Ravenza Online
Twee bh's besteld met achterafbetaling. Bh's bleken niet de goede maat te zijn. Retourneren is niet mogelijk omdat je geen retouradres krijgt van Ravenza. Inmiddels is er een incasso buro inges... Toon meer
Aankopen daar gedaan. Levering duurde lang en eenmaal aangekomen zijn het ingekochte Ali express producten en maten kloppen absoluut niet. Bij retourneren kreeg ik snel reactie maar wordt het afgeweze... Toon meer
Slippertje voldoet redelijk maar te duur voor de kwaliteit. Én ik werd onaangenaam verrast. Geen verzendkosten bij plaatsen en betalen van de bestelling van 34,95 euro maar wel 7,15 euro betalen voor... Toon meer
Mensen keken ook naar
Waarom moet ik een ster geven om dit in…
Waarom moet ik een ster geven om dit in te vullen? Dit is een groep oplichters. Het begon er al mee dat, zodra ik de sandalen had besteld, bleek dat bezorging wéken kon duren terwijl er tijdens het bestelproces werd beloofd dat het binnen 3 dagen zou arriveren. Je begrijpt het al: het pakket kwam uit China. De sandalen bleken ongelooflijk lelijk, en van puur plastic. Toen ik aangaf dat ik ze wilde terugsturen, boden ze eerst een korting aan. Maar wat moet ik met zulke lelijke dingen? Dus ik heb ze teruggestuurd. Omdat het naar China moest, kostte dat 18 euro! En nu beweren ze dat ze ze nooit ontvangen hebben. Dit is denk ik hun verdienmodel. Ik ben nu dus én het geld voor de sandalen kwijt én de verzendkosten.
Twee bh's besteld met achterafbetaling.
Twee bh's besteld met achterafbetaling.
Bh's bleken niet de goede maat te zijn.
Retourneren is niet mogelijk omdat je geen retouradres krijgt van Ravenza.
Inmiddels is er een incasso buro ingeschakelt om de betaling alsnog binnen te krijgen. (dacht het niet, desnoods laten we het voorkomen).
Wat een, meer dan slecht bedrijf waar je op geen enkele manier mee kunt communiceren.
We hebben echt alles geprobeerd om dit netjes op te lossen maar dan moet het wel van twee kanten komen.
Laat dit een waarschuwing voor iedereen zijn, koop nooit, maar dan ook echt nooit, iets bij Ravenza!!!
Een meer dan gefrustreerde klant!
Zomer schoenen
Zomer schoenen
Wat een goedkope rommel! Ziet er niet uit en van zeer slechte kwaliteit. De schoenen doen al pijn als je ze aan hebt. Retourneren kan maar dan mag je ze naar Azië opsturen voor eigen rekening. Ik heb 2 paar schoenen besteld, dat betekent 56 euro verzendkosten. Ravenza heeft mij nog 20% korting aangeboden om de schoenen alsnog te nemen. Wat een service 😝 Retourneren
kost dus evenveel als houden. LET OP, NIETS KOPEN
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Als ik dit had geweten had ik er niks gekocht. Gelukkig heb ik nog niks betaald en ga dat ook niet doen. Aan klarna heb je niks, inmiddels de consumentenbond in geschakeld hopelijk kunnen zij helpen. Tip mensen ga naar consumentenbond voor je rechten en maak melding bij Radar en Kassa. Inmiddels via de consumentenbond hoef ik niks te betalen.
Oplichters
Ravenza wat een stel verschrikkelijke oplichters, niets kopen bij dit bedrijf, ook niet via Klarna deze ondersteunen je ook niet. En laten je gewoon vallen. Met stomme smoesjes een regels ben je gewoon je geld kwijt. Ook is het voornamelijk gewoon zooi uit China. Dus bedenk je echt voordat je hier wat koopt.
Niet echt klantvriendelijk anno 2022...
Heb vandaag m'n horloge binnen gekregen…
Heb vandaag m'n horloge binnen gekregen .
Ziet er op het oog redelijk.uit maar is niet het zelfde als je ziet op het filmpje .
