Ravnskjaer Entreprise Reviews 22

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ravnskjaer Entreprise har udført flere snedker opgaver for DRYK i forbindelse med vores messer og events. Ravnskjaer er altid lydhør over for vores ideer og ønsker og overholder vores ofte kor... Toon meer

3,8

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Perfekt finish

Vi har fået lavet et gulv i et værelse og en lille balkon med hårdt træ. Resultatet er lige til Bo Bedre og med den flotteste finish, jeg nogensinde har set. Søren blev efter normal håndværker arbejdstid, så det kunne blive færdigt til tiden. Kan kun anbefale dette firma, hvis du går op i perfekt finish.

8 oktober 2025

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Tak Steen, tusinde tak for opgaven og jeres fine anmeldelse.
Vh. Søren Ravnskjær

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra Ravnskjær Entreprise ApS.

Vi var desværre meget uheldige med at vælge Ravnskjær Entreprise ApS til en større opgave: renovering af vores badeværelse samt udskiftning af vinduer. Arbejdet tog markant længere tid end aftalt – tilbuddet lød på seks uger, men projektet endte med at tage 10–11 uger – og det blev samtidig dyrere end forventet.
Da arbejdet endelig var afsluttet, var vi mest lettede over, at det var overstået. Finishen var ikke særlig pæn, men vi valgte at se igennem fingre med det, da vi var glade for den ekstra plads i brusenichen og for endelig at kunne flytte hjem igen efter over to måneder på hotel. Vi var ganske enkelt lettede over, at et stort og dyrt projekt var bag os.
Halvandet år senere kontaktede vores underbo os og fortalte, at det dryppede ned i hendes badeværelse. Vi kontaktede Søren fra Ravnskjær Entreprise ApS, da vi formodede, at problemet måtte skyldes vores badeværelsesrenovering, og at der fortsat burde være garanti på arbejdet.
Han kom flere gange sammen med en anden håndværker – dog aldrig en VVS’er. Først fik jeg skylden på grund af mit lange hår, senere blev bygningens gamle rør udpeget som årsagen. Til sidst valgte vi at hyre en byggesagkyndig og talte også med ejendommens VVS-firma. Begge var enige om, at årsagen til dryppet var fejl i vores badeværelsesrenovering.
Efter fem måneder, hvor Søren konsekvent gav skylden på alt andet, krævede vores underbo, at skaden blev udbedret. Vi var derfor nødt til at få problemet løst for egen regning. Oven i dette blev vi opkrævet betaling til Ravnskjær Entreprise ApS for alle de besøg, han havde foretaget i perioden – en regning på 10.000 kr. ekskl. moms.
Den VVS’er, som efterfølgende udbedrede skaden, har bekræftet, at årsagen var en sjusket udført renovering.
Jeg burde have skrevet denne anmeldelse tidligere for at advare andre, men hele forløbet har været ekstremt opslidende.
Jeg kan på ingen måde anbefale Ravnskjær Entreprise ApS, medmindre du er meget eventyrlysten og har rigeligt med både tid og penge.

29 april 2025

Hej Tihomira Zlateva
Det, du skriver, er faktuelt forkert. Som du udmærket ved, havde den pågældende fejl - gamle utætte rør hos underboen - intet med mit arbejde at gøre. Fejlen lå uden for mit entrepriseskel, og jeres problemer stammer helt tilbage fra, da badeværelset oprindeligt blev opført - og skyldes derfor manglende vedligeholdelse af rør/pakninger.
Dette er desuden blevet bekræftet både af jeres egen byggesagkyndige og af den uvildige byggesagkyndige, som jeg havde engageret.
Derudover valgte I selv at anke sagen til Ankenævnet for tekniske installationer, hvor I heller ikke fik medhold. Ankenævnets faglige vurdering var netop, at sagen ikke kunne behandles, da fejlen lå uden for mit entrepriseskel.
Jeg har fuld forståelse for, at forløbet har været frustrerende for jer, men det ændrer ikke på, at sagen ikke relaterer sig til mit arbejde. Den anmeldelse, I har offentliggjort, er derfor misvisende og uberettiget.
Jeg skal på den baggrund anmode jer om straks at fjerne anmeldelsen, da den betragtes som chikane.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ADVARSEL - Vi indgik en mundtlig aftale med…

