Ne 2 x contact via de mail reageerden ze daar ook niet meer op de mail. Ben gewoon 7 euro lichter voor niks.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Spreken niet goed Nederlands en helpen je niet verder. Verzending duurt lang.
Uniek en klantvriendelijk
Ik vind Radbag een enorm vernieuwend, leuk, oprecht bedrijf die unieke producten verkoopt! Vriendelijk en oprecht bedrijf/site waar je allemaal hele mooie en leuke hebbedingetjes kan kopen tegen leuke prijzen!
Ik zocht een mooie unieke lavalamp en die vond ik bij Radbag genaamd de Regenboog glitter lavalamp. Nadat ik vroeg hoe hij eruit zag kreeg ik een enorm vriendelijk en zelfs lief mailtje terug met de informatie waar ik een filmpje ervan kon vinden. Daarna heb ik besloten er 2 te kopen met black Friday!
Het versturen duurt iets langer maar dat is begrijpelijk omdat het uit Duitsland komt volgens mij en dit word ook gewoon netjes gemeld op de site en mails. Toen ik de bestelling kreeg en alles uitpakte zag ik dat de stekkers aan de lavalamp een Type G (UK) waren. En die kon ik niet gebruiken dus heb toen gemaild en kreeg snel een heel klantvriendelijke mail terug dat ze mij adapters zouden versturen!
Iets later kwam ik erachter dat er helaas het lampje van 1 van de lavalampen vergruisd was (door het verschepen waarschijnlijk). Kunnen ze niets aan doen want mijn persoonlijke ervaring met GLS is niet zo enorm geweldig! Dus ik heb toen een mailtje gestuurd met ook de foto van het lampje en daarop kreeg ik een heel klantvriendelijke en aardige mail terug, dat ze mij nog een extra lavalamp zouden opsturen!
Wow, dat is pas echt service en ik had ook genoegen genomen met een nieuw lampje maar die hadden ze dus niet los! Vandaag heb ik mijn extra lavalamp ontvangen en het lampje gebruikt in mijn eigen lava lamp. Ik zal nog eens rondkijken voor een extra lampje voor mijn derde lava lamp en een UK stekker maar dat komt nog wel! De lavalamp is zo enorm prachtig en uniek, ben zo blij dat ik die gekocht hebt! Mooiste lavalamp ooit!!!!!
Een echte aanrader en ik koop hier zeker opnieuw als ik iets leuks nodig heb! De service is geweldig en de personen oprecht en spontaan en dat zoek je toch wel als je iets koopt! Er zijn al zoveel koude killen bedrijven die alleen maar aan je willen verdienen en dat maakt dit bedrijf (mede) zo uniek! Wil ook Ilja en Johanna erg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en moeite!
Dictum factum :)
Een hele leuke "Liefste pappa mok" besteld via deze website als verjaardags kado voor mijn vader en alles is prima en naar wens gegaan.