Knopjes zijn nep doen het dus niet .
Wees gewaarschuwd.
Super slecht bedrijf.
Super slecht bedrijf.
Mag niet retourneren terwijl dat wettelijk verplicht is!!
Ik ga aangifte doen!!!
Oplichters
Oplichters! Nooit wat bestellen!
Voor degene die net als mij opgelicht zijn.. doe aangifte om nog meer slachtoffers te voorkomen.
Zo wat een slecht bedrijf zeg
Zo wat een slecht bedrijf zeg, onvoorstelbaar de bestelling veel te laat binnen en veel te klein. En niet terug mogen sturen, slecht te bereiken ook. Nooit weer bah bah
Artikel gekocht dat niet past en kan…
Artikel gekocht dat niet past en kan het niet retour doen .wat moet ik met ieys dat niet past ???
Geen ondergoed kopen hier!
Hele vreemde verkoop, spullen duren tijdje voor je ze hebt en ondergoed is niet retourneren ook als t niet past en nieuw in de originele verpakking zit. Boven aan t retour beleid staat alle item kunnen terug maar onderaan staat nog een lijstje wat niet terug kan, beetje tegenstrijdige communicatie. Reactie op e-mail duurt ook erg lang en telefonisch niet te bereiken. Niks kopen want want ze aanbieden is het dus echt helemaal niet.
Zeer slecht
Zeer slecht. E cup besteld niet eens een c cup.. En mag niet retourneren oplichters.. Kunnen we op hun site geen slechte reviews achterlaten? +
Niks bestellen hier
Niks bestellen hier, zijn heel sluw met hun regels. Een bh bestelt en was echt veeeeel te klein. Mag deze niet terugsturen.
Niet bestellen!
Niet bestellen!! Zijn oplichters!! Ben 70 euro kwijt, en retourneren kan niet!! Walgelijke types dit.
Een veel te kleine maat bh toegestuurd gekregen
Online een BH besteld bij Ravenza, binnengekregen en zag tot mijn verbazing dat de BH totaal niet mijn maat was, hoefde deze ook niet te passen. Zag het direct. Gelijk een mail gestuurd voor het retour adres, nog groter was mijn verbazing dat zij deze niet terug nemen volgens hun hygiëne. En dat de veel te kleine bh gewoon moet betalen. Iedereen pas op met bestellen bij Ravenza.
Eigen regeltjes, niet wettelijk
Niet retourneren dat zijn hun eigen regels. Volgens de consumentenbond moeten ze een verkeerd geleverd product of wat niet voldoet aan de eisen, terugnemen. De matentabel is van de chinezen, die zijn kleiner dan europeanen. Het is een misleidend bedrijf. Betreft ondergoed: deze moet goed geseald zijn of verzegeld. Anders kunnen ze idd weigeren om het retour te nemen. Dit is zeker niet het geval!!!
Ze willen mij geen retourlabel sturen. Maar ik ga het toch opsturen naar Meppel. Waar dit misleidend bedrijfje zit. Dan sturen hun het maar terug naar China.
Ik hoop aanmaningen te krijgen, zodat dit voor de rechter komt. Want dit betekend einde bedrijf. Zeker gezien de 98% ontevreden reviews. Snap ook niet dat Klarna met deze oplichtersbende niet stopt. Mensen niet betalen!! Als ze mij geen retourlabel sturen, dan zal ik mijn emailadres tonen om zoveel mogelijk gedupeerden te helpen.
ze zijn boeven.heb betaald voor een…
ze zijn boeven.heb betaald voor een bh.nooit meer wat vernomen
is niet normaal dit
Een bh van 30 euro gekocht en was ali…
Een bh van 30 euro gekocht en was ali express kwaliteit! Zat voor geen meter. Mocht niet retour want het was een hygiëne product.. apart, een t shirt is anders ?
Waardeloos bedrijf met een waardeloos beleid ! Volgens het consumenten recht mag de bh wel terug want hij kwam ook ongeseald aan bij mij !