Mijn dochter kocht airpods, binnen een jaar werkten ze niet goed meer. op tijd gemaild, nooit reactie. Website under construction, geen telefoonnummer. De mail aan support komt gewoon terug, want dat... Toon meer
Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt Bluebot Extreme robotstofzuiger A gradatie die als nieuw zonder een krasje/beschadiging uit de verpakking kwam. Hij werkt super en pakt alle hoekjes mee. Enige... Toon meer
Voor de eerste keer hier een robotstofzuiger van B-categorie besteld. De stofzuiger zag er als nieuw uit, bijna geen krassen of deukjes te zien. Alles zat netjes verpakt in de doos. Snelle service b... Toon meer
Verzending heeft ong. 4 a 5 dagen geduurd( weekend zat er tussen) verzending via dpd. Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevre... Toon meer
Toepadweg 4A1, 5301 KA, Zaltbommel, Nederland
- info@re-factory.nl
- re-factory.nl
Mensen keken ook naar
Snelle levering ,als een van de weinige…
Snelle levering ,als een van de weinige aanbieders nog een huawei origineel hoesje voor de p30 lite kunnen leveren .
Samsung Galaxy 10+ cover…
had een Samsung Galaxy 10+ cover besteld, zeer snelle levering. Alleen had ik zelf het verkeerde type besteld. Gebeld en keurig door Jimmy geholpen. Cover teruggestuurd, werd kosteloos omgeruild! Geweldige service!

Zorgvuldige communicatie
Zorgvuldige communicatie. Snelle afhandeling bij problemen met een product. Erg goed!

Werkt niet-werkt wel
Helaas bleek mijn, bij Back Market gekochte, Apple I-phone 8 na korte tijd na aanschaf niet meer goed te werken.
Daar was ik wel teleurgesteld over, maar dit kan gebeuren.
Na mail contact met B.M. besloten de telefoon op te sturen voor controle.
Tot mijn verrassing werd hij, binnen 1 week reeds gerepareerd teruggestuurd.
Wat ze gedaan hebben weet ik niet, maar de I-phone werkt weer zoals het hoort.
Onnodig te zeggen, dat ik zeer te spreken ben over deze super snelle service.
Hulde aan de service afdeling

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Samsung Clear view cover…
Ik kocht een Samsung Clear view cover voor mijn Samsung s10e.
Zoals vermeld was de verpakking een beetje smoezelig, maar het hoesje was perfect.
Dus een voordelige en goede koop!

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Booklet voor Samsung S9+ , nieuw
Booklet voor Samsung S9+ gekocht. Zeer snel geleverd, alles nieuw. Prima service.
Jetzt Grüne wählen und die Welt retten !!!

Super service
Super service ! De eerste earpods werkte helaas niet , de dag erna had ik al nieuwe earpods binnen ! Dankje Jimmy !

Aanrader voor iedereen
Zeer goede en snelle service! Product ziet er als nieuw uit. Zeker een aanrader.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Snelle levering in deze periode