Vi indgik en mundtlig aftale med Ravnskjær Entreprise ApS om levering af IT-ydelser. Arbejdet blev udført efter aftale, men virksomheden har undladt at betale den aftalte pris. Vi har forsøgt at få betaling flere gange uden resultat. Holdninger: manglende betaling, dårlig kommunikation og ingen skriftlig opfølgning.

20 november 2024

Hej Peter
Vi har ikke modtaget IT ydelser, så jeg tror desvære, at du har ramt den forkerte virksomhed. Du er velkommen til at ringe til mig på: 27269801
Vh. Ravnskjær Entreprise.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt samarbejde og høj…

Professionelt samarbejde og høj kvalitet
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med vores tømrer. Arbejdet blev udført effektivt, med sans for detaljer og god kommunikation under hele processen. Alt blev leveret til tiden og i høj kvalitet.
Kan klart anbefales.

18 november 2025

Hej Jonatan
Tusinde tak, vi er også meget glade for samarbejdet.

Rigtig fint samarbejde med Søren

Rigtig fint samarbejde med Søren. Søren har lavet nye gipslofter og lagt nye gulve i mit hus, monteret døre og fodpaneler, samt lavet vindueskarme. Har oplevet stor fleksibilitet og pålidelighed samt godt håndværk. Vil gerne bruge Søren igen, hvis lejligheden byder sig.

9 november 2025

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Tak, vi er også meget glade for samarbejdet og ikke mindst resultatet. vh. Søren Ravnskjær

Omhyggelighed og Højeste kvalitet

Det nu vores 4. Afsluttet Projekt hvor vi har haft Ravnskjær Entreprise til at stå tømrer entreprisen. Alt arbejde er udført med den sædvanlige omhyggelighed og af højeste kvalitet. I mit virke som bygherrerådgiver har jeg sjældent anbefalet kunden en Håndværks mester med så god samvittighed som jeg har med Ravnskjær Entreprise og ikke mindst Søren.

9 oktober 2025

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Tusinde tak, vi glæder os til det videre samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået bygget terrasse af Søren den…

Har fået bygget terrasse af Søren den er blevet super flot, han er punktlig, omhyggelig og fair i prisen klar anbefaling her fra

3 oktober 2025

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Tusinde tak, vi håber der kommer mange gode solskinstimer på din terrasse :-) Vh. Søren Ravnskjær

ADVARSEL — Hold jer langt væk fra denne tømrer ”entreprenør“

Jeg fraråder på det stærkeste at bruge denne tømrer. Efter min oplevelse er det én af de mest uprofessionelle og upålidelige håndværkere, jeg nogensinde har haft med at gøre. Arbejdet blev udført sjusket og ufærdigt, aftaler blev konsekvent brudt, og tidsplanen eksisterede nærmest kun på papiret. Jeg måtte efterfølgende betale andre håndværkere for at rette op på fejlene — en ekstraregning jeg aldrig burde have haft.

Derudover var der alvorlige uregelmæssigheder omkring fakturering og afregning, og jeg oplevede gentagne gange, at ufaglærte personer blev sendt ud for at udføre fagligt krævende opgaver. Kommunikation var ikke-eksisterende: undskyldninger i flæng, udeblivelser og løfter der aldrig blev indfriet.

Det værste er, at dette ikke kun var min oplevelse — jeg har set adskillige andre anmeldelser og rapporter fra tidligere kunder, som beskriver samme mønster, herunder konflikter og retlige tvister. Det understreger for mig, at man som kunde påtager sig en betydelig risiko ved at hyre denne virksomhed.

