Rolund Ingvarsen Reviews 78

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en pludselig vandskade har Rølund skiftet det meste af trægulvet i vores lejlighed. Gulvet er lagt særdeles flot med en helt usynlig dørtrinløs samling mod ubeskadiget rum. Vi vil fremhæve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Benneth og Rico fra Rølund mestrede i fineste stil reparation af vores glashusbygning fra Litobyg. Selvom de nogen gange lignede store spørgsmålstegn kom de i mål. Det tog lidt længere tid end beregn... Toon meer

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udskiftning af parketgulve i stue og…

Udskiftning af parketgulve i stue og soveværelse efter omfattende vandskade. Meget professionel og venlig tilgang til opgaven. Det nye gulv er lagt perfekt og matcher gulvene i resten af huset. Den udførende håndværker havde en stor forståelse for både at være professionel håndværker og samtidig gæst i en ældre medborgers hjem medens arbejdet stod på.

30 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter udbedringen af vores brandskade

Efter udbedringen af vores brandskade, udført af Rølund A/S i Ringsted, vil jeg gerne give en stor ros for et fremragende stykke arbejde.
Vi har gennem hele forløbet haft en meget god dialog, hvor vi blev holdt orienteret, og hvor alle aftaler blev overholdt. Arbejdet er udført perfekt og professionelt, og vi har kun positive ting at sige om både kvaliteten og håndværkerne.
De udførende håndværkere har været dygtige, omhyggelige og behagelige, og resultatet taler for sig selv:
• Flot el-arbejde
• Flot malerarbejde
• Flot tømrerarbejde
• Generelt håndværk i topkvalitet
Vi kan varmt anbefale Rølund A/S til andre, der står over for en skade eller renoveringsopgave.
Finn Hansen

5 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra Rølund Byggefirma dårlig oplevelse…

Vi har haft en utrolig dårlig oplevelse med Rølund Byggefirma i forbindelse med tømrerarbejde efter fjernelse af skimmelsvamp. De havde flere måneder til at udskifte gulv og sætte køkken op – alligevel var arbejdet så ringe udført, at vi efter indflytning måtte flytte ud igen i længere tid, fordi gulvet skulle lægges om.

Alt, de har lavet, var enten skævt, ufærdigt eller af så dårlig kvalitet, at vi fik en uvildig tømrermester til at gennemgå arbejdet. Hans dom var klar: han havde sjældent set så mange alvorlige fejl på én opgave – fejl, der kunne have haft store konsekvenser, hvis ikke de blev udbedret.

6 juni 2025

God oplevelse

Havde fornøjelsen af besøget af rolund byg i forbindelse med en forsikringsskade.
Kompetent og professionel.
Der blev fulgt op på tingene hele forløbet igennem.

2 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi oplevede en god og produktiv…

Vi oplevede en god og produktiv kommunikation,også selvom opgaven ikke var så stor igen. Håndværket var udført med gode materialer,og udført af en dygtig tømrer,og meget imødekommende samtidigt. Alt ialt en god oplevelse,så kan klart anbefale Rolund Ingvartsen.

21 februari 2025

Tak for et godt forløb med udbedring af vandskade og genopbygning af 4 værelser

Tak for et godt forløb med udbedring af større vandskade. I var meget kommunikative og vi følte os godt guidet igennem hele processen. I sendte hver gang flinke og pålidelige håndværkere, der kom til tiden, vidste hvad opgaven var og sørgede for alle småtingene mellem de forskellige ansvarsområder. Vi vil helt sikkert ringe til jer, næste gang vi skal have lavet et godt håndværk i huset.

7 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og flot udført arbejde

Rølund hjalp med udbedring af en vandskade efter skybrud. Jeg har været utrolig glad for at have byggelederen Anders på sagen. Han sørgede for hurtig fremdrift på projektet og at alle aftaler blev overholdt.

Tømrerne fandt under nedtagning ud af at skadesomfanget var større end først antaget, og et tilstødende værelse også havde fået vand. Hvis tømrerne ikke havde tænkt over at tjekke, og blot havde gjort hvad han blev bedt om, havde vi aldrig opdaget at der var vand under isoleringen. Heldigvis var de opmærksomme på dette, selv om skadeservice ikke mente der var fugt i det område (første omgang).

Anders sørgede for at forsikringen fik besked og skadeservice kom ud og målede efter igen.

Reetableringen af gulvet og malerarbejdet er udført til UG. Håndværkerne kom hurtigt, og til aftalt tid.

Vil klart bruge Rølund igen en anden gang.

4 november 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.