Kort sagt: benyt ikke denne tømrer. Du risikerer spild af tid, penge og at stå med et halvt færdigt, dårligt håndværk — og så ender du måske med at skulle føre sag for at få ordnet det. Undgå bøvl — vælg en pålidelig og ordentlig håndværker i stedet.

19 september 2025

Højt fagligt niveau

Vi har igennem længere tid benyttet Ravnskjær Entreprise, både som underleverandør og som total entreprenør, og han har altid leveret arbejde af høj faglig kvalitet.

Christen Sonnichsen, Arkitekt MAA

14 mei 2025

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Vi er meget glade for samarbejdet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ravnskjaer Entreprise - høj kvalitet til fair pris.

Ravnskjaer er altid lydhør over for vores ideer og ønsker og overholder vores ofte korte deadlines.
Vi har hver gang fået leveret arbejde af høj kvalitet til en ganske fornuftig pris.

Camilla Behr, Brand Manager DRYK ApS

5 januari 2025

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Tak for anmeldelsen, den er vi glade for.

Momssvindel, sjusk og bedrageri

Enkelmands "entreprise", som ingen i branchen ønsker at samarbejde med. Manden har nok undskyldninger, tager intet ansvar, er knap nok uddannet tømrer som får uerfarne praktikanter til at udfør opgaver med ingen garanti samt efterlader skader undervejs.

Firmaet er slet ikke forsikret mod uheld samt udsteder falske fakturaer for at undgå at betale firmagæld til gældsstyrrelsen. Har ikke engang en dansk bankkonto, pga. sjusk og svindel igennem de sidste 20 år.

Masser af konkurs virksomheder bag sit navn hvis man bare undersøger Søren Ravnskjær Karuna Hansen på nettet.

Pas på allesammen derude.

24 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grundigt tømrerarbejde af høj kvalitet.

Ravnskjær Entreprise v/ Søren, har lavet nyt skur for os samt repareret tagryggen på vores tag. Vi fik grundig vejledning og fin sparring på begge opgaver, som blev udført omhyggeligt og med fine slutresultater.

15 februari 2024

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Mange tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet nyt gulv hos Søren

Fik lavet nyt gulv hos Søren. Under hele processen var Søren ikke bare fokuseret på at fuldføre opgaven; jeg følte, at han var ekstremt detalje orienteret. Han sørgede for, at hvert bræt var lagt med omhu, og at overgangene mellem brædderne var sømløse. Resultatet var et gulv, der ikke kun var dejligt at se på, men også behageligt at gå på, og knirkede ikke.

Men det var ikke kun kvaliteten af hans arbejde, der gjorde min oplevelse god; det var også hans professionalisme og integritet. Han overholdt altid sine aftaler, var altid på telefonen, var punktlig og respekterede mit hjem som var det hans eget. Han ryddede op efter sig selv og efterlod ikke en eneste splint på gulvet.

23 maart 2024

Antwoord van Ravnskjaer Entreprise

Hej Allan, tusinde tak for din pæne anmeldelse, den er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft en rigtig god oplevelse med Søren

Har haft en rigtig god oplevelse med Søren. Han svarer hurtigt, og kommer hurtigt tilbage med et tilbud (også selvom det ikke drejer sig om en stor opgave). Arbejdet blev udført som aftalt og i en god kvalitet. God dialog undervejs.

26 september 2022

Hej Bo
Tak for din gode anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Arbejde udført som aftalt og til tiden

Søren var hurtig og effektiv og leverede til tiden. Kom med kort varsel og gav tilbud på udskiftning af plade i lysning. Kom og udførte opgaven til tiden og fakturerede som aftalt.
Der var pænt og rydeligt da jeg kom hjem.
Jeg kan godt anbefale Søren.

26 augustus 2022

Hej Lone
Det er vi glade for at høre.

Søren Ravnskjær

Lees meer over geverifieerde reviews.